אליניב ברדה? חוזה חדש?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: אליניב ברדה? חוזה חדש?

שליחה על ידי אריק »

oranu כתב:אם אליניב רוצה לשחק עוד עונה הוא צריך לקבל חוזה לעוד עונה.

בסיכום של החוזה הוא חייב לדעת שיש סגל עמוק והוא יהיה חלק מהרוטציה אך לא באנקר בהרכב.

במידה והוא יקבל את זה אין שום סיבה שהוא לא יחתום.

אליניב ברדה עם איך שהוא נראה כחלוץ שעולה מהספסל בדקה 60-70 הוא לוקסוס לליגת על ושחקן מצויין.

שלא לדבר על התרומה שלא קשורה ליכולת.

אתם שוכחים לו מהר מדי, מגיע לו עוד שנה ושוב בתנאי שיבין שהוא לא באנקר בהרכב.

אגב -
אני לא אומר שאליניב יותר טוב מבן סהר אבל אם המצב היה הפוך ובן היה עם 4 שערים ב 3 משחקים האחרונים ואליניב עם 2 שערים די קלים ממחזורי הפתיחה ופציעה ממושכת הקולות פה היו שאליניב חייב לפרוש ואין לו מקום בסגל.

לטעמי כמו שאתם אומרים שיש אנשים שעיוורים מאהבה אליו יש פה יותר מדי אנשים שעיוורים מסלידה ממנו, מהגיל שלו או המעמד או מההתקף עצבים החד פעמי ב 3 שנים שקיבל בחילוף נגד רעננה.

אליניב שחקן ישראלי מצויין וחלוץ מצויין לליגת על בטח ובטח בתור מחליף.

אין שום סיבה שלא ימשיך עוד עונה אם גופו ומצבו יאפשרו לו וכרגע זה נראה ככה.

וכמו שטוטי ופרגוסון אמרו, נשפוט בסוף העונה.

אגב כל הליצנים שמדברים פה על אליניב בתור עוזר של ברק עאלק זה בחיים לא יקרה.

אליניב אמור וצריך להיות המנהל המקצועי שלנו.

הוא לוקח או לקח את הקורס הזה בוינגייט, הוא בעל ניסיון אירופאי בבלגיה כולל זכייה בתארים ועלייה לצמפיונס, ועםה קריירה מפוארת במועדוני פאר ואין סיבה שעם הניסיון שצבר, האופי ורוח המועדון שנושבת בו הוא לא יהיה המנהל המקצועי.

לטעמי הוא יושב כמו כפפה ליד, מה עוד ששחקנים לא רעים בלשון המעטה כמו בוזגלו, בן שהר, גליינור פלט נחתו פה בעיקר בזכותו ובזכות מי ומה שהוא.
קורס בוינגייט זה באמת חשוב...ויקו חדד היה מנג'ר של ריאל מדריד אם זה היה הפקטור.
לעניין אליניב, אם ימשיך בקצב הנוכחי לאף אחד לא תהיה שאלה אם צריך להמשיך או לא בעונה הבאה,
אבל אם ישוב להיות מבחינה מקצועית אליניב של השנה וחצי אחרונות, הוא יצטרך להיות ערוך לכך שיעלה מהספסל.
עכשיו לעניין המנהל המקצועי, כ-"ליצן" אני חייב לומר שאתה ממעיט בערך של מנהל מקצועי וזאת ללא קשר לאליניב.
מנהל מקצועי צריך להיות אחד שעבר דבר או שניים במסלול המקצועי של קבוצות כדורגל. לשים שחקן ישר בתפקיד
מנהל מקצועי זו החלטה רעה ולא משנה אם קוראים לך בניון, רביבו, או ברדה. מנהל מקצועי צריך להיות אחד שעבר
במסלול האימון, הדריך קבוצות וראה קצת דברים.
וכן, לא יזיק לו, ולכל אחד ששואף להתקדם במסלול המקצועי, להתחיל מתפקיד העוזר מאמן/מאמן נוער, בטח של
בחור רציני ויסודי כמו בכר.
באחד הראיונות של ברדה שנה שעברה שאל יורם ארבל לגבי תפקיד המנהל המקצועי וברדה אמר שלא הובטח
לו להיות מנהל מקצועי, אלא סוכם שיקבל תפקיד מקצועי, אז אני שמח שאתה חושב שזה מה שאמור וצריך,
כנראה אתה יודע יותר טוב ממנו.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אליניב מוכיח את עצמו בינתיים, נכון שהוא לא בשיא שלו אבל הוא בהחלט מתאים לשיטה, ואם הוא ימשיך בכושר המצויין, זה יהיה מהלך טפשי מאוד אם הוא לא ימשיך עוד עונה, לפחות כשחקן רוטציה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: מתחבר מאוד לדברים של אורן.
אליניב זה הבעיה שלך השנה? לא שחקן הרכש ארבייטמן עם אפס תרומה או גורדנה שמגביל עצמו לתפקיד של קשר מאחורי חלוץ ולא מעבר לכך וכרגע לא מסוגל להבקיע גם מול שער ריק?
קודם כל שנחליף את ארבייטמן שלא תורם שום דבר בחלוץ איכותי יותר, ואחרי זה נתפנה לדיון האם להחליף חלוץ שנמצא בכושר מצוין ושהוא אחת מהסיבות המרכזיות לריצה שלנו במשחקים האחרונים.
כמו שאמרתי, כל הדיונים האלה על שלומי וגורדנה ממש לא רלוונטיים.

יש שורה תחתונה, והיא שאם אליניב יאריך חוזה הוא יראה הרבה מאוד ספסל.

אתה חושב שהוא יקבל את זה? כי אני לא בטוח.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אריק כתב:
לעניין אליניב, אם ימשיך בקצב הנוכחי לאף אחד לא תהיה שאלה אם צריך להמשיך או לא בעונה הבאה,
אבל אם ישוב להיות מבחינה מקצועית אליניב של השנה וחצי אחרונות, הוא יצטרך להיות ערוך לכך שיעלה מהספסל.
עכשיו לעניין המנהל המקצועי, כ-"ליצן" אני חייב לומר שאתה ממעיט בערך של מנהל מקצועי וזאת ללא קשר לאליניב.
מנהל מקצועי צריך להיות אחד שעבר דבר או שניים במסלול המקצועי של קבוצות כדורגל. לשים שחקן ישר בתפקיד
מנהל מקצועי זו החלטה רעה ולא משנה אם קוראים לך בניון, רביבו, או ברדה. מנהל מקצועי צריך להיות אחד שעבר
וכן, לא יזיק לו, ולכל אחד ששואף להתקדם במסלול המקצועי, להתחיל מתפקיד העוזר מאמן/מאמן נוער, בטח של
באחד הראיונות של ברדה שנה שעברה שאל יורם ארבל לגבי תפקיד המנהל המקצועי וברדה אמר שלא הובטח
לו להיות מנהל מקצועי, אלא סוכם שיקבל תפקיד מקצועי, אז אני שמח שאתה חושב שזה מה שאמור וצריך,
+100

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אביאל כתב: אורן,
תגובה מצויינת בעיניי אבל מפריע לי שאתה מטיף בטופיק אחר וחוטא כאן.
מההיכרות שלי איתך אתה יכול להעביר את אותו מסר בלי להשתמש במונחים כמו "..כל הליצנים שמדברים.."

מקבל, פשוט כואב לי לקרוא שמדברים על אליניב כאילו זה איזה עוד שחקן בהפועל באר שבע.

הוא הרבה מעבר ומאוהדי באר שבע בפורום אטרקטיבי וענייני אני מצפה שהמינימום יהיה לדבר עליו בכבוד, טעיתי בלשוני בניסוח, מתנצל.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אריק כתב:
א. אמרתי בעצמי שאליניב צריך לדעת שבמידה והוא ממשיך לשחק בעונה הבאה אז הוא לא יהיה באנקר בהרכב אלא חלק מהרוטציה ויצטרך לקבל את זה ובנוסף ציינתי שנשפוט בסוף העונה אז אם אנחנו מסכימים בנושא הזה למה רשמת את זה כאיזה שהיא קונטרה לתגובה שלי?

ב. לגבי תפקיד המנהל המקצועי -
אני לא אמרתי שהובטח לו, אמרתי שלדעתי הוא ראוי.

אמרתי שהוא לקח את הקורס הזה בוינגייט, אז אתה בא ואומר גם ויקו חדד יכול לעשות.

נכון, ו?
אם הוא לא היה עושה היו אומרים שאין לו קשר לתפקיד ולא צריך למנות סתם מישהו כי הוא שחקן עבר.

עכשיו כשעשה/עושה את הקורס אתם מגמדים אץ הקורס ואומרים שזה לא נחשב.

בשורה התחתונה לאחר שקלול כל הגורמים הרלוונטיים -
אליניב ברדה, קפטן, מנהיג, עם קריירה של 17 שנה בכדורגל, עם קריירה אדירה ומפוארת בבלגיה, זכייה באליפות, עלייה לצמפיונס, אחרי 3-4 עונות שבהם חזר לקבוצת נעוריו והיה חלק נכבד בתהליך של הפיכתה לקבוצת צמרת, עם הקורס שהוא לקח לניהול מקצועי, אליניב ברדה בעיניי מועמד הרבה יותר מראוי, הרבה יותר.

אני לא יודע מאיפה הבאתם את הקביעה הזאת אבל מנהל מקצועי לא חייב להיות עוזר מאמן ומאמן בכדי להגיע לתפקיד, מנהל מקצועי אמור להיות אחראי על רכש, התאקלמות של שחקנים, בחירת מאמן.

במה אליניב פחות טוב בדברים האלה מאסי רחמים/אלונה ברקת ?

כולם אומרים שאנחנו צריכים מנהל מקצועי, אני לא רואה שום טעם בלהביא מישהו מבחוץ, בטוח שאף אחד מהם לא חי ונושם את המועדון כמו אליניב, קשוב לקהל, מכיר את צרכי המועדון ונראה לי שגם לאף אחד מהמועמדים שכן יהיה ניתן להביא כמנהלים מקצועיים יש את ההכרה של אליה באירופה, אולי פרט לברקוביץ שבהחלט הוא שם יותר גדול אבל שיילך כפרה עליו 1000 פעם ואין ישראלי שמתאים יותר מאליניב להיות בתפקיד הזה בהפועל באר שבע.

מנהל דוגמת גורדי קרויף לא נראה פה אלא אם כן יהיה תקציב של 150 מיליון וגם זה בספק כי אין לנו שם של מועדון גדול ואפס הכרה באירופה, לכן אחרי כל מה שציינתי, לדעתי אליניב הוא המועמד הטבעי לתפקיד ולא חושב שיש מישהו שיעשה את התפקיד טוב יותר ממנו שניתן להביא, רות סוף סליחה על החפירה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

oranu כתב:
א. אמרתי בעצמי שאליניב צריך לדעת שבמידה והוא ממשיך לשחק בעונה הבאה אז הוא לא יהיה באנקר בהרכב אלא חלק מהרוטציה ויצטרך לקבל את זה ובנוסף ציינתי שנשפוט בסוף העונה אז אם אנחנו מסכימים בנושא הזה למה רשמת את זה כאיזה שהיא קונטרה לתגובה שלי?

נכון, ו?
אם הוא לא היה עושה היו אומרים שאין לו קשר לתפקיד ולא צריך למנות סתם מישהו כי הוא שחקן עבר.

אליניב ברדה, קפטן, מנהיג, עם קריירה של 17 שנה בכדורגל, עם קריירה אדירה ומפוארת בבלגיה, זכייה באליפות, עלייה לצמפיונס, אחרי 3-4 עונות שבהם חזר לקבוצת נעוריו והיה חלק נכבד בתהליך של הפיכתה לקבוצת צמרת, עם הקורס שהוא לקח לניהול מקצועי, אליניב ברדה בעיניי מועמד הרבה יותר מראוי, הרבה יותר.

אני לא יודע מאיפה הבאתם את הקביעה הזאת אבל מנהל מקצועי לא חייב להיות עוזר מאמן ומאמן בכדי להגיע לתפקיד, מנהל מקצועי אמור להיות אחראי על רכש, התאקלמות של שחקנים, בחירת מאמן.

כולם אומרים שאנחנו צריכים מנהל מקצועי, אני לא רואה שום טעם בלהביא מישהו מבחוץ, בטוח שאף אחד מהם לא חי ונושם את המועדון כמו אליניב, קשוב לקהל, מכיר את צרכי המועדון ונראה לי שגם לאף אחד מהמועמדים שכן יהיה ניתן להביא כמנהלים מקצועיים יש את ההכרה של אליה באירופה, אולי פרט לברקוביץ שבהחלט הוא שם יותר גדול אבל שיילך כפרה עליו 1000 פעם ואין ישראלי שמתאים יותר מאליניב להיות בתפקיד הזה בהפועל באר שבע.

מנהל דוגמת גורדי קרויף לא נראה פה אלא אם כן יהיה תקציב של 150 מיליון וגם זה בספק כי אין לנו שם של מועדון גדול ואפס הכרה באירופה, לכן אחרי כל מה שציינתי, לדעתי אליניב הוא המועמד הטבעי לתפקיד ולא חושב שיש מישהו שיעשה את התפקיד טוב יותר ממנו שניתן להביא, רות סוף סליחה על החפירה.
כל מילה בסלע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

oranu כתב:

נכון, ו?

סיכמת יפה מאוד, מסכים עם כל מילה. בנוסף מחזק את האמירה שמנהל מקצועי לא חייב להיות מאמן/עוזר מאמן או תפקיד מקצועי כלשהו, לא זכור לי שגורדי אימן איזה קבוצה לפני שנהיה מנהל מקצועי בקפריסין

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

לא רוצה את אליניב מאמן. רק מנהל מקצועי.

מינוי מנהל מקצועי זו עוד קפיצת מדרגה רצינית,
ובנוסף אני לא רוצה לחשוב על מציאות שהקהל יקלל אותו.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

oranu כתב:

נכון, ו?

מסכים עם כל מילה.
אוסיף משהו, דווקא במקרה של אליניב שהוא שחקן שהתרומה שלו כחלק מהסגל היא גבוהה הרבה יותר מהערך שלו במשחק נתון הייתי מאמץ את מודל דל פיירו ביובה.
למי שלא יודע, דל פיירו כשהתקרב לפרישה קיבל מהנהלת יובנטוס חוזה לא מוגבל בזמן, החוזה נגמר ברגע שדל פיירו החליט לפרוש (או לעבור לכסף הגדול בקטאר) ולא מתוך איזו דחיפה של מישהו במועדון שהגיע הגיל שהוא לא כלכלי. ככה מכבדים סמל, תנו לו את הזכות לבחור מתי לפרוש. לברדה תרומה כל כך גדולה למותג הזה שנקרא הפועל באר שבע 2015 שלדעתי אסור להגיע למצב שמפרישים אותו בכוח.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

לא רואה אף אחד אחר יושב על כסא המנהל המקצועי חוץ מאליניב.
מעבר לעובדה שהוא סמל ענק כאן,הוא פשוט זן אחר,גם בגישה,גם בהתנהלות,גם בשקט.
מספיק לראות מה קורה עם יוסי בניון וההתנהגות השערורייתית שלו בחיפה,בשביל להבין מי זה ברדה.
מתי שיחליט לפרוש שיפרוש,אף אחד לא צריך לעמוד לו עם אקדח לרקה,הכסא יחכה לו.
להשוות את זה לגורדי זה בדיחה,אמנם עשה כמה דברים במכבי,אבל עשה את המובן מאליו.
עם תקציב של 140 מליון יורו,משכורת לזהבי של מליון יורו,גם אני יכול לעשות לא פחות טוב ממנו.
האיש שעשה שם את השינוי זה גולדאהר.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

לדעתי אלונה מאוד מאוד אוהבת את ברדה את המלחמה שלו והרצון שלו שבאר שבע תצליח ובכר גם הבין את זה ורואים שיש חיבור ביניהם אחרי כול גול רץ לבכר לדעתי ימשיך לפחות עוד עונה אחת לא רואה את אלונה מביאה מנהל מקצועי אם יהיה זה יהיה רק ברדה,
ולגבי גורדי אני חושב דווקה שהוא נכשל חלש מאוד ברכש שעשה ובמחיר ששילם ומשלם סכומים מופרזים לשחקנים שלא שווים הרבה ועשה טעות ענקית בשיחרור ראדי

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אני מודה, קשה לי לקרוא דברים שליליים על ברדה. לא מכיר אותו, אבל מרגיש כאילו פוגעים בי. לכן, אני משתדל שלא להגיב בטופיקים הקשורים אליו, ברור לי שלפעמים זה יגרור תגובות ואז סתם אתעצבן. ובכל זאת - אחרוג הפעם.

כל המלחששים וכל המקטרגים וכל אלה שמתעצבנים ביציע על אליה עוד כשהכדור בדרך אליו כאילו זה בדרך לתומר טדסה בשלהי הקריירה - כולכם יכולים לנוח.

אליניב ברדה הוא הסיבה לכך שאנחנו כל כך נהנים להגיע שבוע אחרי שבוע.
לא, אני לא מדבר על השחקנים שהוא משך איתו - זה עוד יחסית זניח לתרומה האמיתית שלו. הלחימה, האמונה, הכוח והדחיפה שהוא גורם לכל מי שסובב אותו, זה לא יסולא בפז. כל אוסף של שחקנים ללא אנרגיות לבוא ולתת את התחת ייראה כמו כלום ושום דבר. גם אם יהיו שם משכורות עתק.
כשהוא על הדשא, נלחם וקורע את עצמו בגילו ובמעמדו - זה גורם לכל מי שלידו לתת יותר. מי שלא רואה את זה, צריך לגשת לאופטמטריסט הקרוב לביתו.

אליניב ראוי לסיים את הקריירה פה כמו מלך כי זה מה שהוא. לא גדלים יותר שחקנים מהזן הזה וצריך לשמר אותו כל עוד הוא קיים. ברור שהוא לא ימשיך לפתוח בכל משחק וברור שהדבר האחרון שאליניב רוצה זה לפגוע בקבוצה.

לגבי היום שאחרי? כל דבר, רק לא אימון. לא מגיע לו שחבורה כפויית טובה תשב לו על הראש ותמרר את חייו בימים קודרים יותר. He is beyond that.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

RedRock כתב:אני מודה, קשה לי לקרוא דברים שליליים על ברדה. לא מכיר אותו, אבל מרגיש כאילו פוגעים בי. לכן, אני משתדל שלא להגיב בטופיקים הקשורים אליו, ברור לי שלפעמים זה יגרור תגובות ואז סתם אתעצבן. ובכל זאת - אחרוג הפעם.

כל המלחששים וכל המקטרגים וכל אלה שמתעצבנים ביציע על אליה עוד כשהכדור בדרך אליו כאילו זה בדרך לתומר טדסה בשלהי הקריירה - כולכם יכולים לנוח.

אליניב ברדה הוא הסיבה לכך שאנחנו כל כך נהנים להגיע שבוע אחרי שבוע.
לא, אני לא מדבר על השחקנים שהוא משך איתו - זה עוד יחסית זניח לתרומה האמיתית שלו. הלחימה, האמונה, הכוח והדחיפה שהוא גורם לכל מי שסובב אותו, זה לא יסולא בפז. כל אוסף של שחקנים ללא אנרגיות לבוא ולתת את התחת ייראה כמו כלום ושום דבר. גם אם יהיו שם משכורות עתק.
כשהוא על הדשא, נלחם וקורע את עצמו בגילו ובמעמדו - זה גורם לכל מי שלידו לתת יותר. מי שלא רואה את זה, צריך לגשת לאופטמטריסט הקרוב לביתו.

אליניב ראוי לסיים את הקריירה פה כמו מלך כי זה מה שהוא. לא גדלים יותר שחקנים מהזן הזה וצריך לשמר אותו כל עוד הוא קיים. ברור שהוא לא ימשיך לפתוח בכל משחק וברור שהדבר האחרון שאליניב רוצה זה לפגוע בקבוצה.

לגבי היום שאחרי? כל דבר, רק לא אימון. לא מגיע לו שחבורה כפויית טובה תשב לו על הראש ותמרר את חייו בימים קודרים יותר. He is beyond that.
סגרו את הפוסט, התגובה שאומרת הכל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

תמונה אחת שווה אלף מילים.
ה-מלך!
קבצים מצורפים
image.jpeg
image.jpeg (114.65 KiB) נצפה 2606 פעמים

שלח תגובה