יום שני 18.00 בערב, רחבת העירייה, נוכחות חובה!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

Re: יום שני 18.00 בערב, רחבת העירייה, נוכחות חובה!!!

שליחה על ידי המאירי »

ליאור עזרא כתב:אני מנסה להוציא איזה אפטר או משהו ולהגיע.
אפטר שייב יעזור לך אחי?! :סייף:

סמל אישי של משתמש
ליאור עזרא
Title: CrazyRed

שליחה על ידי ליאור עזרא »

חחחח כן :)
רוצים אצטדיון חדש!

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

יש אנשים שרוצים להוריד פרופיל בנושא בכי לגרום להפגנה להיות מינימלית ולא הכרחית ואומרים כעת שהכל בסדר בין אלונה לרוביק.
הדברים אינם נכונים כלל, מרגע שאנשי רוביק שמעו על ההפגנה הוא שולח שליחים כדי שיצאו בתקשורת וימסרו מסרים שקריים בשביל שלא תיווצר כמות של אנשים בהפגנה.
הפגנה עם מספר רב של אנשים תהווה לו נזק בציבור שהוא לא רוצה שיגרם.
רק שתדעו שההפגנה הזאת סופר חשובה להמשך קיום של המועדון ואני מקווה שכל אחד יעשה את המאמץ הפרטי שלו בכדי להגיע ולהראות לראש העיר שאי אפשר להתעלם מהכדורגל.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
אדום לוהט

שליחה על ידי אדום לוהט »

נוכחות חובה
[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

השאלה אם הצעדים שציינתי, שחייבים להתרחש במקביל להפגנה כדי למשוך את תשומת לב התיקשורת, כמו הבאת סילבן שלום וצביקה הדר לאירוע, יתקיימו, או שמדובר רק הפגנה, ללא משהו מיוחד שימשוך את העין של התקשורת.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

משה אוחיון כתב:השאלה אם הצעדים שציינתי, שחייבים להתרחש במקביל להפגנה כדי למשוך את תשומת לב התיקשורת, כמו הבאת סילבן שלום וצביקה הדר לאירוע, יתקיימו, או שמדובר רק הפגנה, ללא משהו מיוחד שימשוך את העין של התקשורת.
או שאתה תמים, או שאתה חולם חלומות מתוקים מדי. בעצם, זאת גם תמימות. רוביק חבר של צביקה הדר, כמו אח. סילבן פוליטיקאי ובחיים לא יבוא לכזה דבר, כמו כל מפורסם אחר. צא מהסרט. מה שיביא רעש זאת רק הכמות. יבואו הרבה, יהיו כותרות.

סמל אישי של משתמש
נאור סייס

שליחה על ידי נאור סייס »

היום המחאה קיבלה צעד משמעותי מאוד בטלויזיה.
ראו את שלטי המחאה שהביאו בשידור (שאפו למי שהכין אותם), דיברו על המחאה לפני השידור, וגם בזמן השידור הזכירו את ההפגנה שהולכת להיות ביום שני ברחבת העירייה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva

רק הפועל !

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

משה אוחיון כתב:השאלה אם הצעדים שציינתי, שחייבים להתרחש במקביל להפגנה כדי למשוך את תשומת לב התיקשורת, כמו הבאת סילבן שלום וצביקה הדר לאירוע, יתקיימו, או שמדובר רק הפגנה, ללא משהו מיוחד שימשוך את העין של התקשורת.
משה ידידי, להביא את צביקה הדר להפגנה הזאת זה כמו להביא מוני פנאן להפגין נגד שמעון מזרחי.
התקשורת תגיע ללא קשר לכמות הסלבס שתהיה שם, מה שכן חשוב זו ההמשכיות לאחר ההפגנה הבודדת.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

מושמוש ממרומי איזה מגדל אתה שואל?או שהפכת להיות "הוגי דעה"? חאלס דיבורים תתייצבו לקרב תהיה
חייל פשוט כי רק ככה ננצח.אחרת נדבר עד אין סוף ולצערי מכיר אני כמה כאלה.

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

לא לדאוג כי יהיו שם מפורסמים רבים בהפגנה!!!
בשבילי מישל שווה 10 צביקה הדר [בכל הכבוד לצביקה], ואוחיון שווה 20 סילבן ואליק שווה 30 פרשנים והרשימה ארוכה.
לא צריכים זאת, רק אנחנו בלב טהור מאיכפתיות ודאגה אמיתית לקבוצה [ולאלונה] רק ככה נזיז דברים.
כולם להגיע ביום שני, לא פחות חשוב ממשחק עליית ליגה.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

חבל שהמשחק בשישי מוריד להרבה אנשים את הרצון והמוטיבציה להיות בהפגנה, אני מקווה שיגיעו כי זה מאוד חשוב לעתיד.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ג'וני כתב:חבל שהמשחק בשישי מוריד להרבה אנשים את הרצון והמוטיבציה להיות בהפגנה, אני מקווה שיגיעו כי זה מאוד חשוב לעתיד.
בוא ניראה אם כל אותם אוהדי ניצחונות שצצו לפתע במשחקים האחרונים ושביניהם לבין עידוד, תמיכה ושירה שאינה כוללת קללות - יגיעו גם להפגנת התמיכה בהשארותה של אלונה ובהשרדות של המועדון.
ניחוש פרוע שלי - הם לא יגיעו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

Eran1 כתב:יש אנשים שרוצים להוריד פרופיל בנושא בכי לגרום להפגנה להיות מינימלית ולא הכרחית ואומרים כעת שהכל בסדר בין אלונה לרוביק.
הדברים אינם נכונים כלל, מרגע שאנשי רוביק שמעו על ההפגנה הוא שולח שליחים כדי שיצאו בתקשורת וימסרו מסרים שקריים בשביל שלא תיווצר כמות של אנשים בהפגנה.
הפגנה עם מספר רב של אנשים תהווה לו נזק בציבור שהוא לא רוצה שיגרם.
רק שתדעו שההפגנה הזאת סופר חשובה להמשך קיום של המועדון ואני מקווה שכל אחד יעשה את המאמץ הפרטי שלו בכדי להגיע ולהראות לראש העיר שאי אפשר להתעלם מהכדורגל.

אליי ניגשו במשחק בלוד כשצילמתי את השלטים 2 בחורים ואמרו לי לא לצלם את זה וניסו לחסום לי את המצלמה.
לא הפסיקו לטעון שהכל הסתדר, שרוביק חתם על צ'ק ושההפגנה והמחאה כולה בוטלה ועוד שניה מורידים את השלטים וזורקים לפח.
צחקו עליי כשסירבתי להאמין והתעקשתי לצלם את השלטים. התחליו לעצור כל אחד שעבר ליד השלט ולהגיד לו שהמחאה בוטלה כי רוביק ואלונה הגיעו להסדר. צעקו בקולי קולות. רק תראו על מה הוא מבזבז כסף!!! לשלוח אנשים שלו למשחק שלנו נגד לוד שיפיצו שמועות שיקריות, על אנשים שיושבים על המחשב כל היום וממלאים את הטוקבקים בהודעות לטובתו ובגנות המועדון ואלונה.
בושה. ואנחנו רק בתחילת הדרך. חשבתי שאחרי האדיוט מ"קיסר" לא נצטרך להתעסק עם רפש.

לא להאמין לאנשים האלו!!!!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

יש מצב שהוא הרים טלפון להוא מהאולמות כדי ללמוד ממנו את שיטות ההכחשה וההפחדה שלו?
ככה זה הצטייר ביום שישי בלוד.
גם אני הכנסתי למגרש את אחד מהשלטים כשאיזה בבון אחד עמד על הגדר והתחיל לנבוח עלי שאני לא אעז לתלות את זה... לא שזה ממש עזר לו....
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה