אליניב ברדה? חוזה חדש?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

Re: אליניב ברדה? חוזה חדש?

שליחה על ידי oranu »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אוהב את ברדה, אבל לא קונה את התקופה הטובה הזו. אני לא חושב שהוא יוכל להמשיך ככה לאורך זמן. אני גם לא רואה את בן שהר ממשיך לשבת בספסל כשהוא יהיה כשיר.

מאוד מקווה שבהנהלה לא יסתנוורו מפתיחת העונה הזו ויעשו צעד פזיז.
צעד פזיז משמע להחתים את הקפטן והמנהיג על המגרש שלך שכבש 6 שערים ב 4 מחזורים לעוד עונה בקבוצת נעוריו שחזר אליה מבלגיה סירב להצעות טובות יותר והפך אותה יחד עם אחרים וטובים לקבוצת צמרת, שחקן שנמצא בכושר משחק מצויין ברוך השם ומרגיש מצויין ברוך השם והקהל מחובר אליו כמו שפיקאצו היה מחובר לאש קאטצם ב 7 עונות של פוקימון.

כן בהחלט מעשה מאוד פזיז ומטופש של ההנהלה.

להעיף את אסי למצוא רוכש במקום אלונה המועדון לא יכול להמשיך להתנהל בחוסר מקצועיות שכזו.

זה פשוט לא יפה ולא מכבד העוול שעושים פה לאליניב והחוסר סבלנות והגישה הכל כך ביקורתית כלפיו.

הובאן באותו גיל כולם אמרו להחתים לעוד עונה כבר שנה שעברה, אליניב כושר מפחיד לא זה פזיז, יש פה אנשים שמחפשים את אליניב ואני עדיין לא מצליח להבין למה ומאיפה זה בא לכם, פשוט לא מבין.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

oranu כתב:
צעד פזיז משמע להחתים את הקפטן והמנהיג על המגרש שלך שכבש 6 שערים ב 4 מחזורים לעוד עונה בקבוצת נעוריו שחזר אליה מבלגיה סירב להצעות טובות יותר והפך אותה יחד עם אחרים וטובים לקבוצת צמרת, שחקן שנמצא בכושר משחק מצויין ברוך השם ומרגיש מצויין ברוך השם והקהל מחובר אליו כמו שפיקאצו היה מחובר לאש קאטצם ב 7 עונות של פוקימון.

להעיף את אסי למצוא רוכש במקום אלונה המועדון לא יכול להמשיך להתנהל בחוסר מקצועיות שכזו.

זה פשוט לא יפה ולא מכבד העוול שעושים פה לאליניב והחוסר סבלנות והגישה הכל כך ביקורתית כלפיו.

הובאן באותו גיל כולם אמרו להחתים לעוד עונה כבר שנה שעברה, אליניב כושר מפחיד לא זה פזיז, יש פה אנשים שמחפשים את אליניב ואני עדיין לא מצליח להבין למה ומאיפה זה בא לכם, פשוט לא מבין.
:מלך:

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

oranu כתב:

ברור שאליניב כושר מפחיד זה פזיז, כי עד אליניב לא שמר על יציבות ולעומתו הובאן כן. אם הובאן ימשיך ביכולת הנוכחית תאמין לי שיישמעו קולות של ספק גם לגביו.

אין לזה שום קשר לכל הטייטל שאתה קישרת - מדובר בהחלט מקצועית נטו.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אריק כתב:ברור שזה מוקדם.
לא מדובר פה בשכיר חרב שיברח בינואר או שיקבל בקיץ הצעות מפתות (וגם אם כן הוא לא ילך).
אלונה רואה בברדה חלק מהמועדון ולא חלק מהקבוצה. אם יחליט שהוא רוצה להמשיך לשחק
הוא ימשיך גם עונה הבאה, גם אם יישב עם אלונה במאי וזה ייסגר תוך 5 דקות.
הדבר היחיד שיכול להיות, וזה מהצד של ברדה (לגיטימי), זה להכות בברזל שהוא חם ולהשיג חוזה טוב יותר
דווקא עכשיו שהוא בכושר טוב.
מסכים מאוד עם המשפט שאלונה רואה בברדה חלק מהמועדון ולא חלק מהקבוצה. ככה צריך גם להתייחס אליו ולכן השאלה אם צריך להציע לו חוזה עכשיו או מחר או עוד חודשיים לא רלוונטית. אליניב צריך להמשיך לעוד עונה אם ירגיש שהוא יכול וזה לא קשור לכושר שבו הוא נמצא עכשיו או יהיה בעוד חודשיים. אם כמועדון לא נדע לכבד את אחד הסמלים הכי גדולים שהיו לנו כמועדון אז לא מגיע לנו שיהיו לנו סמלים בעתיד.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

דיי כבר.
לא יקרה כלום אם ברדה ישאר עוד עונה.
ככה לא נצטרך להחליף יותר מדיי שחקני סגל בקיץ הבא.
את ההתחדשות נעשה בעוד שנתיים שהובאן וברדה יעזבו ביחד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אוהב את ברדה, אבל לא קונה את התקופה הטובה הזו. אני לא חושב שהוא יוכל להמשיך ככה לאורך זמן. אני גם לא רואה את בן שהר ממשיך לשבת בספסל כשהוא יהיה כשיר.

מאוד מקווה שבהנהלה לא יסתנוורו מפתיחת העונה הזו ויעשו צעד פזיז.

לא קשור. ברדה צריך לחתום לעונה נוספת, אבל צריך לדעת שהוא יהיה חלק מהסגל וכן יקבל דקות אבל לא יפתח תמיד.
זה מצב שהוא צריך להיות מודע אליו במידה ולא יהיה טוב ושהר יחזור.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

לא מבין מזה בכלל קשןר ליכולת של המחזורים האחרונים, סמל של המועדון רוצה לה שיך עוד עונה? תנו לו, אל תקחו ממנו את הכבוד הזה.

כמובן שברדה צריך לדעת שאף אחד לא מבטיח לו מקום בהרכב בשום מצב.

בלי שום קשר, לי אישית מוזר לחשוב שברדה ייפרוש השנה, מרגיש לי עוד צעיר וכאילו יש הרבה מה לתרום והוא הרבה יותר משחקן סגל לגיטימי.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אם הוא לוקח תואר שיפרוש, זו ההמלצה הכי גדולה שאני יכול לתת לו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מעניין למה בכל העולם שחקנים מובילים את הקבוצות שלהם לתארים גם בגיל 36 אבל רק בישראל אתה נחשב סוס מת אחרי 31.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

bs war כתב:מעניין למה בכל העולם שחקנים מובילים את הקבוצות שלהם לתארים גם בגיל 36 אבל רק בישראל אתה נחשב סוס מת אחרי 31.
טעות בסיסית הנובעת מחוסר הבנה.

השינוי בשלושים השנים האחרונות בתוכלת החיים במדינות המערב עדיין לא חילחל אצל הרבה אנשים...

המזון השתפר, הרפואה, המדע....כל אלה מעלים ומשפרים יכולות באופן כללי.

בספורט - היום בניגוד לעבר מבינים יותר איך לשפר ולהאריך את סיבולת השרירים, איך להשמר מפציעות, איך לשפר גמישות ועוד...
אצל ספורטאים מקצוענים גיל 35 היום מקביל לגיל 30 לפני 30 שנה....

ברדה לדעתי יכול לשחק עוד שנתיים בשקט גם אם לא במשך 90 דקות מלאות הוא יכול לתרום לכל הפחות 60-70 דקות משחק ברמה מצויינת שלא תבייש אף חלוץ בטח לא בישראל.
ושום מילה על האישיות המדהימה של הנסיך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אליניב ברדה, לא רק ספורטאי ענק, גם אדם ענק, הרבה מעבר לכדורגל -

תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ראוי לאיזכור שבתחילת המשחק הכדורים שרקו לתוך היציע הדרומי בחימום (במשחק בשבת יותר מהרגיל) וכדור של ברדה פגע בראש של ילד קטן שעמד בשורה 2-3. הילד החל לבכות ואחרי כמה דקות ברדה ראה את זה ועלה ליציע כדי לחבק אותו ולבקש סליחה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Sir Alex Ferguson כתב:אליניב ברדה, לא רק ספורטאי ענק, גם אדם ענק, הרבה מעבר לכדורגל -

תמונה
שמתי לב לזה במגרש ואכן היה מרגש לראות את זה.
לב ענק.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב:אם הוא לוקח תואר שיפרוש, זו ההמלצה הכי גדולה שאני יכול לתת לו

+אין סוף למספרים
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dor69