הפינה האופטימית למחזור 8

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: הפינה האופטימית למחזור 8

שליחה על ידי RedHell »

משום מה לא מצליח להעלות לכם את התמונה אז אני ארשום לכם את הסטטיסטיקה:

החזקה בכדור 65-35 לנו
איומים 18-7
איומים למסגרת 6-1
קרנות 6-1
צהובים 3 להפועל תא 0 לנו.

לא חושב שבאמת יש מה להוסיף, זה לא היה כוחות.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום זקן כתב:עליונות שלא ניתנת לערעור.
בכלל כדורגל שאני באופן אישי שהולך אחרי הקבוצה הזאת עשרות שנים אפשר להגיד,לא ראיתי עד כה.
מתן אוחיון במשחק מצויין,קראתי או שמעתי באיזשהו מקום שהעובדה שהוא פותח,עוזרת לבכר לבצע את השינויים שלו תוך כדי משחק ולהפוך את מתן אוחיון לסוג של בלם שלישי ובכך מפנה את שחקני האגף לתקוף יותר.
מליקסון ענק,וואקמה כל מילה מיותרת.
אבל בעיניי הגדול מכולם זה בכר,איזה מאמן,אני מאוד אוהב אותו,סוף סוף רואים כדורגל,רואים מאמן שמשתמש בסגל שלו בתבונה,שמנצל את כל היתרונות שיש לו,צנוע מצד אחד ו"רע" מצד שני.
לאלונה אסור להתמהמה איתו ויהי מה,חייבת להחתים אותו מהר,העונה הזאת אם יצליח,יוכיח שהוא מסוגל להתמודד עם קבוצה עמוסת כוכבים ואז הביקוש שלו יתחיל לעלות.
כאחד שהיה באינספור השפלות שעברנו מול הפועל,פשוט היה תענוג היום להשפיל אותם ואם לא היינו כאילו רחמנים זה היה צריך להיגמר מינימום 6.
מתחבר מאוד למה שאמרת.
בדיוק שניה לפני המהלך של מליקסון שהוביל לגול של ברדה היו איזה 15-20 מסירות וחבר שיש לידי אומר לי מי היה מאמין שאני אראה טיקיטקה מהקבוצה שלי, ואמרתי לו בחיים לא ראיתי את הקבוצה משחקת כל כך יפה, כמובן ששינה לאחר מכן הגיע הגול של מליקסון ופשוט היינו בעננים. דבר שני, היום מחצים את בכר לך פחות 2 עונות, אין מה לשבת בחיבוק ידיים, לבן אדם יש כדורגל, והוא בדיוק מה שהפועל באר שבע צריכה

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

בשנה שעברה עם אלישע לוי היה משחק אחד בלבד שבו הצגנו עליונות מוחלטת ואגרסיביות נהדרת, זה היה ב-45 דקות הראשונות מול ק"ש שלאחריהם ברק בכר עשה אצלם איזשהו שינוי ואז הפסקנו לשחק כדורגל.

לעומת זאת העונה זה כבר המשחק הרביעי שאני סופר שאנחנו מציגים עליונות כזו וליריבות אין פתרונות (מכבי ת"א פשוט ירדה לבונקר וכך ניצחה).

בשנה שעברה כולנו צעקנו בכל משחק שני שהמרחקים בין השחקנים גדולים מדי והפרישה שלהם על המגרש פשוט לא נכונה, שחסר לנו אגרסיביות, שאנחנו משחקים לאט מדי, גם כשניצחנו שיחקנו לפעמים לא טוב, השנה שאנחנו מנצחים זה הצגה, וגם שאנחנו לא מנצחים אי אפשר להגיד שאנחנו משחקים גרוע ובצורה שונה משאר המשחקים (גם מול עכו לא היינו ממש גרועים).

הפינה האופטימית שלי זה הצוות המקצועי. סוף סוף יש לנו צוות שמבין כדורגל ומציג פתרונות בזמן אמת על המגרש ולא מחרטט מהלכים (אלישע לוי וה-3 בלמים מול סכנין).

הדבר היחיד שמפריע לי זה מהירות המשחק. אומנם אנחנו משחקים מהר יחסית לשאר הליגה, אך לטעמי אנחנו צריכים לשחק מהר יותר. משחק מהיר זה מפצח הבונקרים מספר 1.
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 26 אוקטובר 2015, 08:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

משחק הלחץ, האטרף על כל כדור, הטירוף בעיניים כשהכדור עובר ליריבה.

אוגו עשה אתמול גליץ במנהרת השחקנים. הכדור כבר היה 3 מטר מעבר לקו, אבל כשמשחקים בכזו נחישות זה ממש לא משנה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zahipan כתב:בשנה שעברה עם אלישע לוי היה משחק אחד בלבד שבו הצגנו עליונות מוחלטת ואגרסיביות נהדרת, זה היה ב-45 דקות הראשונות מול ק"ש שלאחריהם ברק בכר עשה אצלם איזשהו שינוי ואז הפסקנו לשחק כדורגל.

לעומת זאת העונה זה כבר המשחק הרביעי שאני סופר שאנחנו מציגים עליונות כזו וליריבות אין פתרונות (מכבי ת"א פשוט ירדה לבונקר וכך ניצחה).

בשנה שעברה כולנו צעקנו בכל משחק שני שהמרחקים בין השחקנים גדולים מדי והפרישה שלהם על המגרש פשוט לא נכונה, שחסר לנו אגרסיביות, שאנחנו משחקים לאט מדי, גם כשניצחנו שיחקנו לפעמים לא טוב, השנה שאנחנו מנצחים זה הצגה, וגם שאנחנו לא מנצחים אי אפשר להגיד שאנחנו משחקים גרוע ובצורה שונה משאר המשחקים (גם מול עכו לא היינו ממש גרועים).

הפינה האופטימית שלי זה הצוות המקצועי. סוף סוף יש לנו צוות שמבין כדורגל ומציג פתרונות בזמן אמת על המגרש ולא מחרטט מהלכים (אלישע לוי וה-3 בלמים מול סכנין).

הדבר היחיד שמפריע לי זה מהירות המשחק. אומנם אנחנו משחקים מהר יחסית לשאר הליגה, אך לטעמי אנחנו צריכים לשחק מהר יותר. משחק מהיר זה מפצח הבונקרים מספר 1.
כל כך מסכים איתך.
זה מדהים איך ברק בכר ושרון מימר חיים את המשחק 90+ דקות ואתה לא רואה אותם יושבים נינוחים ולו לרגע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

יש קבוצה שמשחקת כדורגל! פשוט משחקים כדורגל! רואים שזה תוצאה של אימונים ולא מקריות או שבונים על יכולת אישית של שחקן כזה או אחר.
אתמול גם הכושר הגופני כן הספיק ל90 דקות וזה אחרי מחצית ראשונה שלחצנו אותם בחצי שלהם(הם לא עברו את החצי).
דבר נוסף שאני אהבתי אתמול,ברגע שאיבדנו כדור ישר הייתה התנפלות לחטוף את הכדור חזרה תוך שניות,הזכיר לי את בארסה הגדולה של פפ שלא נתנה ליריבות לגעת בכדור ליותר מכמה שניות.
רק שנמשיך ככה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

הסיקור הצפון-קוריאני של הפועל ת"א:

סיקור המשחק

הפועל שלנו מפסידה משחק שני ברציפות, הפעם 3:1 בחוץ להפועל ב"ש מצמרת הטבלה.

לאחר מחצית ראשונה שבה לא ספגה ושיחקה נכון, הגיעה המחצית השנייה שבה התפרקה וספגה שלושה

סיראז' נאסר במשחק הבכורה במדים האדומים כבש את השער המצמק בתוספת הזמן.

בעקבות ההפסד הפועל נותרת במקום העשירי עם 9 נק' לאחר 8 מחזורים (13:7). הפועל במרחק של נקודה מהקו האדום

אין ספק, משחק רב באירועים *סמיילי מתגלגל מצחוק*

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הקטע הזה שחתוכה נפצע, מליקסון ונאסר הריצו דאחקות ברחבה בינתיים ואז פינטלי חטף קריזה על נאסר והעיף אותו משם...

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

ראדי היה נפלא אתמול .
משחק ההגנה היה מצויין, למעט ההפקרות בסוף שגרמה לשער שספגנו הפועל לא הגיעה למצב כל המשחק , הם אפילו לא היו קרובים להגיע למצב .
מתן אוחיון בהחלט במשחק מצויין ואחרי שביקרתי אותו בשבוע שעבר אני חייב לציין אותו לטובה.
אופיר חזר להיות מנייה בטוחה באגף , הוא ומליקסון הכי יציבים מתחילת העונה .
משחק הלחץ שלנו הולך ומשתפר, לוחצים יותר חזק יותר גבוה וגם להרבה יותר דקות .
אני מאוד מרוצה מהקבוצה ואני באמת לא זוכר מתי הייתה לנו עוצמה כזאת .

ולחשוב ששהר ובוזי פצועים ושיש מקום לעוד זר ..

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

עומרי אפק חדשות הספורט: אנחנו רואים מבאר שבע כדורגל שאנחנו לא רגילים אליו בארץ.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

מתפתחת לנו מכונה משומנת מהרמות הגבוהות ביותר שנראו בארץ.

באחד הפוסטים כתבתי שיש לנו פוטנציאל להיות יותר טובים מהפועל תל אביב של גוטמן וטענו שאני מגזים.
ואני אומר
תחכו!!!!

סמל אישי של משתמש
שימי

שליחה על ידי שימי »

לחץ על כל המגרש עד דקה 91 דקה אחת מנוחה וחוסר ריכוז

כניסה של אוחיון וואקמה וברדה בצורה מעולה ל הרכב הראשון כבר 3 שמשחקים רק שיימשך

מרכז שדה באנקר הוגו הובאן ראדי

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום זקן כתב: אבל בעיניי הגדול מכולם זה בכר,איזה מאמן,אני מאוד אוהב אותו,סוף סוף רואים כדורגל,רואים מאמן שמשתמש בסגל שלו בתבונה,שמנצל את כל היתרונות שיש לו,צנוע מצד אחד ו"רע" מצד שני.
לאלונה אסור להתמהמה איתו ויהי מה,חייבת להחתים אותו מהר,העונה הזאת אם יצליח,יוכיח שהוא מסוגל להתמודד עם קבוצה עמוסת כוכבים ואז הביקוש שלו יתחיל לעלות.
כל מילה נוספת מיותרת!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הסיבוב של מתן אוחיון על ספורי בגול הראשון.
כמו אייל שן של פעם רק בלי האיבוד

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

yedidel כתב:הסיבוב של מתן אוחיון על ספורי בגול הראשון.
כמו אייל שן של פעם רק בלי האיבוד
האמת שזה נראה כאילו זה משהו שהוא ניסה לעשות לראשונה אתמול והצליח לו..אז הוא עשה את זה עוד פעמיים או שלוש אח"כ..
:)

שלח תגובה