משה, אני בטוח שאתה שם לב לתאריכים של הכתבות שהצגת כאן.
אז עד 2013 רז היה בנבחרות ישראל. ומה קרה מאז? אוטוטו 2016. הוא לא שיחק אף פעם בנבחרת הנוער. הוא לא נמצא כרגע ברמות הגבוהות בארץ לגילו.
רז רחמים ניסה לתקוף את שמעון ביטון
- The red one
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: רז רחמים ניסה לתקוף את שמעון ביטון
רז רחמים עוד הוזמן בשנה שעברה לנבחרת הנוער של ישראל וגם זכור לי ששיחק 90 דקות באחד המשחקים.
אני יודע שכרגע בקבוצת הנוער הוא חריג גיל, ככה שיכול להיות שהנבחרת הבאה היא הנבחרת האולימפית, ושם כבר הוא יצטרך לעשות קפיצת מדרגה ביכולת או לפחות להיות שוער ראשון של קבוצה כדי לקבל זימון.
בכל מקרה, שחקן שמגיל קטן הוא מוזמן קבוע לכל נבחרות ישראל הוא שחקן עם כישרון. להגיד שהוא הגיע לאן שהגיע בגלל פרוטקציה או מעכשיו להגיד שהוא לא יכול להתפתח לשוער זה הזוי.
רז רחמים הוא עדין ילד, וכאחד שראה אותו לא מעט אני יכול להגיד שהוא אומנם עדין לא יציב מספיק כדי להיות שוער ראשון בליגה ראשונה, אבל יש לו כישרון גדול מאוד והיו משחקים שהוא היה נפלא (כולל בניצחון על הנוער של מכבי תל אביב בשנה שעברה) ואני במקומו הייתי מחפש בקיץ השאלה לקבוצה בליגה הלאומית כדי לקבל דקות ולהתפתח כשוער.
אני יודע שכרגע בקבוצת הנוער הוא חריג גיל, ככה שיכול להיות שהנבחרת הבאה היא הנבחרת האולימפית, ושם כבר הוא יצטרך לעשות קפיצת מדרגה ביכולת או לפחות להיות שוער ראשון של קבוצה כדי לקבל זימון.
בכל מקרה, שחקן שמגיל קטן הוא מוזמן קבוע לכל נבחרות ישראל הוא שחקן עם כישרון. להגיד שהוא הגיע לאן שהגיע בגלל פרוטקציה או מעכשיו להגיד שהוא לא יכול להתפתח לשוער זה הזוי.
רז רחמים הוא עדין ילד, וכאחד שראה אותו לא מעט אני יכול להגיד שהוא אומנם עדין לא יציב מספיק כדי להיות שוער ראשון בליגה ראשונה, אבל יש לו כישרון גדול מאוד והיו משחקים שהוא היה נפלא (כולל בניצחון על הנוער של מכבי תל אביב בשנה שעברה) ואני במקומו הייתי מחפש בקיץ השאלה לקבוצה בליגה הלאומית כדי לקבל דקות ולהתפתח כשוער.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מה אתה מביא לי כתבות משה? את מי הן מעניינות?Sir Alex Ferguson כתב:
https://eyoya.co.il/Articles/13040.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://football.org.il/Archive/Article ... y2013.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
https://football.org.il/Archive/Article ... r2012.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/315/142.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://msport1.maariv.co.il/node/18749" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.bigone.co.il/iPhone/Article ... &siteId=12" onclick="window.open(this.href);return false;
ראיתי אותו במו עיני בלא מעט משחקים ואני לא מחזיק ממנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
וגם אני ראיתי אותו בלא מעט משחקים, וכאחד שיכול גם לעזוב את המשחק ולהתמקד רק בשוער כל המשחק אני אומר לך שיש לו כישרון אבל גם בעיה מנטלית גדולה מאוד.
הוא טוב מאוד באחד על אחד, אינסטינקטים טובים, אחלה עבודת רגליים, יכולת טובה מאוד על הקו, אתלט לא רגיל, וכשהוא טוב הוא לוקח הצלות באמת נדירות.
יש בסיס מצוין, אבל יש גם בעיה מנטלית לא קטנה, שכתבתי עליה גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים במשחקים שראיתי אותו, שגורמת לו לספוג שערים לא מחויבים למציאות ועכשיו גם להסתבך בעבירת משמעת קשה.
להגיד שהוא יהיה שוער ראשון בליגת העל עוד כמה שנים כשיגדל? קשה מאוד, אבל כבר עכשיו להגיד שאין לו עתיד בכדורגל והוא צריך לפרוש, זה הזוי לא פחות, בטח עם הבסיס שיש לו.
הוא חייב לעזוב את הקבוצה בקיץ, גם כדי לצאת מהמקום החמים שהוא מכיר וגם כדי לקבל דקות משמעותיות כי מבחינת יכולת הוא די דורך במקום בשנתיים האחרונות כשהוא משחק כחריג גיל בקבוצת הנוער.
הוא טוב מאוד באחד על אחד, אינסטינקטים טובים, אחלה עבודת רגליים, יכולת טובה מאוד על הקו, אתלט לא רגיל, וכשהוא טוב הוא לוקח הצלות באמת נדירות.
יש בסיס מצוין, אבל יש גם בעיה מנטלית לא קטנה, שכתבתי עליה גם בשנה שעברה וגם לפני שנתיים במשחקים שראיתי אותו, שגורמת לו לספוג שערים לא מחויבים למציאות ועכשיו גם להסתבך בעבירת משמעת קשה.
להגיד שהוא יהיה שוער ראשון בליגת העל עוד כמה שנים כשיגדל? קשה מאוד, אבל כבר עכשיו להגיד שאין לו עתיד בכדורגל והוא צריך לפרוש, זה הזוי לא פחות, בטח עם הבסיס שיש לו.
הוא חייב לעזוב את הקבוצה בקיץ, גם כדי לצאת מהמקום החמים שהוא מכיר וגם כדי לקבל דקות משמעותיות כי מבחינת יכולת הוא די דורך במקום בשנתיים האחרונות כשהוא משחק כחריג גיל בקבוצת הנוער.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מי אמר שהוא צריך לפרוש? אני מסתכל עליו אך ורק בפרספקטיבה של הפועל באר שבע, כל המסביב אליו לא מעניין אותי.Sir Alex Ferguson כתב:וגם אני ראיתי אותו בלא מעט משחקים, וכאחד שיכול גם לעזוב את המשחק ולהתמקד רק בשוער כל המשחק אני אומר לך שיש לו כישרון אבל גם בעיה מנטלית גדולה מאוד.
הוא יכול להיות נחמד, אתלט, מצחיק ואינטיליגנט- שוער ראשון בהפועל באר שבע הוא ככל הנראה לא יהיה, אז נקסט- קרית גת, אשקלון, יבנה...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
אף אחד לא אמר שהוא צריך לפרוש. בכל זאת יש משהו בבחור.
אבל עם יד על הלב, לא רואה אותו משחק בליגה הראשונה. לא עכשיו וגם לא בעוד 5 שנים.
הוא פשוט לא טוב מספיק.
כל הכתבות האלה מהנבחרות השונות זה נחמד כקוריוז. בתכלס זה לא שווה הרבה.
לא חסרים שחקנים ובעיקר שוערים שעברו בכל נבחרות הנוער כולל האולימפית אליה רחמים לדעתי לא יגיע, ולא הגיעו בסופו של דבר לכלום.
ההבדל בין הנוער לבוגרים הוא שמיים וארץ.
אבל עם יד על הלב, לא רואה אותו משחק בליגה הראשונה. לא עכשיו וגם לא בעוד 5 שנים.
הוא פשוט לא טוב מספיק.
כל הכתבות האלה מהנבחרות השונות זה נחמד כקוריוז. בתכלס זה לא שווה הרבה.
לא חסרים שחקנים ובעיקר שוערים שעברו בכל נבחרות הנוער כולל האולימפית אליה רחמים לדעתי לא יגיע, ולא הגיעו בסופו של דבר לכלום.
ההבדל בין הנוער לבוגרים הוא שמיים וארץ.
את הויכוח המקצועי אני משאיר בצד כי בשביל זה יש מאמן ןיש צוות מקצועי אם ישתלב או לא בבוגרים? רק הזמן יגיד.
עונש ראוי לטעמי, אלוה ואסי התנהלו בדיוק כמצופה מהם.
לא נתנו לו עונש קל בגלל שהוא הבן של ולא עונש חריף מדי בגלל שהוא הבן של.
התנהלו איתו כמו כל שחקן אחר במחלקת הנוער וזה בסדר.
אגב - מסכים עם טוטי ומשה שמחלקת הנוער שלנו מסריחה מכף רגל ועד ראש אבל במקרה כזה אני לא חושב שצריך לשחרר שחקן לא משנה הבן של מי הוא מהקבוצה בגלל תקרית ראשונה שהיה מעורב בה, התנהלות טובה של אלונה לדעתי.
עונש ראוי לטעמי, אלוה ואסי התנהלו בדיוק כמצופה מהם.
לא נתנו לו עונש קל בגלל שהוא הבן של ולא עונש חריף מדי בגלל שהוא הבן של.
התנהלו איתו כמו כל שחקן אחר במחלקת הנוער וזה בסדר.
אגב - מסכים עם טוטי ומשה שמחלקת הנוער שלנו מסריחה מכף רגל ועד ראש אבל במקרה כזה אני לא חושב שצריך לשחרר שחקן לא משנה הבן של מי הוא מהקבוצה בגלל תקרית ראשונה שהיה מעורב בה, התנהלות טובה של אלונה לדעתי.
מדהים כמה אנשים פה מחפשים לייצר אש.
טוטי, אני מוכן לשים סכום כסף נכבד על כך שגם באקדמיות הפאר של מכבי חיפה ומכבי ת"א לא היו משחררים שחקן בגלל תקרית משמעתית ראשונה בקריירה. יותר מזה, מעטים השחקנים, גם מבין הגדולים ביותר, שהצליחו להעביר את כל הקריירה שלהם ללא עבירת משמעת אחת. זה משחק עם המון אמוציות והגיוני שיקרו מקרים כאלה. להזכירך רק לפני חודשיים הפרה הכי קדושה במועדון הזה כמעט הפכה את הספסל בגלל החלטה של מאמן.
עשה, טעה, נענש, למד, טוב שזה קורה עכשיו ולא כשחקן בוגר. הלאה
טוטי, אני מוכן לשים סכום כסף נכבד על כך שגם באקדמיות הפאר של מכבי חיפה ומכבי ת"א לא היו משחררים שחקן בגלל תקרית משמעתית ראשונה בקריירה. יותר מזה, מעטים השחקנים, גם מבין הגדולים ביותר, שהצליחו להעביר את כל הקריירה שלהם ללא עבירת משמעת אחת. זה משחק עם המון אמוציות והגיוני שיקרו מקרים כאלה. להזכירך רק לפני חודשיים הפרה הכי קדושה במועדון הזה כמעט הפכה את הספסל בגלל החלטה של מאמן.
עשה, טעה, נענש, למד, טוב שזה קורה עכשיו ולא כשחקן בוגר. הלאה