עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- The red one
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
איבוד של טוויטי התחיל ההתקפה שהובילה לשער ההפסד שספגה פתח תקווה
טוויטו עם איבוד כדור שמוביל לגול של עכו...
הפועל ת"א ונתניה קבוצות עם התקפה עלובה ולא באמת חשבתי שיוציאו נקודה מאיתנו או מכבי.
כרגע הרצף שסוגר סיבוב הפועל חיפה, בני יהודה וסכנין אלו כן קבוצות עם יותר איכות התקפית שיכולות לעשות צרות אם אתה נקלע ליום לא טוב בהתקפה (נורמה אצל מכבי כרגע). בעיקר בני יהודה וסכנין בדוחא.
שלא לדבר על הרצף שפותח אותו.
תהיה תקופה מעניינת. אחרי הפגרה הזו גם דיבורים על חוסר אנרגיות כתוצאה מעומס אצל מכבי יהיו קצת פחות רלוונטיים והיכולת תספר יותר על העתיד.
כרגע הרצף שסוגר סיבוב הפועל חיפה, בני יהודה וסכנין אלו כן קבוצות עם יותר איכות התקפית שיכולות לעשות צרות אם אתה נקלע ליום לא טוב בהתקפה (נורמה אצל מכבי כרגע). בעיקר בני יהודה וסכנין בדוחא.
תהיה תקופה מעניינת. אחרי הפגרה הזו גם דיבורים על חוסר אנרגיות כתוצאה מעומס אצל מכבי יהיו קצת פחות רלוונטיים והיכולת תספר יותר על העתיד.
ממש ככה, כששיחקו עם יובל אבידור היתה הרגשה שהם יכולים להמשיך כך עוד שבועיים ואין שום סיכוי שבעולם שישוו.yossi כתב:הפועל ת"א ונתניה קבוצות עם התקפה עלובה ולא באמת חשבתי שיוציאו נקודה מאיתנו או מכבי.
ברק לוי עשה טעות וזה לא נראה מכוון בכלל!!! משיח יצא כמו משיח במשחקים של מכבי, שום דבר מפתיע. על פרשת מרגוליס יש לי רק דבר אחד לומר- דוחה, מהלך מכביסטי אופייני, אבל מאוד מקווה שלא יורידו נקודות ולו בכדי שלא יהיה שבב של תירוץ להמשך...
מחכה להגיע לבלומפילד...
מחכה להגיע לבלומפילד...
לא יודעyossi כתב:הפועל ת"א ונתניה קבוצות עם התקפה עלובה ולא באמת חשבתי שיוציאו נקודה מאיתנו או מכבי.
משהו אומר לי שלא משנה מה יהיה הם תמיד יהיו עם ידם על העליונה. 2 משחקים של עליבות גמורה ברצף ושניהם נגמרים בניצחון של מזל בלבד.
אני מקווה שנהיה מספיק עקשנים להילחם עד הסוף ועוד יותר מקווה שהיכולת הזוועה שלהם תבוא לידי ביטוי בתוצאות.
למה לא? שיורידו להם כן! שיראו שאי אפשר לכופף כל חוק כאילו הם איזה אליטה. אם הם לא מקבלים עונש על זה אני מאוד אתעצבןeitam כתב:ברק לוי עשה טעות וזה לא נראה מכוון בכלל!!! משיח יצא כמו משיח במשחקים של מכבי, שום דבר מפתיע. על פרשת מרגוליס יש לי רק דבר אחד לומר- דוחה, מהלך מכביסטי אופייני, אבל מאוד מקווה שלא יורידו נקודות ולו בכדי שלא יהיה שבב של תירוץ להמשך...
מחכה להגיע לבלומפילד...
חחח, יורידו להם נקודות.. די לחיות בסרט. נמני התחיל להכחיש במחצית השנייה ואמר שדבריו לא הובנו כראוי או שטות כזאת. לא יהיה כלום ושום דבר, כמו תמיד.
בני יהודה משחקים יפה יהיה מעניין והרבה שערים שווה לנסוע להרצליה
מה שקורה למכבי עכשיו מזכיר לי תקופה בסוף העונה השנייה של אלישע, הם מנצחים עם מזל ואדי דלק ובמחשבה שלהם הם עדיין טובים. כשהם יצטרכו לתת את האקסטרות תתחיל הבעיה שלהם.
גם לבאיירן זה קורה אגב. מתחילים בסערה את העונה, מבטיחים מעשית את האליפות בינואר ומורידים שלוש הילוכים ואז כשהם צריכים פול גז בשלבי ההכרעה בצ׳מפיונס מחליקים להם הגלגלים
גם לבאיירן זה קורה אגב. מתחילים בסערה את העונה, מבטיחים מעשית את האליפות בינואר ומורידים שלוש הילוכים ואז כשהם צריכים פול גז בשלבי ההכרעה בצ׳מפיונס מחליקים להם הגלגלים
הם לא קיבלו רדיוס למשחק הזה? אם כן גם הרצליה זו לא אופציהhb7 כתב:בני יהודה משחקים יפה יהיה מעניין והרבה שערים שווה לנסוע להרצליה
אני מקווה שאנחנו לא הגענו לשיא שלנו מוקדם מידיי.
יש עוד עונה ארוכה, והשיא של היכולת צריך להיות בפברואר עד מאי..
יש עוד עונה ארוכה, והשיא של היכולת צריך להיות בפברואר עד מאי..
כמו שהבנתי קיבלו רדיוס חרטה וזה בהרצליהdor69 כתב: הם לא קיבלו רדיוס למשחק הזה? אם כן גם הרצליה זו לא אופציה
אין 40 קילומטר בין בלומפילד להרצליהhb7 כתב: כמו שהבנתי קיבלו רדיוס חרטה וזה בהרצליה
משחק קשה מאוד, אם אכן יהיה בהרצליה. תהיה להם הזדמנות לסגור בצורה יעילה יותר במגרש קטן וכל בעיטה/מצב נייח של פדרו גלבאן זה התקף לב.hb7 כתב:בני יהודה משחקים יפה יהיה מעניין והרבה שערים שווה לנסוע להרצליה