הפועל ב״ש- הפועל חיפה, שני 20:30, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הפועל ב״ש- הפועל חיפה, שני 20:30, טרנר

שליחה על ידי The red one »

red and white כתב: כי הוא שופט חרא והוא צריך להבין שהוא כזה
הוא ,פפיר וגרינפלד שלישיית נגרים
זה נכון מאוד אבל להזכיר לו את זה לפני המשחק זו שטות.

למען האמת כל הזמן שחכמון שופט אותנו אני מחסיר פעימה, אבל לפי מיטב זכרוני בפעמים האחרונות שהוא שפט הוא לא עשה טעויות קריטיות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

שחררו מחכמון, קללות לא עובדות עליו.

לא רואה אותו משפיע על המשחק באיזה אופן, מקווה לשים אותו ואת השערוריות שלו ב-2014
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: וזה יעזור כי ?
כי הוא ז-בל עופות וצריך להבהיר לו את זה, למקרה שהוא שכח.
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 07 נובמבר 2015, 12:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

חכמון שופט גרוע, יש סיכוי של 50% שיטעה לטובתינו.

סמל אישי של משתמש
The red one

RedHell כתב:
לפעמים יש לי הרגשה שלא משנה מה אתה מנסה להיות מאמא תרזה של הפורום, שחרר אחשלי זה כדורגל, יש בו כעס, אכזבה, שמחה, כאב, שנאה ואהבה.
דיי לחפש כל הזמן להיות "בסדר" עם כולם .
אחי, אני שאלתי שאלה אתה ענית צד אחד אני עניתי לך בחזרה את הצד השני. מה קשור אמא תרזה ומה קשור להיות 'בסדר' עם כולם. אני לא 'בסדר' עם חכמון, אני שונא אותו. הוא השופט הכי גרוע בליגה לדעתי.

זה אומר שאני מעדיף לקלל אותו כשיעלה למגרש? לא. אם 'לא להיות בסדר' מבחינתך זה לקלל שופט לפני שמתחיל המשחק אז אני מעדיף, ברשותך, להיות בסדר. אני מעדיף, תמיד*, בכל סיטואציה, להתעסק בעידוד הקבוצה שלי, ולא לקלל את השחקן/מאמן יריב/שופט ולא להגיד שאתמול ראיתי נתייני והשתנתי לו בפה.

* חוץ מאת אלי דסה שהוא חתיכת שמוק.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

Sir Alex Ferguson כתב:הכוח של הפועל חיפה הוא בהתקפה - עם שני מגינים תוקפים כמו ממן ומגרשוילי, עם קשרים תוקפים כמו ממן ורוצ'ט, עם חלוצים שמשחקים הרבה פעמים באגף (סוויסה, לאלה, קוראץ ואבו ניל שיעדר בגלל פציעה), הסיכוי היחידי שלהם לנצח הוא להבקיע יותר מהיריבה וללכת בכל הכוח על התקפה.
אבל אנחנו בישראל, ובגלל שהפועל חיפה שיחקה שבוע שעבר עם שלושה בלמים והצליחה לשמור על שער נקי (עם יותר מזל משכל כשג'ורג'יניו מחטיא פעמיים מול שער ריק, כשעמאשה מחטיא פנדל ומוגרבי מקנח עם החמצה מתוך תיבת החמש) ההימור שלי שבנין יעלה גם השבוע עם שלושה בלמים במטרה קודם כל לא לספוג.
מכיוון שההגנה של הפועל חיפה חלשה מאוד, הסיכוי שתצליח לשמור על שער נקי משחק שלם, גם עם שלושה בלמים, שואף לאפס. אני מקווה שנדע לא רק לכבוש את הראשון אלא גם ללחוץ על הדוושה ולסיים את המשחק מוקדם כדי שנוכל לתת לחובאן/ברדה/ראדי/מליקסון את המנוחה.

מקווה שאופיר יהיה כשיר, כי הוא השנה המגן הטוב בליגה, בעוד תורג'מן נראה לי פתח את העונה עם עודף משקל וכבד משהו.
לדעתי לאור הכושר הטוב של אוחיון והמתיחה של ביטון אוחיון בוודאות יפתח בהרכב.
השלישיה אוגו - חובאן - ראדי חייבת להמשיך. היא הבסיס של הקבוצה והלב שלה.
בדוק מה שאתה אומר? ;)

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אחי, אני שאלתי שאלה אתה ענית צד אחד אני עניתי לך בחזרה את הצד השני. מה קשור אמא תרזה ומה קשור להיות 'בסדר' עם כולם. אני לא 'בסדר' עם חכמון, אני שונא אותו. הוא השופט הכי גרוע בליגה לדעתי.

זה אומר שאני מעדיף לקלל אותו כשיעלה למגרש? לא. אם 'לא להיות בסדר' מבחינתך זה לקלל שופט לפני שמתחיל המשחק אז אני מעדיף, ברשותך, להיות בסדר. אני מעדיף, תמיד*, בכל סיטואציה, להתעסק בעידוד הקבוצה שלי, ולא לקלל את השחקן/מאמן יריב/שופט ולא להגיד שאתמול ראיתי נתייני והשתנתי לו בפה.

* חוץ מאת אלי דסה שהוא חתיכת שמוק.
מבחינתי כל מה שיכול לתת יתרון לקבוצה שלי הוא תקין וכל האמצעים כשרים.
כשאמרתי שאתה מאמא תרזה זה היה בהקשר של עוד המון דברים אחרים שהגבת עליהם בעבר, ראה ערך- מכבי, קללות, תרבות אולטראס וכן הלאה...

סמל אישי של משתמש
The red one

RedHell כתב:
מבחינתי כל מה שיכול לתת יתרון לקבוצה שלי הוא תקין וכל האמצעים כשרים.
כשאמרתי שאתה מאמא תרזה זה היה בהקשר של עוד המון דברים אחרים שהגבת עליהם בעבר, ראה ערך- מכבי, קללות, תרבות אולטראס וכן הלאה...
כן אבל איך לקלל שופט יכול לתת יתרון לקבוצה שלך? מילא מאמן נוער צעיר שמתכונן לבגרות במתמטיקה..אבל על החבר'ה שנמצאים בסגל של ליגת העל זה לא משפיע. הם שמעו קללות כל כך הרבה בחיים שלהם שאם הם יעבירו משחק בלי קללות הם יגידו לעצמם "עשיתי משהו לא בסדר". לדעתי זה עושה בדיוק את האפקט ההפוך - "הא? הם מקללים אותי, סבבה, אני זה שמחליט".

למרות שבפועל אני לא חושב שיש שופט שמושפע מזה - לא לטובה ולא לרעה. לכן את האנרגיות של הקהל צריך לייעל לצורך עידוד השחקנים והקבוצה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

הלחץ של הקהל ושחקנים לא עובד על השופטים הנהדרים והקשוחים שיש בליגת העל? ספר את זה לכל שופט שני שעושה במכנסיים בבלומפילד או לבר נתן שבחיפה-פ"ת שרק כל דבר לחיפה והביא להם פנדל משום מקום.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

למען האמת רק האווירה באצטדיון יגרום לחכמון להשתין במכנסיים ולשפוט לטובתנו....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:למען האמת רק האווירה באצטדיון יגרום לחכמון להשתין במכנסיים ולשפוט לטובתנו....
אווירה תגרום, לא יגרום. ולא מדובר השוער בן 17, זה שופט כדורגל שלא חשש להטות שריקות גם ברמת גן שגעש בחצי הגמר ובעוד כמה מקרים,

אבל אתה רואה בטלוויזיה, זה מרגיש לגמרי אחרת

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב:
אווירה תגרום, לא יגרום. ולא מדובר השוער בן 17, זה שופט כדורגל שלא חשש להטות שריקות גם ברמת גן שגעש בחצי הגמר ובעוד כמה מקרים,

אבל אתה רואה בטלוויזיה, זה מרגיש לגמרי אחרת
כן אצטדיון רמת גן המאוד לא ביתי מול טרנר הביתי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:כן אצטדיון רמת גן המאוד לא ביתי מול טרנר הביתי...
מה הקשר ביתי או לא?
נראה לך שרועדות לו הביציים כי היציעים קרובים למגרש?
אל מול 20 אלף אדומים וכשופט רחבה או לא חשש לשרוק "מה שראה" וזה לא עומד להשתנות מול 5 פחות או 40 יותר, הוא לא מפחד, פשוט שופט גרוע-

עסוק בחשבונאות בלתי נגמרת, מקזז שריקות, מלא באגו.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב: כן אבל איך לקלל שופט יכול לתת יתרון לקבוצה שלך? מילא מאמן נוער צעיר שמתכונן לבגרות במתמטיקה..אבל על החבר'ה שנמצאים בסגל של ליגת העל זה לא משפיע. הם שמעו קללות כל כך הרבה בחיים שלהם שאם הם יעבירו משחק בלי קללות הם יגידו לעצמם "עשיתי משהו לא בסדר". לדעתי זה עושה בדיוק את האפקט ההפוך - "הא? הם מקללים אותי, סבבה, אני זה שמחליט".

למרות שבפועל אני לא חושב שיש שופט שמושפע מזה - לא לטובה ולא לרעה. לכן את האנרגיות של הקהל צריך לייעל לצורך עידוד השחקנים והקבוצה.
אתה באמת חושב שאין השפעה לבוז צורם של כל האצטדיון על כל שריקה של חכמון על המשך השריקות שלו?
אם כן ספר את זה לשופטים בבלומפילד שפעם אחריי פעם טעו לטובת מכבי ולא רק נגדנו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RedHell כתב:
אתה באמת חושב שאין השפעה לבוז צורם של כל האצטדיון על כל שריקה של חכמון על המשך השריקות שלו?
אם כן ספר את זה לשופטים בבלומפילד שפעם אחריי פעם טעו לטובת מכבי ולא רק נגדנו.
שופטים בבלומפילד לא שורקים "מפחד" קהל או במה. פחד אחר מניע אותם

שלח תגובה