הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.

שליחה על ידי Totti »

zahipan כתב:"השקר של ב"ש יתגלה":
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 76&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

ובכן, באר שבע היא אינה שקר אלא המציאות, וקרין שביט יכולה לעשות חמוצים, אבל השקר של אלישע לוי התגלה כאשר ברק בכר הגיע.
ללא אלישע לוי ועם כמעט אותם שחקנים הפועל באר שבע מציגה כדורגל הרבה יותר איכותי.
אחי, הכל סבבה, אבל לרשום "כמעט אותם שחקנים" זו גניבת דעת ממדרגה ראשונה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה ההרכב של העונה המדוברת בנקודת הזמן ההיא:

אגידה
אילוז
אופיר
פאיו
סוארס
דגני/זינו
אראל
נאסר
בוזגלו
ברדה
דובב/פלט

זה ההרכב היום:
גורש
אוחיון/ביטון
אופיר
סוארס
צדק
אוגו
הובאן
ראדי
נאווקמה/בוזגלו
מליקסון
ברדה/שהר

שמיים וארץ
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

Totti כתב: אחי, הכל סבבה, אבל לרשום "כמעט אותם שחקנים" זו גניבת דעת ממדרגה ראשונה.
גורש, שיר צדק, ראדי, מתן אוחיון ונוואקמה לא היו בשנה שעברה.
מי היו במקומם? אג'ידה, פאיוביץ', בן ביטון, מאור בוזגלו, וארבייטמן (הקבוצה שיחקה ב-4-4-2) שחקנים לא פחות טובים! (חוץ מפאיוביץ').
למה נראה לי שאם אלישע לוי היה ממשיך הקבוצה הייתה ממשיכה לא להרשים למרות השחקנים החדשים? הוא היה ממשיך עם ה-4-4-2 הכושל שלו והיה שם את ברדה מתחת לחלוץ וארבייטמן היה פותח כל משחק.
להזכירך המשחקים הכי טובים שלנו בשנה שעברה היו כאשר: 1. עשינו לחץ על על היריבה. 2. כאשר ברדה פתח בתור חלוץ. אם אלישע היה ממשיך הקבוצה הייתה ממשיכה להיות קבוצה לא לוחצת וממשיכה לשחק לאט ושום דבר לא היה משתנה.
ותאמין לי אם בשנה שעברה הקבוצה הייתה עושה משחק לחץ על היריבה בכל משחק והייתה משחקת מהר בכל משחק, אלישע לוי היה ממשיך כאן עד 2017 לפחות.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

Totti כתב:זה ההרכב של העונה המדוברת בנקודת הזמן ההיא:

אגידה
אילוז
אופיר
פאיו
סוארס
דגני/זינו
אראל
נאסר
בוזגלו
ברדה
דובב/פלט

זה ההרכב היום:
גורש
אוחיון/ביטון
אופיר
סוארס
צדק
אוגו
הובאן
ראדי
נאווקמה/בוזגלו
מליקסון
ברדה/שהר

שמיים וארץ
אני דיברתי על השנה שעברה.
כמה משחקים גרועים היו לנו בשנה שעברה עם אוגו והובאן במרכז המגרש? לפעמים גם כאשר ניצחנו 4-0 שיחקנו פשוט לא טוב. לא סתם לא חיברנו יותר מ-2 ניצחונות רצופים, ולא סתם הגענו למשחקים מול קריית שמונה, הפועל ת"א ומכבי חיפה ונראינו כמו חושך.
כמות הפנדלים שנשרקו לחובתנו בשנה שעברה מראה כמה מרכז המגרש שלנו היה פרוץ וכמה היריבות הגיעו לאזור הרחבה שלנו בקלות.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אין ספק שההחלטה של אלונה להפרד מאלישע הייתה מצויינת.
כמו כן , אין ספק שאלישע תרם למועדון שלנו.

עם אלישע הגענו למיצוי. היינו צריכים להתקדם , זה מה שעשינו השנה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

בגלל שטחנתם כאן את המוח לגביי אלישע יש שאלה שכבר תקופה מנקרת לי בראש ועיניין אותי לדעת מה דעת האחרים.

היינו מנצחים את הגמר ואלישע נשאר או שמעדיפים את ההתבזות שהייתה אבל אלישע מוחלף בברק בדיוק כמו המצב הנוכחי.
שאלה היפטותית לחלוטין, אני את התשובה שלי ידעתי עוד לפניי הגמר ההוא בואו נשמע את שלכם.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RedHell כתב:בגלל שטחנתם כאן את המוח לגביי אלישע יש שאלה שכבר תקופה מנקרת לי בראש ועיניין אותי לדעת מה דעת האחרים.

היינו מנצחים את הגמר ואלישע נשאר או שמעדיפים את ההתבזות שהייתה אבל אלישע מוחלף בברק בדיוק כמו המצב הנוכחי.
שאלה היפטותית לחלוטין, אני את התשובה שלי ידעתי עוד לפניי הגמר ההוא בואו נשמע את שלכם.
שאלה קשה.
אני תמיד מעדיף את הדרך על התוצאות משום שאני מאמין שאם הדרך שלך נכונה אז התוצאות יגיעו מתישהו.
עם אלישע הייתה תחושה שלא נזכה בכלום. גם כשהיינו במרחק סביר מהמקום הראשון ידעתי ואמרתי שהכל בלוף ואין לנו סיכוי.

לא יודע איך העונה תסתיים מבחינת תארים. אולי נעוף בסיבוב ט' בגביע ונסיים מקום שלישי או רביעי בליגה, אבל אם נציג את הכדורגל של שלושת המשחקים האחרונים?אני אהיה מבסוט. בסוף זה יביא לתארים.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

RedHell כתב:בגלל שטחנתם כאן את המוח לגביי אלישע יש שאלה שכבר תקופה מנקרת לי בראש ועיניין אותי לדעת מה דעת האחרים.

לקחת גביע, להגיד יפה תודה לאלישע ולהחתים את בכר. יודע שזה מתחכם אבל לא חושב שזה חייב להיות זה על חשבון זה, גם אם אלישע היה מביא את הגביע זה הרגיש לכולם וגם אלונה אמרה את זה שהיא הגיעה למיצוי ורצתה לרענן את המועדון

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אני חושב שהתואר הראשון אחרי תקופה כ"כ ארוכה קודם לכל. אחר כך כל השאר.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

CrazyRed7 כתב: שאלה קשה.
אני תמיד מעדיף את הדרך על התוצאות משום שאני מאמין שאם הדרך שלך נכונה אז התוצאות יגיעו מתישהו.
עם אלישע הייתה תחושה שלא נזכה בכלום. גם כשהיינו במרחק סביר מהמקום הראשון ידעתי ואמרתי שהכל בלוף ואין לנו סיכוי.

לא יודע איך העונה תסתיים מבחינת תארים. אולי נעוף בסיבוב ט' בגביע ונסיים מקום שלישי או רביעי בליגה, אבל אם נציג את הכדורגל של שלושת המשחקים האחרונים?אני אהיה מבסוט. בסוף זה יביא לתארים.
אני בטוח שגם אתה, אם תחשוב על זה לעומק, לא תקנה העפה בסיבוב ט' ולא מקום 4 בליגה. בטח לא איך שהעונה התחילה. לא אתה, לא אני ולא אף אחד אחר.

אני אגיד יותר מזה - לא חושב שברק בכר יהיה מאמן עונה הבאה אם נסיים מקום 4 בליגה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

שאלה קלה. לקחת תואר. למחוק את החרפה הזו מההיסטוריה שלנו.
לחסוך מעצמנו את הצורך להתמודד עם כזו השפלה, לקבל בחזרה את ימי המחלה של כולנו כי לא היינו מסוגלים להראות את הפנים בעבודה ולהתמודד עם הצקות של אוהדי מכבי.
אז היינו מקבלים את אלישע לעוד שנה, ואז הבלוף שלו היה צף... לא סוף העולם.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

מאחר והדיון כבר לא רלוונטי לטופיק, אני מציע שמי שרוצה לפתח את הדיון עוד - יפתח נושא חדש.

נעול