עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
מספרים שהוא הוצע ללא מעט קבוצות השבוע במחיר הפסד לא קטן
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני חושב שצריך לתת לו עוד זמן עד שבאמת נתחיל לאכול אותו, אומנם כרגע הוא כושל אבל להזכירכם כמה זרים הגיעו נכשלו בהתחלה ובהמשך הצליחו?
או כמה זרים מאמנים כמו אלישע פספסו רק כי לדעתם הם לא היו מספיק טובים והיום שחקן כמו אדריאן סילבה מככב בליגות הטובות בעולם ודוארטה בזמנו הצליח להבקיע בנצרת עלית, ושורה אובארוב אחריי פתיחה גרועה היה אחד מהשוערים הטובים שנראו בליגה שלנו.
הבעיה של מכבי עם השוער הזה שאם הם יראו פרי זה יהיה אחריי שהוא יתגלח להם על הזקן טוב טוב...
או כמה זרים מאמנים כמו אלישע פספסו רק כי לדעתם הם לא היו מספיק טובים והיום שחקן כמו אדריאן סילבה מככב בליגות הטובות בעולם ודוארטה בזמנו הצליח להבקיע בנצרת עלית, ושורה אובארוב אחריי פתיחה גרועה היה אחד מהשוערים הטובים שנראו בליגה שלנו.
הבעיה של מכבי עם השוער הזה שאם הם יראו פרי זה יהיה אחריי שהוא יתגלח להם על הזקן טוב טוב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אז מסתבר שאוהדי בית"ר עודדו אתמול את יגאל עמיר.
אין גבול לערסיות ולטמטום של התתי אדם האלה(לא יכול לקרוא להם חיות/בבונים, זה עלבון גדול בשביל כל סוגי החיות למיניהן).
אין גבול לערסיות ולטמטום של התתי אדם האלה(לא יכול לקרוא להם חיות/בבונים, זה עלבון גדול בשביל כל סוגי החיות למיניהן).
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
CrazyRed7 כתב:אז מסתבר שאוהדי בית"ר עודדו אתמול את יגאל עמיר.
טוב, לא חדש.
בניינטיז, הלהיט במזרחי היה ''אלוקים לקח את רבין לפני 3 שנים, אלוקים נתן ליגאל טלוויזיה עם כבלים''...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
בושה וחרפה. לא אתייפה ואגיד שהייתי רוצה היום את רבין אבל נגד אלימות בצורה חד משמעית ולכן נגעל גם מזהCrazyRed7 כתב:אז מסתבר שאוהדי בית"ר עודדו אתמול את יגאל עמיר.
לא נמאס לך לזיין תשכל על אלישע?דר אדום בנשמה כתב:אני חושב שצריך לתת לו עוד זמן עד שבאמת נתחיל לאכול אותו, אומנם כרגע הוא כושל אבל להזכירכם כמה זרים הגיעו נכשלו בהתחלה ובהמשך הצליחו?
להזכירך את כל הזרים שאתה מרייר עליהם היום הוא הביא.
אז מספיק,תתקדם.
הופסק המו"מ להארכת חוזהו של סטויקוביץ'.
מסיים חוזה בקיץ וכבר בינואר יכול לחתום בקבוצה אחרת.
להביא?
להביא?
הוא רוצה סכומים אסטרונומיים שמתקרבים לשל ערן זהבי.CrazyRed7 כתב:הופסק המו"מ להארכת חוזהו של סטויקוביץ'.
להביא?
לא תודה. ולא צריך שוער בכללי..
הוא אמר שהוא מרוויח חצי מזהבי שאצלנו הכי הרבה שהוא יקבל זה רבע,הפועלעולה כתב: הוא רוצה סכומים אסטרונומיים שמתקרבים לשל ערן זהבי.
לא תודה. ולא צריך שוער בכללי..
איך אף אחד לא לוקח את אלישע מנהל מקצועי פגע אצלנו בול ב4 זרים
2 בלבד.
סוארס היה לפניו- שינה לו עמדה והצליח
נאווקמה הגיע אחריו
נאווקמה הגיע אחריו
סוארס במרכז זה שחקן ליגה לאומית, אם אלישע לא היה חמור היה מקבל אותו בינואר ולדעתי קנו אותו בגלל המלצה שלו ובכר קפץ על המציאהTotti כתב:2 בלבד.
נאווקמה הגיע אחריו
חבר אוהד מכבי חנק אותי מצחוק, משתף:
"אני אומר לך שי, גורדי לא הבין נכון, התכוונו שראיקוביץ הוא השוער הכי טוב בגילה(השכונה)"
"אני אומר לך שי, גורדי לא הבין נכון, התכוונו שראיקוביץ הוא השוער הכי טוב בגילה(השכונה)"
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:חבר אוהד מכבי חנק אותי מצחוק, משתף:
שורה אוברוב, מכיר? הוא ספג 12 גולים בחמש המחזורים הראשונים. זוכר כמו אתמול את הרחש בחש סביבו, לפחות פי שניים מראיקוביץ' כעת...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חחחחחחחח אם שורה לא יעזור לו להיות שוער ששווה משהוא אף אחד לא יכול לעזור לו,Totti כתב:חבר אוהד מכבי חנק אותי מצחוק, משתף:
אבל תאמת סתם נפלו עלו רק בגול השני יש לו חלק,
אם אצלנו זה היה קורה הייתי כועס מאוד שמפילים על השוער בזמן שכול ההגנה שלהם איתה בושה וחרפה
למה אתה חייב להגיח משום מקום כמו בן ציון נתניהו ולשחזר לנו את ההיסטוריה כאילו מישהו מזלזל בה.אורי אדום בנשמה כתב:
שורה אוברוב, מכיר? הוא ספג 12 גולים בחמש המחזורים הראשונים. זוכר כמו אתמול את הרחש בחש סביבו, לפחות פי שניים מראיקוביץ' כעת...
אנחנו נהנים מהרגע, אולי הוא יהיה אגדה, אולי הוא הדבר הכי גדול שנחת כאן- כרגע הוא לא.
ואגב, שורה היה בן 30+, קצת שונה