Sir Alex Ferguson כתב:
אני פשוט מסביר לך שזה לא קשור לקומבינות או קשרים, אלא להתנהלות לקויה בניהול מחלקת הנוער.
אם שרון אביטן אחרי המעשים שעשה הוא האדם שמנהל את מחלקת הנוער, שעומד בראש המחלקה, אז זה אומר הכל ומסמל הכל מבחינתי.
אחלה, אז אלונה טועה ומזניחה ותמשיך לגדל כלום ושום דבר ולראות את מכבי וחיפה משאירות לה אבק בתחום.
איזה עונש מגיע? הוא חריג הרי, אז שיחרוג למקום אחר...אפשר לחשוב שמדובר בכישרון גדול
Totti כתב:
אחלה, אז אלונה טועה ומזניחה ותמשיך לגדל כלום ושום דבר ולראות את מכבי וחיפה משאירות לה אבק בתחום.
איזה עונש מגיע? הוא חריג הרי, אז שיחרוג למקום אחר...אפשר לחשוב שמדובר בכישרון גדול
מדובר בשוער שהיה שוער נבחרת בכל הגילאים. אז כניראה שיש בו כישרון, ולא בטוח שכדי לוותר עליו כל כך מוקדם. בכל זאת לוקח זמן לשוערים להתפתח ורוב השוערים מגיעים לבשלות בגיל יחסית מאוחר (בטח בהשוואה לשחקן שדה).
לדעתי גם מדובר בקפטן קבוצת הנוער ככה שאפשר להבין את ההחלטה להשעות אותו לחודש מאשר להעיף אותו מהמועדון.
Sir Alex Ferguson כתב:להזכיר לכם מי עומד בראש מחלקת הנוער היום? מר שרון אביטן, שבנוסף על התנהגותו הלא ראויה כשחקן כשהפועל רמת גן ניצחו אותנו בגמר הגביע
דקות אחרי שליעד טפר קובר את הפנדל החמישי והמכריע ברשתו של אסי, ובעוד 22,000 אוהדי הקבוצה ביציעים שואלים נפשם למות, מגיע פרא האדם - בשר מבשרו של המועדון למרבה החרפה והבושה - לכיוון שער 11, זורק עלינו את חולצתו המיוזעת בצורה מתגרה ומקנח בתנועה מגונה תוך שהוא מסנן בארסיות מלגלגת לאיד "מגיע לכם".
דקות אחרי שליעד טפר קובר את הפנדל החמישי והמכריע ברשתו של אסי, ובעוד 22,000 אוהדי הקבוצה ביציעים שואלים נפשם למות, מגיע פרא האדם - בשר מבשרו של המועדון למרבה החרפה והבושה - לכיוון שער 11, זורק עלינו את חולצתו המיוזעת בצורה מתגרה ומקנח בתנועה מגונה תוך שהוא מסנן בארסיות מלגלגת לאיד "מגיע לכם".
הייתי חייב להוציא את זה...
התפוח לא נפל רחוק מהעץ.
תראה איך אבא שלו מתנהג ותבין מאיפה שרון למד את זה.
E.H.A כתב:
לשחרר אותו?
בשום פנים ואופן לא!
העונש הוא מוצדק ובסדר גמור.
אם הוא גם היה מרים ידיים הייתי בעד לזרוק אותו מהקבוצה ויש לו פוטנציאל לא רע בכלל.
לא פוטנציאל ולא סנדלי שורש.
לא רואה אותו מתפתח לשוער ליגה ראשונה.