שוב אושיה מקצועית, בכל נושא.דר אדום בנשמה כתב: טוטי זה לא מה שמשנה, בגילאים שלהם החינוך כבר קיים אי אפשר לשנות את זה.
צריך לשנות מהשורש, מהילדים.
מצידי שאלונה תוציא את ילדים ג'-א' מהמשחקים ושיתחילו לאמן אותם על כדורגל מהבסיס, על חינוך וכו'.
אבל לצערי אני לא רואה שום דבר מזה קורה...
וגם שמעון ביטון לא ייפרד, ואסי ימשיך להיות מנכ"ל והכל ימשיך להיות חצי מקצועני וחצי שכונתי...
רז רחמים ניסה לתקוף את שמעון ביטון
Re: רז רחמים ניסה לתקוף את שמעון ביטון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ברור שאפשר. הצליחו לסדר שחקנים בעייתיים בגילאים הרבה יותר מאוחריםדר אדום בנשמה כתב: לא, אי אפשר לחנך כבר בגיל כזה, האופי נבנה פחות או יותר.
רז רחמים לא צריך להמשיך אחריי המעשה הזה...
איש אשכולות. כבודTotti כתב:
שוב אושיה מקצועית, בכל נושא.
קצת צביעות הייתי אומר. כשברדה ואוגו חוו מקרה דומה על המגרש אני בספק אם הייתם אומרים אותו דבר עליו.
לפוצץ את החצקון סתם יגרום לו לצלקת שתשאר להרבה זמן, ותכאיב.
זה לא עובד ככה, אתה לא יכול לחתוך את כל צוות הנוער כאילו הם אוויר ולהתחיל משהו חדש. זה צריך לבוא בהדרגה, במשהן גדול יותר מצוות- לאקדמיה של ממש, שתלמד ילדים שהתנהגות וספורטיביות קודמת לכל, ולא משנה כמה כישרון יש לך בלי עבודה קשה ודרך ארץ לא תגיע לשום מקום.
במצב הקיים או שיש לך את זה, או שאין לך את זה-להחליף את הצוות סתם יגרום לזעזוע ולא ילמד אף אחד כלום. סולחה וגמרנו.
זה לא עובד ככה, אתה לא יכול לחתוך את כל צוות הנוער כאילו הם אוויר ולהתחיל משהו חדש. זה צריך לבוא בהדרגה, במשהן גדול יותר מצוות- לאקדמיה של ממש, שתלמד ילדים שהתנהגות וספורטיביות קודמת לכל, ולא משנה כמה כישרון יש לך בלי עבודה קשה ודרך ארץ לא תגיע לשום מקום.
במצב הקיים או שיש לך את זה, או שאין לך את זה-להחליף את הצוות סתם יגרום לזעזוע ולא ילמד אף אחד כלום. סולחה וגמרנו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אין קשר בין מקרה ברדה-אוגו לרז רחמים שרב עם המאמן שלו והניסיוון שלך לחפש אותו הזוי, סלח ליshovalb9 כתב:קצת צביעות הייתי אומר. כשברדה ואוגו חוו מקרה דומה על המגרש אני בספק אם הייתם אומרים אותו דבר עליו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
השוואה מגוחכת.shovalb9 כתב:קצת צביעות הייתי אומר. כשברדה ואוגו חוו מקרה דומה על המגרש אני בספק אם הייתם אומרים אותו דבר עליו.
ברדה ואוגו שחקנים מבוגרים שנקלעו לסיטואצייה לא מקובלת,הושעו למשחק,התנצלו והמשיכו הלאה.
אין דין שווה לכולם מה לעשות.
להשוות בין רז רחמים שלא קרע שרוך בנעל לברדה ואוגו זה לא להבין את הסיטואצייה.
ילד בתחילת דרכו שצריך לדעת לכבד את המאמן שזה הבסיס להיותך כדורגלן טוב ואדם טוב יותר.
אף אחד מהם לא יצא על המאמן שהוא האוטוריטה המקצועית ולא ניסה להרים עליו יד.
ואם זה היה קורה הוא לא היה בקבוצה.
ממש לא הבנתי את ההשוואה.
אני לא יודע איך אתם אומרים שהוא שוער טוב תהרגו אותי כנראה מעולם לא ההיתם במשחק של הנוער , וקוראים כתבות , אין משחק שלא הייתי שהוא עשה טעות של גול ,לא מבין מה מחזיקים ממנו ,זה שי !

אדום זקן כתב: השוואה מגוחכת.
ברדה ואוגו שחקנים מבוגרים שנקלעו לסיטואצייה לא מקובלת,הושעו למשחק,התנצלו והמשיכו הלאה.
אין דין שווה לכולם מה לעשות.
להשוות בין רז רחמים שלא קרע שרוך בנעל לברדה ואוגו זה לא להבין את הסיטואצייה.
ילד בתחילת דרכו שצריך לדעת לכבד את המאמן שזה הבסיס להיותך כדורגלן טוב ואדם טוב יותר.
אף אחד מהם לא יצא על המאמן שהוא האוטוריטה המקצועית ולא ניסה להרים עליו יד.
ואם זה היה קורה הוא לא היה בקבוצה.
ממש לא הבנתי את ההשוואה.
אני מתנצל אבל מבחינתי, אלימות היא הגבול וזה לא משנה אם המאמן, השחקן או אפילו מביא הכדורים עושה זאת.
בכל מקרה, אני ממש לא חושב שרז רחמים הוא האשם הבלעדי, כי כן גם הרחיקו את שמעון ביטון ממנו. שניהם אשמים, וצריך ללמד את שניהם לקח. להשעות את רז לתקופה ואז להחזירו שידע, ולקחת את שמעון לשיחה זה לדעתי המעשה החכם שלא יגרום להצתת אש גבוהה.
ממש לא צריך להעיף את שניהם, ולא צריך לחפש להעיף, לנקות את הארוות בכל הזדמנות. לדעתי זה חובבנות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
איזה חוסר אחריות של רז רחמים. עזוב את עצמך רגע, אבא שלך מנכ"ל המועדון! אתה יודע טוב מאוד איזה בלאגן זה ייצור לו.
ילד (והוא כבר לא כזה ילד) במצב כזה צריך להיות סופר זהיר. איך תסתכל לאבא שלך בעיניים עכשיו?
אגב - אני לא רואה כזאת בעיה בקטע של אבות/בנים בקבוצה. לא המצאנו את זה. גם ראובן עטר אימן את הבן שלו בחיפה, שלומי ויוסי דורה ולא חסר עוד מקרים בארץ ובעולם.
לא צריך לוותר על שחקן או מאמן בגלל זה (כל עוד הכל בסדר)
ילד (והוא כבר לא כזה ילד) במצב כזה צריך להיות סופר זהיר. איך תסתכל לאבא שלך בעיניים עכשיו?
אגב - אני לא רואה כזאת בעיה בקטע של אבות/בנים בקבוצה. לא המצאנו את זה. גם ראובן עטר אימן את הבן שלו בחיפה, שלומי ויוסי דורה ולא חסר עוד מקרים בארץ ובעולם.
השאלה היא איך אסי מקיים דיון משמעתי לבן שלו. מה שלא יחליט יצא לא טוב.yedidel כתב:איזה חוסר אחריות של רז רחמים. עזוב את עצמך רגע, אבא שלך מנכ"ל המועדון! אתה יודע טוב מאוד איזה בלאגן זה ייצור לו.
לדעתי המקרה זה הדיון המשמעתי צריך להתקיים אצל גורם אחר במועדון (אלונה?).
- red and white
- Title: Almog
צריך לתת לרז השעייה של 5-7 משחקים וזהו.
לא להעיף ולא כלום אומנם מדובר בחציית קו אדום אבל לא רק שלו אלא גם של ביטון, ככה הם לא יכולים להמשיך ושישאילו אותו בינואר לאיזו קבוצת בוגרים(בליגה א' אולי).
להעיף אותו זה לא משהו שיחנך אותו אבל לגרום לו להבין שיש לו הזדמנות אחרונה ושלא מעניין מי זה אבא שלו זה משהו שכן יחנך אותו
לא להעיף ולא כלום אומנם מדובר בחציית קו אדום אבל לא רק שלו אלא גם של ביטון, ככה הם לא יכולים להמשיך ושישאילו אותו בינואר לאיזו קבוצת בוגרים(בליגה א' אולי).
להעיף אותו זה לא משהו שיחנך אותו אבל לגרום לו להבין שיש לו הזדמנות אחרונה ושלא מעניין מי זה אבא שלו זה משהו שכן יחנך אותו
ברור שאלונה צריכה לקיים את זה. קשה לי להאמין שיתנו לאסי, זה יהיה די מגוחך.delta7 כתב: השאלה היא איך אסי מקיים דיון משמעתי לבן שלו. מה שלא יחליט יצא לא טוב.
- red and white
- Title: Almog
ובקשר לנותני הפרוטקציות, אז ויקו חדד הוא מספר 1, והנה סיפור שהכרתי אותו רק לפני שנה.
כשנבחנתי פעם לילדים ב' אבא שלי סיפר במקרה לאיזה חבר שלו שאני נבחן, והחבר שלו נתן לאבא שלי מספר טלפון של מקורב לויקו חדד ואמר לו "תגיד לו שאתה חבר שלי והוא ידאג שהבן שלך יתקבל" ,אבא שלי התפלא כי הוא לא חשב שזה הולך ככה והחליט לא להתקשר אליו כדי לא להיות רמאי.
בדיעבד כנראה ש"ברומא תיהיה רומאי" ואבא שלי כן היה צריך להתקשר אבל באותו אימון אני יכולתי להגיד בוודאות מי הילדים שהתקבלו מפרוטקציות
כשנבחנתי פעם לילדים ב' אבא שלי סיפר במקרה לאיזה חבר שלו שאני נבחן, והחבר שלו נתן לאבא שלי מספר טלפון של מקורב לויקו חדד ואמר לו "תגיד לו שאתה חבר שלי והוא ידאג שהבן שלך יתקבל" ,אבא שלי התפלא כי הוא לא חשב שזה הולך ככה והחליט לא להתקשר אליו כדי לא להיות רמאי.
בדיעבד כנראה ש"ברומא תיהיה רומאי" ואבא שלי כן היה צריך להתקשר אבל באותו אימון אני יכולתי להגיד בוודאות מי הילדים שהתקבלו מפרוטקציות
- dardasmiley
כמו בעולם האמיתי בו שופט יכול לפסול עצמו מלעסוק בנושא מסויים בגלל ניגוד אינטרסים. ככה צריך גם אסי. למרות שבמעמדו במועדון לא משנה מי יתעסק בזה, יהיה ניגוד אינטרסים.delta7 כתב: השאלה היא איך אסי מקיים דיון משמעתי לבן שלו. מה שלא יחליט יצא לא טוב.
בלי קשר, העונש פה צריך להיות סטירה לפנים, ברמה לא פרופורציונאלית, משהו שישאיר את כל השומעים עליו עם פה פעור. מדובר פה על שחקן נוער!! שמרים יד על מאמן!! שמרים עליו יד בחזרה!!
אין מקום למחילה (רציתי להגיד רחמים אבל זה משחק מילים פתטי) או התחשבות בכל גורם שהוא. הנוער צריכים להבין, שלא משנה מי אתה ומה אבא שלך עושה, אם הרמת יד על המאמן אתה בחוץ. נקודה סוף. חינוך דור שלם נמצא בהיררכיה הרבה יותר גבוה מיצירת עוד שחקן. כנל לגבי המאמן, למען יראו ויראו... לתפישתי, קבוצת נוער, היא גוף מחנך, בדיוק כמו בית ספר או תנועת נוער, הרבה לפני שהיא בית חרושת לייצור שחקנים.
- dardasmiley
א. אופי זה דבר נזיל, מה שאהבתי אתמול לעשות לא בטוח שהיום אוהב. דוגמא? בגילאי 20-25 הייתי חמום מוח, כל מילה לא נכונה יכלה להסתיים בתגרה. היום אני הרבה יותר שקול ומחושב ומבין אץ ההשלכות של כל מעשה שלי.דר אדום בנשמה כתב: לא, אי אפשר לחנך כבר בגיל כזה, האופי נבנה פחות או יותר.
רז רחמים לא צריך להמשיך אחריי המעשה הזה...
ב. לחנך אדם בהתאם לנורמות וערכים מקובלים תמיד אפשר, גם בגיל 50, אחרת אין שום טעם בשיקום של פושעים.
ג. תפתח קצת ספרי פסיכולוגיה וחינוך הורי, גילאים 16-22 הם לב ליבו של עיצוב הבן אדם, הוא מספיק בוגר ועצמאי כדי להבין את החינוך ולא מספיק מגובש כאדם כדי שהחינוך כבר לא יהיה אפקטיבי.