הפינה האופטימית
Re: הפינה האופטימית
צלחנו אתמול בחינת בגרות, לא משחק כדורגל.
זה היה משחק קלאסי לאבד בו נקודות, כל התנאים לכך התייקמו.
הפועל באר שבע של שנים קודמות, עם הנצחון של מכבי בדרבי, הרצון של נתניה לחזור לליגה ומגרש החוץ, היתה משאירה שם את הנקודות.
קיבלנו במקום זה משחק די קליל שאנחנו בחרנו מתי לעלות הילוך ולהכריע אותו. נכון שהם היו אגרסיביים ונחושים, אבל זה היה לאורך כל התמודדות תלוי אך ורק בנו
זה היה משחק קלאסי לאבד בו נקודות, כל התנאים לכך התייקמו.
הפועל באר שבע של שנים קודמות, עם הנצחון של מכבי בדרבי, הרצון של נתניה לחזור לליגה ומגרש החוץ, היתה משאירה שם את הנקודות.
קיבלנו במקום זה משחק די קליל שאנחנו בחרנו מתי לעלות הילוך ולהכריע אותו. נכון שהם היו אגרסיביים ונחושים, אבל זה היה לאורך כל התמודדות תלוי אך ורק בנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
סוארס
צדק
ברדה בזון מטורף
3 נקודות
צדק
ברדה בזון מטורף
3 נקודות
מה נסגר עם ברדה? זה כאילו שחקן אחר.
ניצול מצבים מטורף, עבודת לחץ על ההגנה, אני כבר מתחיל לעבוד עם ספקי כובעים מסין, התקציב אוזל.
ניצול מצבים מטורף, עבודת לחץ על ההגנה, אני כבר מתחיל לעבוד עם ספקי כובעים מסין, התקציב אוזל.
עוד פעם מתפרצת שמגיעים בה מה16 שלנו לגול פחות מ10 שניות.
ככה משחקים כדורגל, ככה יוצאים להתקפת מעבר מתפרצת. שלוש מסירות על שטחים של 10-15 מטר שמסתיים עם כדור חד וטוב לחלוץ.dor69 כתב:עוד פעם מתפרצת שמגיעים בה מה16 שלנו לגול פחות מ10 שניות.
אין עוד מלבדו.אריק כתב:מה נסגר עם ברדה? זה כאילו שחקן אחר.
צריך שותף? יש לי קשרים
לא אמרתי שזה רע אם יש איזשהו ספק (הרי אנחנו באופטימית). להיפך, אלו איכויות שלטעמי גם למכבי אין היוםblueman כתב: ככה משחקים כדורגל, ככה יוצאים להתקפת מעבר מתפרצת. שלוש מסירות על שטחים של 10-15 מטר שמסתיים עם כדור חד וטוב לחלוץ.
דווקא אני רואה את האיכויות שלנו בהגנה, ובקישור ההגנתי, עדיפים עליהם. גם לפי דעתי החל מהעונה הנעת הכדור שלנו עדיפה עליהם.dor69 כתב: לא אמרתי שזה רע אם יש איזשהו ספק (הרי אנחנו באופטימית). להיפך, אלו איכויות שלטעמי גם למכבי אין היום
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
זה היה ברור לי שציינת נקודה טובה. יש הודעות שמטרתם לחזק את הכותבdor69 כתב: לא אמרתי שזה רע אם יש איזשהו ספק (הרי אנחנו באופטימית). להיפך, אלו איכויות שלטעמי גם למכבי אין היום

יש בפורום הזה יותר מדי אווירה של ציניותblueman כתב: זה היה ברור לי שציינת נקודה טובה. יש הודעות שמטרתם לחזק את הכותב

הכפיים לברדה מהיציע של נתניה, כנראה שיש כאן בכל זאת סוג של תרבות ספורט ויודעים להעריך בה שחקנים איכותיים וטובים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בינתיים עלי אקספרס נותן פתרונות זמניים, אקח אותך בחשבוןאדום זקן כתב: אין עוד מלבדו.
צריך שותף? יש לי קשרים
זה בא לי עכשיו משום מקום, ולא זכור לי שציינו את זה בשום מקום אבל לראשונה העונה.... זה משחק שבו גם ניצחנו, וגם שמרנו על רשת נקייה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
למרות היכולת הלא משכנעת הצלחנו בהילוך שני לנצח את המשחק שבשנים עברו לא היינו מנצחים משחקים כאלו.
ההרתעה עובדת חזק על היריבות בזכות רצף הניצחונות והעליונות שאנחנו מפגינים בכל משחק
ההרתעה עובדת חזק על היריבות בזכות רצף הניצחונות והעליונות שאנחנו מפגינים בכל משחק
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה