דווקא שלומי דורה, האיש שהקשה עלינו את החיים בלא מעט מקרים, הפסיד את המשחק הזה.
עלה לחצי ראשון הרפתקני שגמר לו את המשחק.
כנראה שהחרב על הצוואר עשתה את העבודה.
משחק רע מאוד שלנו, ביחס לתקופה שבה אנחנו נמצאים. אבל יש גם כאלה, וצריך לדעת לנצח אותם.
אני חושב שהיו הוראות לשחק בצורה מבוקרת והשחקנים קצת איבדו כיוון.
יש לנו עדיין הרבה לאן לשאוף מבחינה מנטלית.
כל הכבוד לנתניה (חסרת האיכות ההתקפית) על המלחמה במחצית השנייה.
זה מראה שהם אוהבים את המאמן שלהם.
maor20094 כתב:היה עידוד טוב היום, במיוחד של הארגון, העיקר השתקנו אותם.
שלט תמיכה באוהדי חיפה
חשוב לשמר ולחזק קשרים עם היריבות הגדולות ביותר של מכבי ת"א:
מכבי חיפה והפועל ת"א.
כדי להשאיר סיכוי שאם יקרה מצב בו כולנו נהיה בפלייאוף העליון מכבי חיפה והפועל ת"א יתנו את הכל כדי להרוס למכבי אבל ירצו מאוד שאנחנו ניקח את האליפות ולא יריבתם השנואה מכבי.
אז לסיכום, חשוב לקרב בין מועדון האוהדים שלנו למועדון האוהדים של מכבי חיפה והפועל ת"א
ForeverRed כתב:דווקא שלומי דורה, האיש שהקשה עלינו את החיים בלא מעט מקרים, הפסיד את המשחק הזה.
עלה לחצי ראשון הרפתקני שגמר לו את המשחק.
כנראה שהחרב על הצוואר עשתה את העבודה.
משחק רע מאוד שלנו, ביחס לתקופה שבה אנחנו נמצאים. אבל יש גם כאלה, וצריך לדעת לנצח אותם.
אני חושב שהיו הוראות לשחק בצורה מבוקרת והשחקנים קצת איבדו כיוון.
יש לנו עדיין הרבה לאן לשאוף מבחינה מנטלית.
כל הכבוד לנתניה (חסרת האיכות ההתקפית) על המלחמה במחצית השנייה.
זה מראה שהם אוהבים את המאמן שלהם.
שלומי דורה עשה טעות ענקית כשלא פתח עם החלוץ שלהם. סוארס לא יודע להתמודד עם ענקים והוא יכל להיות אחלה כתובת לכדורים ארוכים. בכלל לא הבנתי למה הם הלכו קדימה כאילו מה חשבתם לשחק פתוח מול מליקסון ברדה נאווקמה ואני לא אומר את זה בהתנשאות.
אני עדיין חושב שנתניה קבוצה לא רעה שסובלת מחוסר מזל בהתקפה(הקורה של בארי והנגיחה בדקה 4) יש לה בעיה במרכז ההגנה.
משחק קליל,אפילו מדי.
הייתה תחושה במחצית השנייה שמשחקים בהליכה,חבל,היה אפשר לגמור אותם טוטאלית.
אין לנו כוח שיעלה מהספסל ויעיר את הח'ברה.
שלומי ארבייטמן היה נראה כל כך פאתטי,מחמיץ מרבע סנטים,נראה לא מחובר בשיט,רבאק גם ככה אתה לא משחק,תעשה קצת תנועה,קצת גליצים,תראה שאתה ראוי להרכב.
הבעיה היא שקבוצות מתחילות ללמוד אותנו וחייב להכניס איזה מישהו שיעשה שינוי,בוזגלו חסר לי מאוד.
הכי מבאס אותי שאנחנו בתקופה כל כך טובה שלי ברור שלא תימשך לנצח ואנחנו פשוט לא מצליחים ליצור פער מול מכבי.
התחושה שלי היא שהשנה המאבקים בין הקבוצות הם אילו שיכריעו את האליפות.
לא כל משחק יהיה תצוגת תכלית.
יש משחקים שפשוט צריך לנצח. והיום בהחלט היה כזה.
הבקענו שניים, יכולנו עם קצת יותר ריכוז להוסיף עוד אחד.
סה"כ משחק הגנה טוב, גם בדקות שהתגבש מעט לחץ ידענו לשבור עם הנעת כדור טובה.
NEXT!
על המשחק עצמו אני אגיב באשכולות אחרים, אבל רק אני מרוצה שהקהל לא נגרר אחרי הקללות לפני/בזמן החימום של קהל היריבה? צריך להמשיך ככה, ובבלומפילד נגד מכבי לא להיות הפתאטיים על תקן בית"ר/נתניה.
הפועלעולה כתב:על המשחק עצמו אני אגיב באשכולות אחרים, אבל רק אני מרוצה שהקהל לא נגרר אחרי הקללות לפני/בזמן החימום של קהל היריבה? צריך להמשיך ככה, ובבלומפילד נגד מכבי לא להיות הפתאטיים על תקן בית"ר/נתניה.
נגררו גם נגררו. אפילו החזירו את ״אתמול ראיתי x בספארי/ועשיתי לו y"