בדיוק כך.yossi כתב:חודש נובמבר יחסית קל ואמור להיות בסדר.
מאמצע חודש דצמבר נדרש להעביר הילוך. שהר חייב להיות כשיר לתקופה הזו.
בדצמבר מחכות לנו ק"ש, מכבי ורעננה.
המשחקים האלו יעצבו את העונה שלנו
בדיוק כך.yossi כתב:חודש נובמבר יחסית קל ואמור להיות בסדר.
מאמצע חודש דצמבר נדרש להעביר הילוך. שהר חייב להיות כשיר לתקופה הזו.
חושב שאתה מגזים.ForeverRed כתב:בושה!
כתבתי את זה כבר מהיום הראשון.
אין יותר צפוי מזה. פשוט בזבזו זמן יקר.
חבורה של חובבנים.
מה אתה מבלבל לי את המוח?הפועלעולה כתב: אתה נשמע כמו תגובות אפשריות. מה הקשר בושה וחובבנים? זה קורה. גם במכבי נוסא וראדוניץ' היו אמורים להיעדר כמה שבועות והם לא משחקים כבר חודשים. קובי מויאל בעונה שעברה נפצע לשבוע ונעדר חודש וחצי. אריאל הרוש אמור היה להיעדר ל-2-3 משחקים ויש שמועות שהוא סיים את העונה. עזוב מהליגה, גם בריאל זה קורה בכמעט כל חודש שמעריכים פציעה בזמן מסוים וזה מתארך. יש פציעות טריקיות ושריר הבטן זה אחד מהם ועדיף שלא לסכן את מאור בצורה שתהרוס לו את העונה לגמרי.
עם יד על הלב.. לא היה ברור לך מראש שזה יגיע לניתוח?RedHell כתב:
חושב שאתה מגזים.
ידעו שהניתוח זה אופציה קיימת על השולחן אך הבינו שהיא כרוכה בזמן החלמה ארוך מהסיבה הזו ניסו טיפולים אלטרנטיביים שהיה סיכויי שיעזרו למאור להחלים גם ללא ניתוח.
במקרים אחרים אני מסכים איתך, במקרה הנוכחי לצערי לא בעיקר כי אני כן מבין מאיפה באה ההתלבטות והניסיון.ForeverRed כתב: עם יד על הלב.. לא היה ברור לך מראש שזה יגיע לניתוח?
ושוב, אם זה היה חד פעמי הייתי שותק.
אנחנו משחקים במסגרת אחת וחצי קבוצה פצועה וחבולה.
כל טיפול מתארך מעבר למצופה.
לדעתי זה מוגזם והגיע הזמן לטפל בתופעה הזאת.
שטויות.adomi כתב:זה בעיה גדולה מאוד עם בוזגלו בחוץ.
בראש ובראשונה לחשוב על תחליף שדומה לו ,לא אחר, אחרת כל העונה נישען על בישולים של מליקסון ומידיי פעם נאווקמה ושוב קבוצה שלמה על שחקן אחד.
לא הבנת את כוונתי.yossi כתב: שטויות.
איזה שחקן אחד?
העונה יש לך את טוני, מליקסון, ברדה וראדי שמספקים מספרים מעולים.
תכניס את שהר לחבורה, תקבל קצת יותר מגורדנה (המשחק מול הפועל חיפה זו הזדמנות טובה להחזיר אותו לעניינים) ומצבך טוב מאוד.
בעונה שעברה היה לנו את ארבייטמן, את נסאר (כמה שאהבנו לשנוא אותו הוא נתן מספרים ביחס לדקות המשחק שהוא קיבל), את רועי גורדנה (7-7), הובאן וג'ון אוגו ואת בוזגלו בעיקרyossi כתב: שטויות.
איזה שחקן אחד?
העונה יש לך את טוני, מליקסון, ברדה וראדי שמספקים מספרים מעולים.
תכניס את שהר לחבורה, תקבל קצת יותר מגורדנה (המשחק מול הפועל חיפה זו הזדמנות טובה להחזיר אותו לעניינים) ומצבך טוב מאוד.
הוצאת לי את המילים.dardasmiley כתב:בוא'נה אתם *ייני מוח.
כולכם עפים פה, ניתוח, למה לא עשו ניתוח, איך לא עשו ניתוח, בזיון, בושה, מחדל.
נראה לי שאתם לא מבינים את המשמעות של ניתוח.
זו פעולה פולשנית, כל רופא נורמלי מעדיף לדחות ניתוח אם יש סיכוי שהגוף יחלים בעצמו.
ניתוחים ככלל הם לא אופציה ראשונה לטיפול.
אם יש אפשרות לא לעשות ניתוח, לא עושים אותו. מה גם שההצלחה שלו לא מובטחת ב100%
גיא אין לי בעיה שניסו לתת לו להחלים לבד אבל הוא פצוע מחודש אוגוסט, 3 חודשים ניסו לתת לו להחלים לבד?גיא חניה כתב: הוצאת לי את המילים.
בואו אני אספר לכם משהו , שיחקתי כדורגל קרעתי את שתי הרצועות בברך (צולבת , ורצועה צידית) כאשר גם נפגע לי המיניסקוס , עשיתי ניתוח והניתוח נכשל , עד היום הברך שלי לא במצב אידאלי , וגם בצבא הפרופיל שלי ירד משמעותית בגלל זה.
יכול להיות שאם לא הייתי עושה את הניתוח , הברך הייתה מחלימה לבד.
בוזגלו התייעץ עם הרופאים (ותנו קצת ריספקט לאנשים שלמדו "טיפה" רפואה) , והם החליטו שיכול להיות שהגוף יחלים לבד והוא לא יצטרך ניתוח , אחרי תקופה הם ראו שהוא לא יכול להחלים לבד ואין מנוס מניתוח בשביל להבריא.
אז חלאס עם כל הקשקושיאדה שלכם , נמאס.
אתה מבין אבל שזה לא שחור ולבן אחי , יש פה גם שיקולים של מאור עצמו , הוא חשב שהוא יכל להבריא לבד , אבל עכשיו רשום בוואלה שהוא עושה ניתוח בקע מה שלא ניתן להבריא ממנו לבד אף פעם , ואם באמת מדובר בבקע הוא יצא דביל.דר אדום בנשמה כתב: גיא אין לי בעיה שניסו לתת לו להחלים לבד אבל הוא פצוע מחודש אוגוסט, 3 חודשים ניסו לתת לו להחלים לבד?
חודש וחצי הוא שיחק פצוע ועוד חודש וחצי עם הנסיונות לרפא אותו בלי ניתוח.
זה זמן שהוא יכל כבר לעשות את הניתוח לפניי חודש וחצי ולהיות כבר בדרך להחלמה...