אליניב ברדה? חוזה חדש?
- red and white
- Title: Almog
Re: אליניב ברדה? חוזה חדש?
כמו שאמר דור ,ברדה הוא הלב של הקבוצה ואם הוא רוצה להאריך חוזה אז צריך לתת לו עוד שנה -שנתיים, ובינתיים הוא לא כל כך מבוגר ,רק בן 34
אוקטובר עוד לא נגמר, חכו עם זה.
יש חוזה אחד חשוב יותר להאריך בינתיים
יש חוזה אחד חשוב יותר להאריך בינתיים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
red and white כתב:כמו שאמר דור ,ברדה הוא הלב של הקבוצה ואם הוא רוצה להאריך חוזה אז צריך לתת לו עוד שנה -שנתיים, ובינתיים הוא לא כל כך מבוגר ,רק בן 34
בעונה הבאה - בה חלק מהאנשים רוצים לתת לו לשחק - הוא יהיה בן 35. לחלוץ זה מבוגר, בפרט לקבוצה עם יומרות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- red and white
- Title: Almog
לדעתי לאאורי אדום בנשמה כתב:
בעונה הבאה - בה חלק מהאנשים רוצים לתת לו לשחק - הוא יהיה בן 35. לחלוץ זה מבוגר, בפרט לקבוצה עם יומרות.
החשיבות של ברדה עצומה גם מעבר לצד המקצועי. מבחינה מקצועית הופתעתי בעצמי לגלות כמה הוא משתפר תחת בכר, עכשיו רק המשכיות
השאלה היא,מה טוב למערכת?
אין בכלל ויכוח שבכושר של ברדה ובמצבו הבריאותי אין לו שום סיבה לפרוש,הייתי מפריש שחקנים אחרים בליגה שגילם נמוך בהרבה משלו לפניו.
העניין הוא מה החזון של המועדון והאם הפועל בש בשביל לעשות עוד צעד קדימה,צריכה את ברדה יותר בפן הניהולי ופחות במקצועי.
אני מאמין שאלונה,אליניב ובכר יישבו ויקבלו את ההחלטות הנכונות.
אף אחד לא הולך לעשות לו כיפה אדומה,ההיפך הוא,רוצים להפוך אותו לפנים של המועדון ולאחראי מקצועי בלעדי שזה בעיניי חשוב בהרבה מאשר שיהיה שחקן שמקבל בעונה הבאה פה ושם כמה דקות.
אבל ההחלטה צריכה להיות רק שלו,אסור לכפות עליו כלום,זה המינימום שמגיע לו.
אין בכלל ויכוח שבכושר של ברדה ובמצבו הבריאותי אין לו שום סיבה לפרוש,הייתי מפריש שחקנים אחרים בליגה שגילם נמוך בהרבה משלו לפניו.
העניין הוא מה החזון של המועדון והאם הפועל בש בשביל לעשות עוד צעד קדימה,צריכה את ברדה יותר בפן הניהולי ופחות במקצועי.
אני מאמין שאלונה,אליניב ובכר יישבו ויקבלו את ההחלטות הנכונות.
אף אחד לא הולך לעשות לו כיפה אדומה,ההיפך הוא,רוצים להפוך אותו לפנים של המועדון ולאחראי מקצועי בלעדי שזה בעיניי חשוב בהרבה מאשר שיהיה שחקן שמקבל בעונה הבאה פה ושם כמה דקות.
אבל ההחלטה צריכה להיות רק שלו,אסור לכפות עליו כלום,זה המינימום שמגיע לו.
ממש לא מסכים.אורי אדום בנשמה כתב:
ברדה גם העונה ובטח בעונה הבאה הוא לא החלוץ עליו בנויה הקבוצה....הוא חלק ממערך התקפי מאוזן ועמוק שנבנה בקבוצה וכולל מספר שחקנים.
ברדה תמיד יכול לתרום גם כשחקן מחליף וגם ככזה שישחק 60-70 דקות (במידת הצורך) כאשר התרומה שלו תמיד היתה ,עודנה ותהיה לא רק במספרים כפי שאנו נוכחים עכשיו לראות... אלא בהיבט רחב יותר שיש לו משמעות חשובה בטח לקבוצה בעלת יומרות.
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 28 אוקטובר 2015, 10:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא מבין מה השאלה פה בכלל, הרי כולנו יודעים שברדה זה הרבה מעבר למה שהוא נותן על המגרש, אז למה פעם אחת ולתמיד להתנהג כמו מועדון ראוי ולא כמו המועדונים הישראלים העלובים האחרים ולתת לסמל ולמנהיג שלך סוף ראוי ולא לאלץ אותו לפרוש.
אגב אורי מקודם הפנת טענה כלפי אחד מהתגובות על כך שהזיכרון שלו קצר אז אפתיע אותך, גם שלך קצר, אפילו יותר משלו כי שכחת טוב מאוד מה ברדה עשה פה במשך שנתיים ואגב אני עדיין ממשיך להאמין שהוא עוד עושה.
אגב על המגרש אני כמעט בטוח שבכל המשחקים שהוא פתח העונה ניצחנו.
אגב אורי מקודם הפנת טענה כלפי אחד מהתגובות על כך שהזיכרון שלו קצר אז אפתיע אותך, גם שלך קצר, אפילו יותר משלו כי שכחת טוב מאוד מה ברדה עשה פה במשך שנתיים ואגב אני עדיין ממשיך להאמין שהוא עוד עושה.
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 28 אוקטובר 2015, 10:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה רבה.talb55 כתב:לא מבין מה השאלה פה בכלל, הרי כולנו יודעים שברדה זה הרבה מעבר למה שהוא נותן על המגרש, אז למה פעם אחת ולתמיד להתנהג כמו מועדון ראוי ולא כמו המועדונים הישראלים העלובים האחרים ולתת לסמל ולמנהיג שלך סוף ראוי ולא לאלץ אותו לפרוש.
אגב אורי מקודם הפנת טענה כלפי אחד מהתגובות על כך שהזיכרון שלו קצר אז אפתיע אותך גם שלך קצר אפילו יותר משלו כי שחכת טוב מאוד מה ברדה עשה פה במשך שנתיים ואגב אני עדיין ממשיך להאמין שעדיין עושה.
- ForeverRed
תכף תגיד שגם ברעננה ניצחנו בזכותו.talb55 כתב:לא מבין מה השאלה פה בכלל, הרי כולנו יודעים שברדה זה הרבה מעבר למה שהוא נותן על המגרש, אז למה פעם אחת ולתמיד להתנהג כמו מועדון ראוי ולא כמו המועדונים הישראלים העלובים האחרים ולתת לסמל ולמנהיג שלך סוף ראוי ולא לאלץ אותו לפרוש.
אגב אורי מקודם הפנת טענה כלפי אחד מהתגובות על כך שהזיכרון שלו קצר אז אפתיע אותך גם שלך קצר אפילו יותר משלו כי שחכת טוב מאוד מה ברדה עשה פה במשך שנתיים ואגב אני עדיין ממשיך להאמין שעדיין עושה.
מה יכבד את ברדה בהפיכתו לסוג של נער פוסטר?
בגדול זה מהלך טפשי שנועד מראש לכישלון.
אסייג את דברי בכך שיש להמתין מספר חודשים ולראות אם ברדה מצליח לשמור על יציבות וכמה גדול יהיה תפקידו בקבוצה.
כרגע זה עוד מוקדם.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ForeverRed כתב: תכף תגיד שגם ברעננה ניצחנו בזכותו.
אסייג את דברי בכך שיש להמתין מספר חודשים ולראות אם ברדה מצליח לשמור על יציבות וכמה גדול יהיה תפקידו בקבוצה.
כרגע זה עוד מוקדם.
תודה רבה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אתה רוצה להגיד לי שלברדה ביכולתו הנוכחית וגם של העונה הקודמת אין אפשרות להמשיך לשחק כדורגל? צר לי אבל יש לו ובגדול, ותאמין לי שעם השחקנים הנכונים הוא גם יגיע למספרים, מה שקורה עכשיו עם מליקסון ונוואקמה.ForeverRed כתב: תכף תגיד שגם ברעננה ניצחנו בזכותו.
כרגע זה עוד מוקדם.
talb55 כתב:
אתה רוצה להגיד לי שלברדה ביכולתו הנוכחית וגם של העונה הקודמת אין אפשרות להמשיך לשחק כדורגל? צר לי אבל יש לו ובגדול, ותאמין לי שעם השחקנים הנכונים הוא גם יגיע למספרים, מה שקורה עכשיו עם מליקסון ונוואקמה.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים עם טל, חוץ מזה שלא מדברים על החתמה לעוד 3 עונות, בסך הכל עוד עונה.
ד"א יש לי שאלה למי שכתב על עניין ברק בכר ואליניב ברדה, למה שברק בכר יעשה בעיות עם אליניב יהיה מעליו?
ברק בכר מהרושם הראשוני הוא מאמן שלא משנה לו מה יש מעליו הוא את שלו יעשה, אז למה שזה ימנע מברדה להיות מנהל מקצועי מעליו?
בכל מקרה עוד עונה אחת עם ברדה לא תזיק בתנאי שהוא יבין שהמעמד שלו בפיחות ושהוא יצטרך להלחם כמו כל אחד אחר.
ד"א יש לי שאלה למי שכתב על עניין ברק בכר ואליניב ברדה, למה שברק בכר יעשה בעיות עם אליניב יהיה מעליו?
ברק בכר מהרושם הראשוני הוא מאמן שלא משנה לו מה יש מעליו הוא את שלו יעשה, אז למה שזה ימנע מברדה להיות מנהל מקצועי מעליו?
בכל מקרה עוד עונה אחת עם ברדה לא תזיק בתנאי שהוא יבין שהמעמד שלו בפיחות ושהוא יצטרך להלחם כמו כל אחד אחר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!