אליניב ברדה? חוזה חדש?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: אליניב ברדה? חוזה חדש?

שליחה על ידי ForeverRed »

talb55 כתב:
אתה רוצה להגיד לי שלברדה ביכולתו הנוכחית וגם של העונה הקודמת אין אפשרות להמשיך לשחק כדורגל? צר לי אבל יש לו ובגדול, ותאמין לי שעם השחקנים הנכונים הוא גם יגיע למספרים, מה שקורה עכשיו עם מליקסון ונוואקמה.
1. "היכולת הנוכחית" נמשכה בסך הכל שלושה משחקים.
שלושה משחקים שלפניהם היכולת הייתה רחוקה ממספקת.
בוא נמתין קצת לפני שאנחנו קופצים למסקנות.

2. אם בן שהר בריא ובכושר, אתה לוקח את ברדה לפניו (לאורך זמן)? כי אני לא.

כרגע ברדה בכושר טוב ובמצב רוח טוב. אני בספק לכמה זמן זה יימשך.
ברגע שהוא ייצא מההרכב עלולים לחזור הפרצופים והלחשושים בתקשורת.
הרי שחקן הרכב קבוע לאורך זמן הוא כנראה לא יהיה.

אם תחתים אותו לעוד עונה לכל הצדדים יש יותר מה להפסיד מאשר מה להרוויח (להוציא את חשבון הבנק של ברדה), אלא אם כן הוא יבין את מקומו.
ושוב, אני בספק.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ברדה היה טוב מאוד כשעלה מהספסל למעט המשחק נגד עכו.
בעונה הבאה הוא יכול וצריך להמשיך אם לא יהיו לו פציעות, אין סיבה שלא. זה שהגיל שלו יהיה 35 לא אומר כלום כי גם היום בגילו הוא עדיין מהיר ופיזי מאוד.

סמל אישי של משתמש
באר שבעי באדום
Title: באר ש7עי

שליחה על ידי באר שבעי באדום »

הוא יכול לסחוב לטעמי עוד עונה , והחתירה שלו בעיקר זה להיות מאמן ראשי בקבוצה, זאת הסיבה אגב שבכר הוחתם לעונה אחת+ אופציה .

צריך להמשיך לשחק לתת עד הפוש האחרון ללא כשר לגילו, הוא מנהיג רוחני בקבוצה, האיש שהפך אותנו מקבוצה תחתית לקבוצה צמרת ... וראוי להתקדם בצוות המקצועי בהמשך , מגיע לו.
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

תמונה
[/align]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

באר שבעי באדום כתב:הוא יכול לסחוב לטעמי עוד עונה , והחתירה שלו בעיקר זה להיות מאמן ראשי בקבוצה, זאת הסיבה אגב שבכר הוחתם לעונה אחת+ אופציה .

צריך להמשיך לשחק לתת עד הפוש האחרון ללא כשר לגילו, הוא מנהיג רוחני בקבוצה, האיש שהפך אותנו מקבוצה תחתית לקבוצה צמרת ... וראוי להתקדם בצוות המקצועי בהמשך , מגיע לו.
תפסיק לדבר דברים שאתה לא מבין בהם, החתירה שלו זה להיות מנהל מקצועי, בגלל זה הוא הלך לקורס על זה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב: תפסיק לדבר דברים שאתה לא מבין בהם, החתירה שלו זה להיות מנהל מקצועי, בגלל זה הוא הלך לקורס על זה.

16 יום רק קראתי ולא הגבתי פה כי הבטחתי לעצמי ולאשתי להתנתק בירח דבש, אבל עכשיו אני פשוט חייב:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחיייח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אני מת חחחח
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:

16 יום רק קראתי ולא הגבתי פה כי הבטחתי לעצמי ולאשתי להתנתק בירח דבש, אבל עכשיו אני פשוט חייב:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחיייח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח
מה מצחיק בדיוק?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

dardasmiley כתב:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחיייח
חחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה ענק תאמין לי

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

באמת תהיתי לאן נעלמת

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

באר שבעי באדום כתב:הוא יכול לסחוב לטעמי עוד עונה , והחתירה שלו בעיקר זה להיות מאמן ראשי בקבוצה, זאת הסיבה אגב שבכר הוחתם לעונה אחת+ אופציה .

הוא חותר? הייתי בטוח שהתחום שברדה הכי אוהב זה צלילות.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

תנו לי להבין, בגלל שאליניב הוא הסמל הכי גדול של הקבוצה בשנים האחרונות, מה שגורם ללא מעט אוהדים לרצות אותו כשחקן בקבוצה בעונה הבאה בלי קשר ליכולת המקצועית שלו, חלק מהכותבים כאן רוצים שהוא יפרוש בלי קשר להאם הוא מספיק טוב מקצועית?

ההחלטה האם אליניב ברדה ימשיך עוד שנה כשחקן הפועל באר שבע או לא צריכה להיות מקצועית וצריכה להתקבל בסוף השנה בהתאם ליכולת שאליניב ברדה יציג לאורך העונה.
אם יהיה טוב מקצועית (אנשים נותנים הרבה קרדיט לטוני ומליקסון על השיפור בשבועות האחרונים אבל שוכחים שחלק מהשיפור הוא בזכות ההחלפה של ארבייטמן באליניב) הוא צריך לקבל חוזה לעוד עונה כשחקן במועדון, אם לא יהיה טוב מקצועית, הוא צריך לקבל תפקיד מקצועי כזה או אחר במועדון.

לפסול את אליניב כשחקן בסגל בשנה הבאה (גם אם יתן עונה טובה העונה) רק כי יש אוהדים אחרים שמכניסים סיבות לא מקצועיות כדי להשאיר את אליניב כשחקן? זה חובבני ברמות של משה פרימו, לא פחות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:תנו לי להבין, בגלל שאליניב הוא הסמל הכי גדול של הקבוצה בשנים האחרונות, מה שגורם ללא מעט אוהדים לרצות אותו כשחקן בקבוצה בעונה הבאה בלי קשר ליכולת המקצועית שלו, חלק מהכותבים כאן רוצים שהוא יפרוש בלי קשר להאם הוא מספיק טוב מקצועית?

ההחלטה האם אליניב ברדה ימשיך עוד שנה כשחקן הפועל באר שבע או לא צריכה להיות מקצועית וצריכה להתקבל בסוף השנה בהתאם ליכולת שאליניב ברדה יציג לאורך העונה.
אם יהיה טוב מקצועית (אנשים נותנים הרבה קרדיט לטוני ומליקסון על השיפור בשבועות האחרונים אבל שוכחים שחלק מהשיפור הוא בזכות ההחלפה של ארבייטמן באליניב) הוא צריך לקבל חוזה לעוד עונה כשחקן במועדון, אם לא יהיה טוב מקצועית, הוא צריך לקבל תפקיד מקצועי כזה או אחר במועדון.

לפסול את אליניב כשחקן בסגל בשנה הבאה (גם אם יתן עונה טובה העונה) רק כי יש אוהדים אחרים שמכניסים סיבות לא מקצועיות כדי להשאיר את אליניב כשחקן? זה חובבני ברמות של משה פרימו, לא פחות.
מסכים עם רוח הדברים אבל חשוב להוסיף - אליניב אמנם טוב מארבייטמן אבל שהר או כל חלוץ אחר שיגיע כחיזוק טובים ממנו וישחקו לפניו.

האם הוא מוכן לפתוח משחק אחרי משחק על הספסל? לא בטוח.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ForeverRed כתב: מסכים עם רוח הדברים אבל חשוב להוסיף - אליניב אמנם טוב מארבייטמן אבל שהר או כל חלוץ אחר שיגיע כחיזוק טובים ממנו וישחקו לפניו.

האם הוא מוכן לפתוח משחק אחרי משחק על הספסל? לא בטוח.
בן שהר עדין לא הוכיח שהוא טוב מאליניב. את זה נשפוט בסוף העונה.
"כל חלוץ אחר שיגיע כחיזוק טובים ממנו ישחקו לפניו" ממה שזכור לי ארבייטמן הגיע כחיזוק והוא נופל מברדה.
לפני שמזלזלים באליניב, או חושבים שכל חלוץ שנחתים יעלה עליו, אני בעד שניתן לזמן לעשות את שלו ואת הסיכומים נעשה בסוף העונה.
לפחות כרגע, ברדה בכושר מצוין וגם אם בן סהר היה כשיר למשחק בנתניה אני הייתי ממשיך עם אליניב בהרכב.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:תנו לי להבין, בגלל שאליניב הוא הסמל הכי גדול של הקבוצה בשנים האחרונות, מה שגורם ללא מעט אוהדים לרצות אותו כשחקן בקבוצה בעונה הבאה בלי קשר ליכולת המקצועית שלו, חלק מהכותבים כאן רוצים שהוא יפרוש בלי קשר להאם הוא מספיק טוב מקצועית?

נתחיל מהסוף: אני חולה על אליניב ברדה. נגד הפועל ת''א, אחרי ה-0-2, אמרתי לאייל חטב שישב לצידי ביציע שכעת חסר גול ברדה שהחגיגה תהיה מושלמת. רק שלעיתים חייבים לקבל החלטה שכלתנית קרה. אף שחקן הוא לא מעל המועדון.

וחוץ מזה - יצאת דמגוג לא קטן.
אף אחד ממתנגדי הארכת חוזהו של ברדה לא עושה זאת כקונטרה לתומכיו העיוורים, אלא מתוך שיקול מקצועי גרידא. במקום להדביק להם תוויות ולהגחיך אותם, בא ותטען לגופו של עניין, האם מקצועית נטו ברדה עדיין מתאים לנו עונה הבאה או לא...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

למה מדברים על זה באוקטובר? ראבק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה