הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.

שליחה על ידי ForeverRed »

dor69 כתב: בולשיט, אתה עושה לו הנחות. היה ברור בתקופתו שלא עובדים על כלום באימונים
שום הנחות.
לא יודע אם אתה זוכר אבל הייתה לי הרבה ביקורת כלפיו.

אלישע האמין שחומר השחקנים שלנו מתאים יותר למשחק מעבר מהיר ופחות להחזקת כדור.
הוא אמר את זה בצורה מפורשת במספיק ראיונות.

רמת הביצוע זה כבר דיון אחר לגמרי.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

עבד יופי ברוב העונה הראשונה.

אחר כך קבוצות כבר הפסיקו לקחת אותנו כאנדרדוג ואז התחילה הבעיה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: שום הנחות.
לא יודע אם אתה זוכר אבל הייתה לי הרבה ביקורת כלפיו.

אלישע האמין שחומר השחקנים שלנו מתאים יותר למשחק מעבר מהיר ופחות להחזקת כדור.
הוא אמר את זה בצורה מפורשת במספיק ראיונות.

רמת הביצוע זה כבר דיון אחר לגמרי.
אף אחד לא ביקש הנעת כדור אבל אם אלה בוחר לשחק על משחק מעבר מהיר תעשה את זה כמו שצריך ולא כמו חמור גרם

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

adomi כתב:ראיתי שוב את המחצית הראשונה

אוגו איבד איזה 4 כדורים באמצע, הפועל ת"א כזו אנמית שלא ניצלה את זה,קבוצות אחרות יכולות להעניש.
אוגו יכול לפעמים לאבד כדורים כאלה קריטיים ומצד שני הוא יכול לעבור שחקנים בקלילות במצבים יותר צפופים.
אני מקווה שבכר שם לב לזה והאמת שאני חושב שכבר שם לב ולכן הוציא אותו מידיי פעם במצבים דומים במהלך העונה
אוגו במחצית הראשונה איבד כמעט כל כבוד שהיה אצלו ברגליים, מחצית נוראית שלו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אצל אלישע היית סופר 200 מסירות במשחק טוב עכשיו 93 רק מאוגו

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני לא יכול לשמוע כבר את הזיוני שכל על אלישע,תפסיקו להיות אוהדי כדורגל ממוצעים עם זכרון של דג זהב,תלמדו גם לכבד את מה שעשה.
הוא זה שישב לאלונה על הראש אחרי העונה הראשונה להתחיל להביא לכאן שחקנים ולא זחאלות.
הוא זה שהביא את בוזגלו וגרם לו לפרוח,הוא זה שבחר את אוגו,הובאן,פאיוביץ,הסיט את סוארס לעמדת הבלם,הפך את הקבוצה לקבוצת צמרת,גם אם לא כל כל אהבתם את הכדורגל.
הוא זה שבנה את התשתית.
בא ברק בכר,בחור אינטלגנט ולקח את זה עוד צעד קדימה.
יאללה תתקדמו ותלמדו להעריך.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב:אני לא יכול לשמוע כבר את הזיוני שכל על אלישע,תפסיקו להיות אוהדי כדורגל ממוצעים עם זכרון של דג זהב,תלמדו גם לכבד את מה שעשה.
הוא זה שישב לאלונה על הראש אחרי העונה הראשונה להתחיל להביא לכאן שחקנים ולא זחאלות.
הוא זה שהביא את בוזגלו וגרם לו לפרוח,הוא זה שבחר את אוגו,הובאן,פאיוביץ,הסיט את סוארס לעמדת הבלם,הפך את הקבוצה לקבוצת צמרת,גם אם לא כל כל אהבתם את הכדורגל.
הוא זה שבנה את התשתית.
כבר דיברנו על זה שאלישע יהיה אלי פוקס ובכר אמציה, לא?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב:אני לא יכול לשמוע כבר את הזיוני שכל על אלישע,תפסיקו להיות אוהדי כדורגל ממוצעים עם זכרון של דג זהב,תלמדו גם לכבד את מה שעשה.
הוא זה שבנה את התשתית.
גם אם זה היה ממוקה מהמכולת, זה לא לרדת על אלישע הפעם אלא פשוט התפעלות מהקבוצה איך שהיא היום. אני מעולם לא ראיתי מהקבוצה כדורגל כזה ואני פשוט מתמוגג ממה שהיא מציגה ומהחתירה לשלמות של בכר

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: גם יום בשבוע.

אגב, חשבתי שנסע יחד לנתניה, אבל נזכרתי במפחי הנפש שעברנו במסעותינו אחר הקבוצה וכנראה שאגיע עצמאית.

אם שכחת, אז תוכל לשאול את ידידאל על אותה השבת בו בלסתם מקדונלדס באהבה, למרות ששבענו מאכילת הלב על ההופעה המבזה.

(-;
דווקא ביבנה ניצחנו....
אתה תמיד מוזמן, היגיע הזמן לשבור גם את הנאחס הזה. תתקשר אם תשנה את דעתך.
לגבי מקדונלדס - הס מלהזכיר, משרד הבריאות מודיע שבשר מעובד מסרטן :מאושר מאוד:

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

הוא זה שבנה את התשתית.
+1000000
אוגו הובאן בוזגלו ברדה סוארס בלם.

וזה לא שהוא לא רצה את טוני פשוט העסקה לא יצאה לפועל.

ברק מאמן מצויין ומשדרג אותנו ואלישע נתן פה שלוש שנים מתוכן שנתיים מצויינות ובנה אחלה שלד.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

תפסיקו לגנוב דעת. זה שאלישע החזיר אותנו לצמרת זה נקודת זכות אחת אבל האנטי כדורגל שהציג, הפחדנות והלוזריות זה 3 נקודות לחובתו.
וזה בלי להזכיר את הביזיון בסוף הקדנציה שלו(ובכלל את העונה העלובה אשתקד).

אני שנתיים צעקתי שאין לנו מאמן ושהקבוצה שלנו לא מאומנת ואנשים כאן ניסו לסתום את הפה ולהוריד את הביקרות.
עכשיו כשזה הוכח שחור על גבי לבן, אף אחד לא יגנוב דעת ויספר סיפורים על הקדנציה של אלישע.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

CrazyRed7 כתב:תפסיקו לגנוב דעת. זה שאלישע החזיר אותנו לצמרת זה נקודת זכות אחת אבל האנטי כדורגל שהציג, הפחדנות והלוזריות זה 3 נקודות לחובתו.
וזה בלי להזכיר את הביזיון בסוף הקדנציה שלו(ובכלל את העונה העלובה אשתקד).

אני שנתיים צעקתי שאין לנו מאמן ושהקבוצה שלנו לא מאומנת ואנשים כאן ניסו לסתום את הפה ולהוריד את הביקרות.
עכשיו כשזה הוכח שחור על גבי לבן, אף אחד לא יגנוב דעת ויספר סיפורים על הקדנציה של אלישע.
כן ומי אתה שתקבע פה מי גנב דעת?
הבורר לענייני כדורגל והבנה?

אתם תתחילו לעשות כבוד לאנשים שהיו פה והתנהגו באופן מופתי לאןרך כל הדרך, אלישע נתן פה שנתיים מצויינות ואתה יכול להלין על השיטה שהיא לא מספק טובה והכדורגל לא שוטף כמו היום (מסכים) אבל הייתה שיטה והיא הייתה בהתאם לכלים שהיו לו.

להזכירך סיים מקום 2 עם גל אראל ודגאני כקשרי אמצע ולוטם ילד בן 22 כמחליף.

בלי מליקסון בלי בן שהר עם דובב גבאי חלוץ ליד אליניב ומחליפים בשם בן גרבלי ויוסף אבו לאבן.

אתם קצת מפספסים כי אלישע בעונה השנייה שלו נתן עונה מהמוצלחות שהיו לנו יחסית לסגל שהיה לו ועונה אחריה מוצלחת גם כן.

נכון, בעוכריו גמר הגביע ותצוגת הנפל (גם הודעת הפיטורים ועסקת נאווקמה שנפלה תרמו מאוד לעניין) וזה שהכדורגל לא היה שוטף, אבל הוא עדיין חלק מהעשייה ומהתשתית.

פגע בולללל ב 2 זרים אוגו והובאן, הפריח כמו תמיד את בוזגלו ובסהכ בנה לנו אחלה תשתית.

תלמדו לכבד

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

oranu כתב:
כן ומי אתה שתקבע פה מי גנב דעת?
הבורר לענייני כדורגל והבנה?

אתם תתחילו לעשות כבוד לאנשים שהיו פה והתנהגו באופן מופתי לאןרך כל הדרך, אלישע נתן פה שנתיים מצויינות ואתה יכול להלין על השיטה שהיא לא מספק טובה והכדורגל לא שוטף כמו היום (מסכים) אבל הייתה שיטה והיא הייתה בהתאם לכלים שהיו לו.

להזכירך סיים מקום 2 עם גל אראל ודגאני כקשרי אמצע ולוטם ילד בן 22 כמחליף.

בלי מליקסון בלי בן שהר עם דובב גבאי חלוץ ליד אליניב ומחליפים בשם בן גרבלי ויוסף אבו לאבן.

אתם קצת מפספסים כי אלישע בעונה השנייה שלו נתן עונה מהמוצלחות שהיו לנו יחסית לסגל שהיה לו ועונה אחריה מוצלחת גם כן.

נכון, בעוכריו גמר הגביע ותצוגת הנפל (גם הודעת הפיטורים ועסקת נאווקמה שנפלה תרמו מאוד לעניין) וזה שהכדורגל לא היה שוטף, אבל הוא עדיין חלק מהעשייה ומהתשתית.

פגע בולללל ב 2 זרים אוגו והובאן, הפריח כמו תמיד את בוזגלו ובסהכ בנה לנו אחלה תשתית.

תלמדו לכבד
מה הבעיה אורן?
איפה הפלורליזם וחופש הביטוי?

מותר לאנשים לא לכבד את אלישע ולא להוקיר את פועלו, יודע מה? אני גם מבין אותם לאור תצוגת הנפל בגמר הגביע והמופע המביך שלו על הקווים כמו ילד נעלב ולא כמו מקצוען אמיתי.

אף אחד לא מקלל את אלישע, איש לא מאחל לו דברים רעים, בסהכ לא כותבים את שמו באותיות של זהב על קירות המועדון, זכותם המלאה.

תתקדמו, אלישע זה פאסה. היה טוב וטוב שהיה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אגב, גם אני התנהגתי באופן מופתי לאורך כל הדרך עם חברה שלי הקודמת.
טיסות לחול ומלונות בוטיק, ארוחות בוקר למיטה, מתנות ותכשיטים, פרחים לשבת, כלים, ספונג'ה, כביסה...

תאמין לי שאחרי החודש האחרון והמלחמות התשה שהלכו בבית היא לא זוכרת כלום.

אלו החיים (-:

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ושום מילה על העונה הראשונה כשכמעט הוריד 30 מיליון ש"ח לליגה הלאומית.

והעונה הקודמת הייתה מוצלחת?במה בדיוק?
אירופה - עפנו במשחק הראשון.
ליגה - אכזבה עצומה. לא היינו קרובים אפילו למאבק על האליפות. עונה שלמה שלא חיברנו יותר מ2 ניצחונות רצופים, עם כדורגל נוראי ובסופה שביתה איטלקית כולל בגמר גביע.

חוץ מהעונה השניה שהיא היא היוצאת מן הכלל, עם הרבה מזל ויכולת אדירה של בוזגלו(במיוחד בכדורים הנייחים) כשגם בסופו קרסנו בפלייאוף(מתי קבוצה של אלישע לא קרסה בפלייאוף/במאני טיים?) ונראינו כמו כלום.

נעול