yakar כתב:
בצפוני ובדרומי לפי מה ששמעתי נעשתה בדיקה לא?
אני ישבתי בדרומי ואת העדות שלי אתה יכול לראות למעלה. בנוסף, הלכתי להביא מנוי לחבר כך שעמדתי באיזור הבידוק 5 דקות באיזור השעה 19:40 והמצב היה אותו מצב. אמנם העיפו מבט קליל לתיקים של אנשים (לא של בנות) ולא מעבר.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
אתה לוקח את זה למקומות לא קשורים, באמת. גם בלי קשר למצב הבטחוני ולדפוסי פעולה אפשריים. אתה אומר "כרגע". ובמשחק מול חיפה לא היה המצב כמו שהוא עכשיו. גם בחודש מאי במשחק האחרון בוסרמיל.
שאלה פשוטה - בכל מגרשי הכדורגל בארץ בודקים בדיקה גופנית זרירה ויעילה, כשהמצב הבטחוני היה רגוע, כשהוא לא היה רגוע, זה לא משנה. עזוב כל מגרשי הכדורגל בארץ - בוסרמיל עשו לנו את זה כל השנים. אז מה נשתנה בטרנר? איזו סיבה יש לא להעביר יד בתוך תיק ולבדוק שאין שם חפצי ברזל/חפצים חדים? כמה זמן זה לוקח? חצי דקה?
טוטי אני יודע מה אני אומר...
לפניי שנתיים שחזרנו לאירופה גיל לבנוני שם לב שבת.ז של בן אלגרבלי מופיע בכלל שם המשפחה גרבלי וברגע האחרון הוא שינה את החולצה והפקס על מנת שלא יקרה פרשת פקס נוספת כמו הפרשה באינטרטוטו עם תומא חליבה....
בקיצור בן גרבלי.
דר אדום בנשמה כתב:טוטי אני יודע מה אני אומר...
לפניי שנתיים שחזרנו לאירופה גיל לבנוני שם לב שבת.ז של בן אלגרבלי מופיע בכלל שם המשפחה גרבלי וברגע האחרון הוא שינה את החולצה והפקס על מנת שלא יקרה פרשת פקס נוספת כמו הפרשה באינטרטוטו עם תומא חליבה....
בקיצור בן גרבלי.
אולי..לא אתווכח על משהו שאני לא בטוח בו ב-100%.
אגב בן, אח שלו אדם הצטלם פעם לפרק של "שמש" כאוהד הקבוצה, זו היתה אגדה בשכונה (-;
azb852 כתב:איזה בדיקה?! אני נכסתי בלי בלי בדיקה פשוטו כמשמעו
אף מאבטח לא טרח לבדוק אותי
אותי כל הזמן בודקים, כלומר את התיק, הבדיקה הגופנית הרגילה שהייתה בוסרמיל לא קיימת היום.
אבל כל פעם בדקו את התיק שלי ובפעם הראשונה לקחו לי דאודורנט אקס אפקט בגלל זה...