מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
אני סתם שאלה
מליקסון/נאווקמה מציגים ירידה ביכולת או חלילה נפצעים.
מה עושים אז?
חייבים את בוזגלו ואם לא בוזגלו אז מחליף לבוזגלו. מי שישנו על הספסל לא יכול להיות מחליף שלו- ולא כי אני אומר שהספסל שלנו רע אלא שהם לא בתפקיד שלו, לא שהר ולא גורדנה ולא דן ביטון.
מה עושים אז?
חייבים את בוזגלו ואם לא בוזגלו אז מחליף לבוזגלו. מי שישנו על הספסל לא יכול להיות מחליף שלו- ולא כי אני אומר שהספסל שלנו רע אלא שהם לא בתפקיד שלו, לא שהר ולא גורדנה ולא דן ביטון.
כבר קבעת את זה עוד לפני שנגמרה העונה הכי חשוב שאתה חושב שאתה צודק , דש לחנצוק ( לא עזרא) ,זה שי !

אין פה צודק או לא וזו הבעיה איתך, זה שיח, דייביט. אתה חושב אחד, אני חושב אחרת, אין כאן צודק.זה שי ! כתב:כבר קבעת את זה עוד לפני שנגמרה העונה הכי חשוב שאתה חושב שאתה צודק , דש לחנצוק ( לא עזרא) ,זה שי !
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ברור שאני רוצה את בוזגלו בסגל, הלוואי והוא ידע להתאים את עצמו למצב החדש, חושב שהסיכויים שזה יעבור "חלק" קטניםadomi כתב:אני סתם שאלה
מה עושים אז?
לא רואה אותו יושב כאן על הספסל ושותק
א. אני לא יודע עד כמה הוא יקבל מעמד של שחקן ספסל
ב. צ׳וקר מטורף, לא הייתי סומך עליו לקחת עליו קבוצה לתואר.
לפעמים זה נראה שכשהוא לא טוב הוא לא יכבוש גם ממטר
ב. צ׳וקר מטורף, לא הייתי סומך עליו לקחת עליו קבוצה לתואר.
לפעמים זה נראה שכשהוא לא טוב הוא לא יכבוש גם ממטר
בשבילך שי, עמוד 5:
viewtopic.php?f=2&t=13144&st=0&sk=t&sd=a&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;
שלא תגיד "זכרון קצר" ועוד בלה בלה
viewtopic.php?f=2&t=13144&st=0&sk=t&sd=a&start=60" onclick="window.open(this.href);return false;
רגע אז לדעתך בשנתיים שהוא היה פה ההינו צריכים לקחת תואר כדי שתגיד שהוא מסוגל ,לא היה לך סגל כמו היום הכל נשען עליו לבד מאמין שאם מליקסון ברדה טוני בוזגלו ראדי יתנו מה שצריך נרים צלחת זה לא רק הוא לבד , לגבי משהו שכתבת שם שהפועל באר שבע תרמה הרבה יותר למאור מאשר הוא עצמו ממש לא נכון ולא מדוייק , בזכות בוזגלו שחקנים הבינו שזה לא נורא לרדת דרומה לחזור מחול ברדה היה שם אבל ברדה תמיד אמר שיסיים פה תקריירה פיגורה כמו בוזגלו עשתה רק טוב למועדון גם מחוץ למגרש הכדורגל , בלי בוזגלו ב״ש מקום רביעי חמישי בשתי העונות שהיה פה ,זה שי !Totti כתב:בשבילך שי, עמוד 5:

לדעתי בוזגלו לא יעמוד לרשותה של הקבוצה השנה בדיוק כמו מליקסון בשנה שעברה.
אני הייתי חושב על מחליף ראוי בינואר. השאלה מי, מי לדעתכם היה כדאי להביא לפה?
לטעמי אין ישראלי זמין כרגע ברמה שלו.
שחרר אותי באמאש'ךזה שי ! כתב: רגע אז לדעתך בשנתיים שהוא היה פה ההינו צריכים לקחת תואר כדי שתגיד שהוא מסוגל ,לא היה לך סגל כמו היום הכל נשען עליו לבד מאמין שאם מליקסון ברדה טוני בוזגלו ראדי יתנו מה שצריך נרים צלחת זה לא רק הוא לבד , לגבי משהו שכתבת שם שהפועל באר שבע תרמה הרבה יותר למאור מאשר הוא עצמו ממש לא נכון ולא מדוייק , בזכות בוזגלו שחקנים הבינו שזה לא נורא לרדת דרומה לחזור מחול ברדה היה שם אבל ברדה תמיד אמר שיסיים פה תקריירה פיגורה כמו בוזגלו עשתה רק טוב למועדון גם מחוץ למגרש הכדורגל , בלי בוזגלו ב״ש מקום רביעי חמישי בשתי העונות שהיה פה ,זה שי !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עומר אצילי או חן עזרא יכולים להתאים.adomi כתב:לדעתי בוזגלו לא יעמוד לרשותה של הקבוצה השנה בדיוק כמו מליקסון בשנה שעברה.
אבל אני בספק אם נצליח להביא אותם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא ולאדר אדום בנשמה כתב:עומר אצילי או חן עזרא יכולים להתאים.
אבל אני בספק אם נצליח להביא אותם.
שניהם מוכשרים- שניהם לא מתאימים לשיטה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה?adomi כתב:
לא ולא
שניהם מוכשרים- שניהם לא מתאימים לשיטה
עומר אצילי לא מתאים לשיטה?
איפה אתה חי תגיד לי?
וחן עזרא לא מתאים לשיטת 4-3-3?
נו באמת...
על פי זה גם בוזגלו לא מתאים לשיטה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שחקנים של יותר דריבל ופחות קבוצתי, בוזגלו יודע לשחק קבוצתי. הם כרגע לאדר אדום בנשמה כתב:מה?
עומר אצילי לא מתאים לשיטה?
איפה אתה חי תגיד לי?
וחן עזרא לא מתאים לשיטת 4-3-3?
נו באמת...
על פי זה גם בוזגלו לא מתאים לשיטה!