מעניין שהוא לא ביקש גם התנצלות מביטון. לא משנה מה הסיבה גם אם היא נכונה שחקן לא יכול להתנהג ככה.shovalb9 כתב:כבר אתמול בערב פירסם רחמים הצעיר פוסט התנצלות בדף הפייסבוק שלו: "ראשית אני רוצה להתנצל ולקחת אחריות על המקרה שהתרחש אתמול במשחק של קבוצת הנוער נגד בית״ר ירושלים. אני מבין שפגעתי במועדון ובחבריי לקבוצה והתנהגתי בצורה לא מכובדת. אני לוקח אחריות על החלק שלי במקרה ואת מה שיש לי לומר אומר בוועדת המשמעת שתתקיים מחר בבוקר. כקפטן וכשחקן המנוסה בקבוצה הייתי צריך לשלוט ברגשות שלי ולא להגיב בצורה שהגבתי, תגובה שנבעה מהאכפתיות ומהרצון לעזור לקבוצה לנצח".
מספורט 5
רז רחמים ניסה לתקוף את שמעון ביטון
Re: רז רחמים ניסה לתקוף את שמעון ביטון
ממקור מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אמין , אני יכול לפרסם לכם ששמעון ממש לא חסך בקללות , וכמו שרז נענש גם שמעון חייב להענש , לא היגיוני שמאמן ומחנך יתנהג כמו ילד חמום מוח.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
גיא חניה כתב:ממקור מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אמין , אני יכול לפרסם לכם ששמעון ממש לא חסך בקללות , וכמו שרז נענש גם שמעון חייב להענש , לא היגיוני שמאמן ומחנך יתנהג כמו ילד חמום מוח.
גם אם כן - רק בחדרי חדרים.
כלפיי חוץ, אוי ואבוי אם לא יקבל גיבוי גורף!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. אם רז רחמים/שמעון ביטון יסולקו/יפוטרו זאת תהיה צביעות ממדרגה ראשונה.
להזכיר לכם מי עומד בראש מחלקת הנוער היום? מר שרון אביטן, שבנוסף על התנהגותו הלא ראויה כשחקן כשהפועל רמת גן ניצחו אותנו בגמר הגביע, כשהיה מאמן קבוצת הנוער, הוא רדף אחרי שחקני נוער של מכבי פתח תקווה וניסה להכות אותם כשהמשחק של השלושה מולם פוצץ! וזה קרה כשאלונה, לוזון ואסי היו במגרש, ככה שאי אפשר להגיד שהם לא ידעו/לא שמעו.
אז אם אחרי אותה תקרית שבה מאמן הנוער שלנו רדף אחרי שחקני נוער של פתח תקווה במטרה להכות אותם הוא זכה לקידום ומונה למנהל המחלקה, איך אפשר לדרוש סילוק/פיטור של רז/שמעון?
2. מספיק עם הסיסמאות שאם נביא מאמנים מבחוץ הרמה תשתפר או תעלה פלאים והסיבה היחידה לכישלון של הנוער היום הוא שהמאמנים הם מקומיים.
הסיבה שאנחנו נכשלים היא שמחלקת הנוער נשארה מאחור בזמן שכל המועדון צעד קדימה. כשאצלנו יהיו את התנאים שיש במכבי תל אביב, מכבי חיפה ואפילו אשדוד, אז נצעד קדימה.
כולנו זוכרים את מוטי איווניר שבא מבחוץ ועשה אפס אחד גדול במחלקת הנוער.
המחשבה לא צריכה להיות מאמנים מבאר שבע החוצה, אלא מאמנים חובבנים החוצה. רק שניקח את המאמנים כאן ברצינות (גם מבחינת שכר והיקף עבודה) יהיה שינוי.
3. סיעד חלילוביץ' אימן את הבן שלו במחלקת הנוער בדינמו זאגרב ולא ראיתי שזה פגע באלן או הפך אותו לשחקן פחות טוב.
שמעון ביטון/אסי רחמים צריכים להימדד על פי שיקולים מקצועיים. אם הם עושים את העבודה שלהם בצורה מקצועית וטובה לא אכפת לי מה הבן שלו והאם הוא שחקן במועדון או לא.
להזכיר לכם מי עומד בראש מחלקת הנוער היום? מר שרון אביטן, שבנוסף על התנהגותו הלא ראויה כשחקן כשהפועל רמת גן ניצחו אותנו בגמר הגביע, כשהיה מאמן קבוצת הנוער, הוא רדף אחרי שחקני נוער של מכבי פתח תקווה וניסה להכות אותם כשהמשחק של השלושה מולם פוצץ! וזה קרה כשאלונה, לוזון ואסי היו במגרש, ככה שאי אפשר להגיד שהם לא ידעו/לא שמעו.
אז אם אחרי אותה תקרית שבה מאמן הנוער שלנו רדף אחרי שחקני נוער של פתח תקווה במטרה להכות אותם הוא זכה לקידום ומונה למנהל המחלקה, איך אפשר לדרוש סילוק/פיטור של רז/שמעון?
2. מספיק עם הסיסמאות שאם נביא מאמנים מבחוץ הרמה תשתפר או תעלה פלאים והסיבה היחידה לכישלון של הנוער היום הוא שהמאמנים הם מקומיים.
הסיבה שאנחנו נכשלים היא שמחלקת הנוער נשארה מאחור בזמן שכל המועדון צעד קדימה. כשאצלנו יהיו את התנאים שיש במכבי תל אביב, מכבי חיפה ואפילו אשדוד, אז נצעד קדימה.
כולנו זוכרים את מוטי איווניר שבא מבחוץ ועשה אפס אחד גדול במחלקת הנוער.
המחשבה לא צריכה להיות מאמנים מבאר שבע החוצה, אלא מאמנים חובבנים החוצה. רק שניקח את המאמנים כאן ברצינות (גם מבחינת שכר והיקף עבודה) יהיה שינוי.
3. סיעד חלילוביץ' אימן את הבן שלו במחלקת הנוער בדינמו זאגרב ולא ראיתי שזה פגע באלן או הפך אותו לשחקן פחות טוב.
שמעון ביטון/אסי רחמים צריכים להימדד על פי שיקולים מקצועיים. אם הם עושים את העבודה שלהם בצורה מקצועית וטובה לא אכפת לי מה הבן שלו והאם הוא שחקן במועדון או לא.
- The red one
היום הייתה ועדת המשמעת, מחר ינתנו התוצאות
רז הושעה לחודש
עונש מבזה בעיניי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
את העונש נתנה אלונה -Totti כתב:עונש מבזה בעיניי
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 99499.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אסי רחמים פסל את עצמו מהשתתפות בוועדה, ומי שקיבלה את ההחלטה בעניינו היא הבעלים אלונה ברקת, שכאמור החליטה להשעות אותו לחודש. מהמועדון נמסר: "זה ממש לא משנה אם הוא הבן של המנכ"ל, כל שחקן בהפועל ב"ש צריך לדעת איך להתנהג. עוד לפני שהם שחקנים, הם בני אדם".
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא משנה, עדיין ביזיוני.Sir Alex Ferguson כתב: את העונש נתנה אלונה -
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 99499.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אסי רחמים פסל את עצמו מהשתתפות בוועדה, ומי שקיבלה את ההחלטה בעניינו היא הבעלים אלונה ברקת, שכאמור החליטה להשעות אותו לחודש. מהמועדון נמסר: "זה ממש לא משנה אם הוא הבן של המנכ"ל, כל שחקן בהפועל ב"ש צריך לדעת איך להתנהג. עוד לפני שהם שחקנים, הם בני אדם".
אם זה פלוני הוא עף קיבינימט
- The red one
בדיוק באתי לרשום
״פסטיבל אם זה לא הבן של אסי הוא עף על טיל״ מתחיל בעוד 3..2..1 אבל טוטי הקדים והרס לי את הפאנץ׳
״פסטיבל אם זה לא הבן של אסי הוא עף על טיל״ מתחיל בעוד 3..2..1 אבל טוטי הקדים והרס לי את הפאנץ׳

- Sir Alex Ferguson
התכוונת שרון אביטן? שכמאמן השלושה רדף אחרי שחקני נוער של מכבי פתח תקווה וקיבל בשנה שעברה פרס על כך וקודם להיות מנהל מחלקת הנוער?Totti כתב: לא משנה, עדיין ביזיוני.
אם זה פלוני הוא עף קיבינימט
כי אם כן, אתה צודק, יש מצב שאם זה היה פלוני הוא היה עף כל כך גבוה עד שהיה מוצא את עצמו בקיץ כשוער המחליף של גורש.
כמו שאורן כבר כתב כאן, ההתנהלות בבוגרים ובמחלקת הנוער היא אחרת לגמרי מבחינת מקצועית...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מה זה אומר הושעה לחודש?
הוא יתאמן כרגיל אבל לא יזכה לדקות משחק או שהוא יושב בבית ולא יתאמן עם הקבוצה?
הוא יתאמן כרגיל אבל לא יזכה לדקות משחק או שהוא יושב בבית ולא יתאמן עם הקבוצה?
אני לא זקוק לדוגמאות לשכונה מהמחלקה הזו, אתן לך 50 ב-5 דק' אם תבקש.Sir Alex Ferguson כתב: התכוונת שרון אביטן? שכמאמן השלושה רדף אחרי שחקני נוער של מכבי פתח תקווה וקיבל בשנה שעברה פרס על כך וקודם להיות מנהל מחלקת הנוער?
כי אם כן, אתה צודק, יש מצב שאם זה היה פלוני הוא היה עף כל כך גבוה עד שהיה מוצא את עצמו בקיץ כשוער המחליף של גורש.
כמו שאורן כבר כתב כאן, ההתנהלות בבוגרים ובמחלקת הנוער היא אחרת לגמרי מבחינת מקצועית...
זו עדיין החלטה ביזיונית שנגועה בנפוטיזם, קשרים וחברויות על פני קבוצת הכדורגל של המועדון הענק הזה.
ואלונה לא חפה מטעויות לצערי
איזה עונש לדעתך ראוי ?Totti כתב: אני לא זקוק לדוגמאות לשכונה מהמחלקה הזו, אתן לך 50 ב-5 דק' אם תבקש.
זו עדיין החלטה ביזיונית שנגועה בנפוטיזם, קשרים וחברויות על פני קבוצת הכדורגל של המועדון הענק הזה.
- Sir Alex Ferguson
אני פשוט מסביר לך שזה לא קשור לקומבינות או קשרים, אלא להתנהלות לקויה בניהול מחלקת הנוער.Totti כתב: אני לא זקוק לדוגמאות לשכונה מהמחלקה הזו, אתן לך 50 ב-5 דק' אם תבקש.
אם שרון אביטן אחרי המעשים שעשה הוא האדם שמנהל את מחלקת הנוער, שעומד בראש המחלקה, אז זה אומר הכל ומסמל הכל מבחינתי.