אני לא ציני! אין לי מושג איך תומר סוויסה לא בהרכב של ליברפול, רק בגלל חוסר מזל אין לו 20 שערים העונה בכל המסגרות.CrazyRed7 כתב:הוא ציני -_-
הפועל ב״ש- הפועל חיפה, שני 20:30, טרנר
Re: הפועל ב״ש- הפועל חיפה, שני 20:30, טרנר
חייבים לנצח.
האווירה בקרב הקהל שזה הולך להיות קל מדי לא לטעמי.
זה מחלחל גם לשחקנים ובגלל החוסר רוטציה ואופציות מהספסל אז ההרכב כבר ידוע מראש וזה יכול להיות בעוכרינו.
לכולם ידוע שאנחנו אמורים לנצח כל משחק בית בטרנר עם הסגל הזה ובכל זאת כולנו גם יודעים שלא ננצח את כל משחקי הבית בטרנר בסגל הזה כי זה כדורגל וככה זה עובד.
משחק נגד הפועל חיפה בבית אחרי 4 נצחונות רצופים שממנו אנחנו כל כך לא חוששים יכול להיות התיקו המעצבן הזה בבית.
מקווה שזה לא יקרה ושנמשיך לנצח אבל הרצף הזה ייפסק מתי שהוא.
מבחינתי נקודת המפתח זה העידוד והקהל אם נבוא שאננים ונרגיש שהנצחון בכיס אנחנו נאבד אותו אם הקהל יחיה את המשחק והעידוד והתמיכה יהיו כמו ב 2 המשחקים האחרונים ננצח.
זה מחלחל גם לשחקנים ובגלל החוסר רוטציה ואופציות מהספסל אז ההרכב כבר ידוע מראש וזה יכול להיות בעוכרינו.
לכולם ידוע שאנחנו אמורים לנצח כל משחק בית בטרנר עם הסגל הזה ובכל זאת כולנו גם יודעים שלא ננצח את כל משחקי הבית בטרנר בסגל הזה כי זה כדורגל וככה זה עובד.
משחק נגד הפועל חיפה בבית אחרי 4 נצחונות רצופים שממנו אנחנו כל כך לא חוששים יכול להיות התיקו המעצבן הזה בבית.
מבחינתי נקודת המפתח זה העידוד והקהל אם נבוא שאננים ונרגיש שהנצחון בכיס אנחנו נאבד אותו אם הקהל יחיה את המשחק והעידוד והתמיכה יהיו כמו ב 2 המשחקים האחרונים ננצח.
טוב אולי הגזמתי עם הציניות...zahipan כתב: אני לא ציני! אין לי מושג איך תומר סוויסה לא בהרכב של ליברפול, רק בגלל חוסר מזל אין לו 20 שערים העונה בכל המסגרות.
שחקני הפועל חיפה יכולים להשתלב בכיף בליגת הנגרים באנגליה.
בבית צריך לפרק אותם, יש להם *** של הגנה, אבל החיים שלנו יהיו קלים אם לא נספוג במשחק הזה (ואנחנו בכיף יכולים לתת לסוויסה איזו מתנה, ואסור לעשות זאת).
נקודת המפתח היא לשנות דווקא כשטוב.oranu כתב:חייבים לנצח.
את עניין ה-"אם זה לא שבור אין סיבה לתקן" די מיצינו אתמול במחצית השנייה בנתניה.
כדי לשמור על רמת דריכות גבוהה, על תחרות בריאה ודופק גבוה צריך לגוון ולשנות, איפה?
כרגע זו הבעיה הגדולה ביותר של בכר, בהעדר בוזגלו ושהר, העומק מתנקז לארבייטמן וגורדנה.
הייתי חושב על אופציה קצת משונה של הרכבת סוארס לצד אוגו וראדי וטאהה מאחור. אומנם סוארס לא מניע כדור גדול, אבל יתן מימד של פיזיות במרכז המגרש וישחרר את ראדי לעמדה קדמית יותר.
מה גם שלטאהה מגיע לשחק
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסכים.Totti כתב:
נקודת המפתח היא לשנות דווקא כשטוב.
כדי לשמור על רמת דריכות גבוהה, על תחרות בריאה ודופק גבוה צריך לגוון ולשנות, איפה?
כרגע זו הבעיה הגדולה ביותר של בכר, בהעדר בוזגלו ושהר, העומק מתנקז לארבייטמן וגורדנה.
הייתי חושב על אופציה קצת משונה של הרכבת סוארס לצד אוגו וראדי וטאהה מאחור. אומנם סוארס לא מניע כדור גדול, אבל יתן מימד של פיזיות במרכז המגרש וישחרר את ראדי לעמדה קדמית יותר.
מה גם שלטאהה מגיע לשחק
מה שרשמתי בפסימית זה שאין עומק בספסל ואין איך להפתיע משם.
חייבים לרענן מדי פעם והמחצית השנייה אתמול הייתה הנורת אזהרה.
הבעיה כמו שאמרת אין יותר מדי את מי.
מקווה ששהר יהיה כשיר.
לא בעד להזיז את סוארז מעמדת הבלם כי הוא מתייצב ובהגנה צריך 2 בלמים יציבים ומתואמים.
לואי אחלה שחקן אבל הוא בלם שלישי וזה המצב כרגע, הוא עוד ישחק העונה יהיו צהובים, פציעות, מתיחות ומה לא, טוב שיש אותו.
ביטון במקום הובאן.
בהחלט צריך לבצע מדי פעם שינויים, אבל אני חושב שבמקרה הזה עדיף להגיב תוך כדי התפתחויות במשחק ולא לשנות מראש.Totti כתב:
נקודת המפתח היא לשנות דווקא כשטוב.
מה גם שלטאהה מגיע לשחק
לדוגמא: אם וואקמה שוב פעם יהיה חלש צריך לשים אותו חלוץ במקום או אפילו בנוסף לברדה/ארבייטמן, שם גם ביום חלש הוא יעשה הרבה צרות להגנה הפח אשפה של חיפה, ובנוסף להסיט את ראדי לאגף שיגביה לו כדורים.
- The red one
לגבי למה המשחק בשני -
המנהלת נשאלה על כך וטוויטר וזה מה שענתה:
"בשבוע הסמוך יש פגרת נבחרת. ע״פ פיפ״א ביום ב׳ בבוקר צריך לשחרר את השחקנים לנבחרות. בהתאם להסכמים המסחריים המנהלת משבצת משחק בכל יום שני. במשחק זה לא נמצאו שחקנים אשר צריכים להתייצב בנבחרות ולכן השיבוץ."
ואז ענו להם שהובאן כן זומן לסגל נבחרת רומניה ולכן כן צריך להתייצב בנבחרת, אבל על זה הם כבר לא ענו...
"בשבוע הסמוך יש פגרת נבחרת. ע״פ פיפ״א ביום ב׳ בבוקר צריך לשחרר את השחקנים לנבחרות. בהתאם להסכמים המסחריים המנהלת משבצת משחק בכל יום שני. במשחק זה לא נמצאו שחקנים אשר צריכים להתייצב בנבחרות ולכן השיבוץ."
ואז ענו להם שהובאן כן זומן לסגל נבחרת רומניה ולכן כן צריך להתייצב בנבחרת, אבל על זה הם כבר לא ענו...
אם יוקאנוביץ היה מאמן הפועל ב״ש הוא היה כבר אתמול מתחיל להתבכיין בתקשורת שדופקים אותו.אדום בלב בנשמהההה כתב:לגבי למה המשחק בשני -
הובאן היחיד בכל הליגה שצריך להתייצב לנבחרת לא?אדום בלב בנשמהההה כתב:לגבי למה המשחק בשני -
- The red one
לא, גם לסרביה (סטויקו, למרות שעכשיו מסתבר שהוא פצוע) יש משחק ידידות ואני מניח שיש עוד כל מיני כאלה ליטאים (נדמה לי בהפועל חיפה) וכו'.yedidel כתב:
הובאן היחיד בכל הליגה שצריך להתייצב לנבחרת לא?
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 02 נובמבר 2015, 10:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
פעם ראשונה שמשחקים מול קבוצה 'קלה' שהחיסרון שלה הוא רק בחוליה אחת - הגנה.
מכבי חיפה- הגנה חלשה וקישור חלש
הפועל ת"א- הגנה חלשה, קישור חלש והתקפה חלשה מאוד.
נתניה- הגנה חלשה והתקפה חלשים.
הפועל חיפה- הגנה חלשה. קישור טוב והתקפה טובה פלוס.
אתגר חדש.
מכבי חיפה- הגנה חלשה וקישור חלש
הפועל ת"א- הגנה חלשה, קישור חלש והתקפה חלשה מאוד.
נתניה- הגנה חלשה והתקפה חלשים.
הפועל חיפה- הגנה חלשה. קישור טוב והתקפה טובה פלוס.
אתגר חדש.
דרבי מלכי הבישולים של הליגה...
אומנם אני חושב שההרכב צריך להישאר כמו שהוא (אולי ביטון במקום אוחיון) ולא להזיז את סוארז בחזרה לקישור כי ידוע שהוא בלם מעולה וקשר בינוני.
אם כבר חשבתי לשים את טאהה כקשר אחורי,כחילוף. שחקן שצריך לקבל יותר דקות ואין לו איך, ומצד שני ישחרר את ראדי קדימה.
אם כבר חשבתי לשים את טאהה כקשר אחורי,כחילוף. שחקן שצריך לקבל יותר דקות ואין לו איך, ומצד שני ישחרר את ראדי קדימה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה טאהא?shovalb9 כתב:אומנם אני חושב שההרכב צריך להישאר כמו שהוא (אולי ביטון במקום אוחיון) ולא להזיז את סוארז בחזרה לקישור כי ידוע שהוא בלם מעולה וקשר בינוני.
גורדנה או דן ביטון במקום הובאן וזהו.
אוגו בכושר נהדר.
על מה אתם מדברים לעזאזל?
זה ההרכב שאני עולה איתו:
גורש
דוידזאדה, שיר צדק, סוארס, מתן אוחיון
אוגו
מלי, ראדי, דן ביטון, וואקמה
ברדה
לא צריך לשנות שום דבר מעבר.
לתת להובאן לנוח וזהו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!