עזוב אל תנסה בכלל, מקרה אבוד להסביר לו.oranu כתב:
שי המחאה לא מקצועית.
תקרא שוב את ההודעה תבין על מה המחאה לכאורה.
מסכים או לא? כל אחד יגבש דיעה שלעצמו וזה הגיוני וזה בסדר.
השלט לבניון/חיפה
Re: השלט לבניון/חיפה
כ"כ מסכים. יותר מזה, אייל ברקוביץ הפציר בו שלא לבוא, ואמר את זה ברור בתקשורת, ויוסי לא הקשיב והשחקן שהיה הכי מצליח בחו"ל מעורב בפרשה מצערת עם האוהדים.yedidel כתב:היה ברור שיוסי עושה טעות ענקית שהוא חוזר לארץ. היה מסיים את הקריירה בחו"ל ולא מכתים את השם שלו.
לא שהוא נקי בעצמו, מתעסק יותר מדי בשטויות.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
באשמתו הבלעדית לטענתםshovalb9 כתב: כ"כ מסכים. יותר מזה, אייל ברקוביץ הפציר בו שלא לבוא, ואמר את זה ברור בתקשורת, ויוסי לא הקשיב והשחקן שהיה הכי מצליח בחו"ל מעורב בפרשה מצערת עם האוהדים.
בהצלחה לשני הצדדים.
כמעט עשינו את טעות חיינו אם נסיונות ההחזרה שלו.
כמעט עשינו את טעות חיינו אם נסיונות ההחזרה שלו.
כשאוהד שלנו זרק רימון עשן ונכנס לכלא, האוהדים של חיפה הניפו שלט תמיכה,
עכשיו יוסי בניון מאיים בתביעה נגד אוהד חיפה בגלל שרשם פוסט נגדו, לפי דעתי " החזרנו " להם.
עכשיו יוסי בניון מאיים בתביעה נגד אוהד חיפה בגלל שרשם פוסט נגדו, לפי דעתי " החזרנו " להם.

- red and white
- Title: Almog
הלוואי שזה היה רימון עשן, הוא הדליק רימון גז מדמיעmaor20094 כתב:כשאוהד שלנו זרק רימון עשן ונכנס לכלא, האוהדים של חיפה הניפו שלט תמיכה,
רימון עשן ??? זה שי !maor20094 כתב:כשאוהד שלנו זרק רימון עשן ונכנס לכלא, האוהדים של חיפה הניפו שלט תמיכה,

5 שנים הם אוכלים חרא והם מתנהגים למופת. שרקו בוז פה ושם אבל על זה אף אחד לא דיבר.אדום זקן כתב: שמע,אני קצת לא מסכים איתך ספציפית על המקרה הזה.
האחרונים שאפשר לבוא אליהם בטענות אילו אוהדי מכבי חיפה,לטעמי הכי טובים בארץ.
5 שנים הם אוכלים חרא ורצים אחרי הקבוצה בהמוניהם.
במקרה הזה לדעתי רב הנסתר על הגלוי,אין מצב שאוהדי חיפה יתהפכו ככה על יוסי,אלה אם כן יוסי עשה משהו שהוא ברמת בלתי נסלח.
מראש אוהדי מכבי חיפה בנחיתות במאבק הזה,מכיוון שהתקשורת כולה מגבה את יוסי.
רק לשמוע את הללי וקופמן אומרים ברדיו מי אילו בכלל האוהדים שיחליטו זה חקבל חלחלה מהזלזול העצום שלהם באוהדי הכדורגל וספציפית באוהדי חיפה שבאמת לא מגיע להם היחס הזה.
שריקת בוז אחת לבניון ופתאום כל השחקנים החוצפנים האלה "אנחנו לא נבוא לקהל",
מעניין למה.
אם זה היה בב"ש הייתי משחיר להם ת'משחק בקללות, שיורידו ת'ראש.
מזל שאלה לא הצרות שלנו.
קודם כל אוהדי חיפה ממש לא הכי טובים. https://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%A ... %94/146348" onclick="window.open(this.href);return false; מתאבן קטן ועוד לא התחילה העונה.
הסיפור המדובר אגב שגרם לשנאה של בניון במישור המוסתר הוא כזה:
לבניון יש חבר כדורגלן שפרש (דודו אוואט) שהפך לסוכן שחקנים, והוא הסוכן של מספר שחקנים בקבוצה, כולל עזרא ודגני לפי מה שאני יודע.
כשרוני לוי רצה לספסל את אותם שחקנים כי הם היו בכושר רע, דודו בא ליוסי ויוסי בעקבות זה בא ליענקלה, ויענקלה בא לרוני לוי ואמר לו לעזוב אותם ולעזוב את בניון, במקום לגבות אותו ולהעניש את בניון שניסה לקבוע מה הולך בקבוצה. מאז זה מחמיר.
אני מקווה שקלעתי בסיפור ולא יצאתי משה פרימו למרות שזה נשמע ככה , כי זה מה שחבר שלי -אוהד חיפה סיפר לי.
לבניון יש חבר כדורגלן שפרש (דודו אוואט) שהפך לסוכן שחקנים, והוא הסוכן של מספר שחקנים בקבוצה, כולל עזרא ודגני לפי מה שאני יודע.
כשרוני לוי רצה לספסל את אותם שחקנים כי הם היו בכושר רע, דודו בא ליוסי ויוסי בעקבות זה בא ליענקלה, ויענקלה בא לרוני לוי ואמר לו לעזוב אותם ולעזוב את בניון, במקום לגבות אותו ולהעניש את בניון שניסה לקבוע מה הולך בקבוצה. מאז זה מחמיר.
אני מקווה שקלעתי בסיפור ולא יצאתי משה פרימו למרות שזה נשמע ככה , כי זה מה שחבר שלי -אוהד חיפה סיפר לי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לכאורהshovalb9 כתב:קודם כל אוהדי חיפה ממש לא הכי טובים. https://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%A ... %94/146348" onclick="window.open(this.href);return false; מתאבן קטן ועוד לא התחילה העונה.