עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
המשט-רע לא אישרה תתאפורה לדרבי , בגלל חשש להברחת פירו , נמאס , הורסים חגיגות כדורגל.
תעשו תעבודה שלכם , אוכלי חינם.
תעשו תעבודה שלכם , אוכלי חינם.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
קטע שאצלנו הארגון מסתדר עם המשטרה ואצלהם הכל נראה כמו קרב בין ילדים קטנים....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מעניין אותי לדעת מה יעבור בראש של המשטרה אם בכל זאת ידליקו אבוקות.
ושלא תבינו לא נכון , אני לא בעד פירוטכניקה זה יפה והכל , אבל כל עוד זה לא חוקי והקבוצות מקבלות על זה קנסות אז אין טעם.
פשוט מעצבן אותי ההחלטות המעצבנות האלו של המשטרה , שבמקום לעשות תעבודה שלהם , הם פשוט משחקים אותה ראש קטן ולא נותנים להכניס תאפורה למשחק הכי מעניין שיש לליגה שלנו להציע.
ושלא תבינו לא נכון , אני לא בעד פירוטכניקה זה יפה והכל , אבל כל עוד זה לא חוקי והקבוצות מקבלות על זה קנסות אז אין טעם.
פשוט מעצבן אותי ההחלטות המעצבנות האלו של המשטרה , שבמקום לעשות תעבודה שלהם , הם פשוט משחקים אותה ראש קטן ולא נותנים להכניס תאפורה למשחק הכי מעניין שיש לליגה שלנו להציע.
זה מה שרציתי שיקרה מתי שלנו אסור היה להכניס את התפאורה בשנה שעברה אחרי שהיה אישור וביטלו אותו ביום המשחקגיא חניה כתב:מעניין אותי לדעת מה יעבור בראש של המשטרה אם בכל זאת ידליקו אבוקות.
- The red one
מה יעבור? כלום, מה כבר יכול לעבור? מקסימום יפטרו איזה סדרן. הקבוצות אלה שיאכלו בראש, כמובן שלא באשמת המשטרה, אלא באשמת אוהדים דפוקים שלהם, אבל למשטרה לא יקרה כלום.גיא חניה כתב:מעניין אותי לדעת מה יעבור בראש של המשטרה אם בכל זאת ידליקו אבוקות.
- red and white
- Title: Almog
שירי אלגם אומרת שכמה עשרות אוהדי הפועל באר שבע יהיו ביציעי בלומפילד לעודד את הפועל תל אביב, הם בטח מהארגון נכון?
נשמע לי כמו קשקושred and white כתב:שירי אלגם אומרת שכמה עשרות אוהדי הפועל באר שבע יהיו ביציעי בלומפילד לעודד את הפועל תל אביב, הם בטח מהארגון נכון?
- The red one
איזה שטויות. איפה היא אמרה את זה?red and white כתב:שירי אלגם אומרת שכמה עשרות אוהדי הפועל באר שבע יהיו ביציעי בלומפילד לעודד את הפועל תל אביב, הם בטח מהארגון נכון?
אם כבר במשחק של מכבי חיפה נגד מכבי ת"א..
אוהד הפועל ת''א נכשל בבדיקת ינשוף ועל כן הוחרם המנוי שלו ונמנעה ממנו הכניסה למשחק
חחחחחח מהההה
חחחחחח מהההה
נראה לי שזו חלק מהפקת הלקחים במקרה פואד.. הוא הרי היה שיכורhb7 כתב:אוהד הפועל ת''א נכשל בבדיקת ינשוף ועל כן הוחרם המנוי שלו ונמנעה ממנו הכניסה למשחק
חחחחחח מהההה
באדיר פותח עם לקס בקישור וספורי בהתקפה.
לינגאנה אולי לא כוכב כדורגל אבל הוא עדיף על לקס.
כנ"ל ספורי..יש אופציות עדיפות
לינגאנה אולי לא כוכב כדורגל אבל הוא עדיף על לקס.
כנ"ל ספורי..יש אופציות עדיפות
נגסת בגמבה כתב בפייסבוק שלו שיבואו בערך 100 אוהדי באר שבע לבלומפילד, ולפני שעה בערך דיברתי עם שימחה ריף בוואטסאפ והוא אמר משהו דומה, אז כנראה שיש ביסוס לזה.red and white כתב:שירי אלגם אומרת שכמה עשרות אוהדי הפועל באר שבע יהיו ביציעי בלומפילד לעודד את הפועל תל אביב, הם בטח מהארגון נכון?
- red and white
- Title: Almog
זה לא אני אמרתי ,זאת שירי אלגם שאמרה והיא אמרה את זה בשבת במגרש
עכשיו גם עמית רומם כותב לי שזה נכון.red and white כתב:זה לא אני אמרתי ,זאת שירי אלגם שאמרה והיא אמרה את זה בשבת במגרש
חבל, הייתי הולך גם.