מאור בוזגלו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: מאור בוזגלו

שליחה על ידי זה שי ! »

Totti כתב:

יאללה הביתה,
החזיק, הרים, עשה, רק הוא...שחררו את העבודת אלילים הזו לכל שחקן בסגל...רואה את הקבוצה הזו בלי בוזגלו ולא מתגעגע, לא מתבייש להגיד, לא מתגעגע.

היה שחקן של אלישע ו-"החזיק אותנו" בחסות המשחק המגעיל של המאמן שלו,

הרמות לרחבה, כדורים חופשיים ובעט ורוץ
המספרים מדברים בעד עצמם , והרבה מהם לא מכדורים חופשיים כמו שאתה אומר , וגם אם כן היום בכדורגל של היום חצי אם לא יותר מהשערים מובקעים בכדורים חופשיים קרנות , השחקן הזה התחיל את העונה פצוע מה לא מובן , היה חלש היה גרוע אבל היה פצוע באותה מידה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מה הבעיה להגיד שאני לא משתגע עליו?

יש איזה קונצנזוס של 4 אליפויות ו-7 גביעים בארון של המועדון על שם מאטרן בוזגלו והוא לא ניתן לערעור?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה שי ! כתב: המספרים מדברים בעד עצמם , והרבה מהם לא מכדורים חופשיים כמו שאתה אומר , וגם אם כן היום בכדורגל של היום חצי אם לא יותר מהשערים מובקעים בכדורים חופשיים קרנות , השחקן הזה התחיל את העונה פצוע מה לא מובן , היה חלש היה גרוע אבל היה פצוע באותה מידה ,זה שי !
שחקן נהדר, אין ויכוח.
הייתי מאושר לראות אותו פורח ומפריח את הקבוצה, סקפטי לגבי היכולת שלו להתאים עצמו לסיטואציה החדשה שהוא לא המאור הגדול ואותי מעניינת רק הפועל באר שבע, לא מאור, לא יעקב ולא הביצה הימנית שלו

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

Totti כתב:מה הבעיה להגיד שאני לא משתגע עליו?

יש איזה קונצנזוס של 4 אליפויות ו-7 גביעים בארון של המועדון על שם מאטרן בוזגלו והוא לא ניתן לערעור?
כי לפניו לא היה לך מקום בארון תפסיק כבר , בלי מאור בוזגלו הפועל באר שבע לא היתה מתקדמת כל כך מהר לצמרת הכדורגל ההישראלי תהיה בטוח , בעבר מישהו פתח פה טופיק על מאור בוזגלו שהוא לא פוגע בעונה הראשונה שהוא הגיע , רשמתי דבר כזה העונות הקרובות שלנו יפול ויקומו על שחקן כמו בוזגלו , והעובדות הם שהוא השחקן עם המספרים הכי טובים שהיו פה , אתה לא מתגעגע אליו כי הקבוצה רצה מה שאתה לא מבין זה שאתה צריך אותו להמשך וגם לשנים הבאות , בוזגלו שינה תסטיגמה על הפועל באר שבע יש לו המון אחוזים באיך שרואים אותנו היום ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה שי ! כתב: כי לפניו לא היה לך מקום בארון תפסיק כבר , בלי מאור בוזגלו הפועל באר שבע לא היתה מתקדמת כל כך מהר לצמרת הכדורגל ההישראלי תהיה בטוח , בעבר מישהו פתח פה טופיק על מאור בוזגלו שהוא לא פוגע בעונה הראשונה שהוא הגיע , רשמתי דבר כזה העונות הקרובות שלנו יפול ויקומו על שחקן כמו בוזגלו , והעובדות הם שהוא השחקן עם המספרים הכי טובים שהיו פה , אתה לא מתגעגע אליו כי הקבוצה רצה מה שאתה לא מבין זה שאתה צריך אותו להמשך וגם לשנים הבאות , בוזגלו שינה תסטיגמה על הפועל באר שבע יש לו המון אחוזים באיך שרואים אותנו היום ,זה שי !
אתה ממשיך לאכול לי את הראש עם הודעות חוזרות בלופ אין סופי.

מאור בוזגלו שחקן ענק.
הוא לא עשה את הפועל באר שבע.
מאור בוזגלו היה השחקן הכי טוב בקבוצה והשני בטיבו בארץ בשנתיים האחרונות.
גם אלירן עטר היה הכי גדול במכבי 12/13 והופ, מכבי גדולה וטובה גם אחריו.

חלאס להאדיר שחקנים ולהקטין את המועדון, בוזגלו שחקן בחסד ולא צריך אותי שיחמיא לו וידבר בשבחו. לדעתי(וזו דעתי, אל תנסה לשנות אותה בכוח) הוא לא ידע להיות מספר 2,3 או 4, למליקסון, טוני וברדה.

אין אצלו סינרגיה, או הכל או כלום, take it or...

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

Totti כתב:
אתה ממשיך לאכול לי את הראש עם הודעות חוזרות בלופ אין סופי.

מאור בוזגלו שחקן ענק.
הוא לא עשה את הפועל באר שבע.
מאור בוזגלו היה השחקן הכי טוב בקבוצה והשני בטיבו בארץ בשנתיים האחרונות.
גם אלירן עטר היה הכי גדול במכבי 12/13 והופ, מכבי גדולה וטובה גם אחריו.

חלאס להאדיר שחקנים ולהקטין את המועדון, בוזגלו שחקן בחסד ולא צריך אותי שיחמיא לו וידבר בשבחו. לדעתי(וזו דעתי, אל תנסה לשנות אותה בכוח) הוא לא ידע להיות מספר 2,3 או 4, למליקסון, טוני וברדה.

אין אצלו סינרגיה, או הכל או כלום, take it or...
סבבה עם החלק הראשון אני מסכים, אבל אני ממש חושב שדעתך טועה. אתה לא יודע איך מאור ישתלב בקבוצה, ואם תסתמך על המחזורים הראשונים שבהם מאור היה פצוע זה חובבנות.

צריך לחכות ולראות, ולדעתי, מאור יכול להשתלב מצוין, בימין, במקום ראדי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

מאור בהחלט יכול להיות מס' 2 או 3. אני בטוח שהיכולת הנוכחית של הקבוצה גרמה לו להבין שזה לא רק הקבוצה שלו.
הכל תלוי בראש. אם יפסיק לנסות להראות לזהבי למי יש גדול יותר ויחזור לשחק קבוצתי - נרוויח שלישיה קטלנית בהתקפה.
ואם נמשיך לפמפם שטויות ונבואות שליליות(כמו במקרה ברדה-בכר) אז בסופו של דבר זה גם יתגשם.
למאור יש יכולות שמבדילות אותו מהשאר(כמו גם למליקסון וטוני). פשוט צריך לסדר קצת את הראש ויהיה בסדר.
כן, הוא לא הפועל באר שבע ואפשר להסתדר גם בלעדיו חודשיים אבל בכל מקרה, עד החזרה שלו הוא יחסר לי מאוד ואני בטוח שיחסר גם לקבוצה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

shovalb9 כתב:
סבבה עם החלק הראשון אני מסכים, אבל אני ממש חושב שדעתך טועה. אתה לא יודע איך מאור ישתלב בקבוצה, ואם תסתמך על המחזורים הראשונים שבהם מאור היה פצוע זה חובבנות.

צריך לחכות ולראות, ולדעתי, מאור יכול להשתלב מצוין, בימין, במקום ראדי.
מז"א אומרת בימין במקום ראדי?
שובל, אנחנו לא שם, הניסוי הזה נכשל.

הפועל באר שבע לא יכול לשחק בלי שלישית קישור חזקה (יכולה, אבל תרד משמעותית ברמתה)
ראדי זה באנקר, כמו אוגו וכמו הובאן- אפשר להחליף אחד מהם בשחקן באופי שלהם, בשום אופן לא בוזגלו.

המקום שלו הוא במקום מליקסון/נאווקמה, כרגע, רק כרגע, אין לו מקום.

האם הוא מסוגל לשבת על הספסל ולחכות להזדמנות לכשתגיע? לא לעשות פרצופים ולהמשיך לעבוד ברצינות?

זו שאלת מיליון הדולר, אני חושב שלא.ויתרה מכך, חושב שנקבל בוזגלו אחר לחלוטין.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

Totti כתב:

יאללה הביתה,
החזיק, הרים, עשה, רק הוא...שחררו את העבודת אלילים הזו לכל שחקן בסגל...רואה את הקבוצה הזו בלי בוזגלו ולא מתגעגע, לא מתבייש להגיד, לא מתגעגע.

היה שחקן של אלישע ו-"החזיק אותנו" בחסות המשחק המגעיל של המאמן שלו,

הרמות לרחבה, כדורים חופשיים ובעט ורוץ
מי שלא יקרא חדשות כמה שבועות ויקרא פה יחשוב שבוזגלו חתם במכבי או אמר משהו נגד הקבוצה,
אתה מגזים

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Tal_Hbs כתב:
מי שלא יקרא חדשות כמה שבועות ויקרא פה יחשוב שבוזגלו חתם במכבי או אמר משהו נגד הקבוצה,
אתה מגזים
לא מבין מה אתם רוצים ממנו, הוא אומר את מה שכולנו חושבים או אומרים רק שם את הכל על השולחן בלי להתייפייף יותר מידי.
אין עוררין על הכישרון של מאור בוזגלו.
לכל אחד מאיתנו נמאס לקבל את סצינת העיתונות והביקורת הבאה של יעקב בוזגלו בוואן אם זה בשביל לקבל חוזה טוב יותר בקיץ או אם זה באמת בשביל לעבור למכבי.
באר שבע תרמה למאור בוזגלו בדיוק ואפילו יותר ממה שבוזגלו תרם להפועל באר שבע.
כשבוזי יחזור, כרגע אין לו מקום בהרכב של בכר ואני בספק אם הוא ידע להמתין בסבלנות על הספסל.

ברק בכר יהיה חייב להבהיר לו כמו לשאר השחקנים שכמו במקרה ברדה אצלו לא משחקים שמות, אני מקווה מאוד שבוזי יחזור מהפציעה, ידע את מקומו ויעשה את השינוי המתבקש כדי שיוכל לעזור לנו בדיוק כמו ברדה, מאוד מקווה שזה יקרה אבל אם לא, אין שחקן שהוא מעל המועדון, ואם לפני חודש אמרו את זה על ברדה אז על אחת כמה וכמה זה תקף על בוזגלו

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Tal_Hbs כתב:
אתה מגזים
זה לא קשור לאירוע כזה או אחר, בעיניי בוזגלו הגיע לשיא בהפועל באר שבע ומכאן יש לו רק לאן לרדת

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

Totti כתב: זה לא קשור לאירוע כזה או אחר, בעיניי בוזגלו הגיע לשיא בהפועל באר שבע ומכאן יש לו רק לאן לרדת
אוקיי אני מבין את הדעה שלך
אבל להגיד יאללה הביתה לדעתי זה מאוד מאוד מוגזם

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Tal_Hbs כתב:
אוקיי אני מבין את הדעה שלך
אבל להגיד יאללה הביתה לדעתי זה מאוד מאוד מוגזם
חחח יש מצב.

יאללה לפיזוטרפיה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

בעונת העלייה השנייה היה מאמן בשם גיא לוי שהושיב את מאור מליקסון על הספסל למשחק או שניים וראינו שזה השתלם בסוף , אלישע הושיב את בוזגלו באשדוד ומאז בוזגלו רק פרח לא יודע למה אתם נתפסים על זה שבוזגלו לא יכול לחכות להזדמנות שלו על הספסל לא מבין למה אתם חושבים שהוא הגיע לשיא ומפה יש לו רק לרדת , ולא מבין איך בכלל אתם מעדיפים את עזרא או אצילי על פנוי, חבורה של הזויים , מאור בוזגלו עוד יתרום העונה ואתם תאכלו תכובע גם בתור מספר 2 4 או 7 זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה שי ! כתב:בעונת העלייה השנייה היה מאמן בשם גיא לוי שהושיב את מאור מליקסון על הספסל למשחק או שניים וראינו שזה השתלם בסוף , אלישע הושיב את בוזגלו באשדוד ומאז בוזגלו רק פרח לא יודע למה אתם נתפסים על זה שבוזגלו לא יכול לחכות להזדמנות שלו על הספסל לא מבין למה אתם חושבים שהוא הגיע לשיא ומפה יש לו רק לרדת , ולא מבין איך בכלל אתם מעדיפים את עזרא או אצילי על פנוי, חבורה של הזויים , מאור בוזגלו עוד יתרום העונה ואתם תאכלו תכובע גם בתור מספר 2 4 או 7 זה שי !
אין לקוחות אחי היום? מה נסגר איתך?
17 הודעות עם אותו התוכן במילים אחרות,

אז רק בשבילך, בגלל שעשית לי פעם תספורת חירום ואתה בן דוד של חבר, פעם אחרונה-

בוזגלו שחקן אדיר, הכי טוב בקבוצה עד תחילת העונה, לטעמי הגיע לשיאו ולא יהיה מי שיקח את הקבוצה שלנו את הצעד הנוסף שהיא רוצה לעשות, לא כשחקן מוביל, לא ככוכב הגדול.
כדי לבטל מבחינתך את האפשרות להגיד "אתה חכם עכשיו כשהולך", אחפש אשכול שכתבתי בו את אותן המילים, בימים שבוזגלו היה בשיאו.

השאלה הגדולה היא האם הוא מסוגל להסתגל למעמדו החדש, אני בספק. בספק שהוא יכול ובספק גדול יותר אם הוא רוצה.

שלח תגובה