זה כבר היסטוריה, מי זוכר?dor69 כתב: האמת? זה תופס גם לגבי כל הריף מסיקות והשבחונים שהבריזו לנו אז.

זה כבר היסטוריה, מי זוכר?dor69 כתב: האמת? זה תופס גם לגבי כל הריף מסיקות והשבחונים שהבריזו לנו אז.
מנסה להיות הכי אובייקטיבי שאני יכול. מסתכל על זה נטו מנקודת המבט של בכרCrazyRed7 כתב: תהיה קצת אובייקטיבי.
מכבי ת"א מועדון מפואר הרבה יותר ועם תקציב גבוה פי 2.
מכבי חיפה כנ"ל ובנוסף זאת הקבוצה אותה בכר אוהד(פלוס קטן).
לא צריך לרמוז, ברור לי בדיוק מאיפה הדברים שלך נובעים.delta7 כתב: בגדול: אתה צודק.
בקטנה: אף אחד לא הכריח אותו לחדש את מעמדו כבן ערובה בכלוב הזהב (ולו בלחיצת יד). הטענה הפשוטה שלי היא שמי שפעם אחת אינו עומד במילה שלו יתכן ויעשה זאת שוב בעתיד. לא שופט אותו (למרות שדעתי ברורה), מרוצה מאוד מתוצאת "הסיטואציה" ואשמח שימשיך אצלנו. יש לי ביקורת על ראייתו של האיש את התחייבויותיו (ולא רק במקרה זה ודי לחכימא ברמיזה), זה הכל.
נכון שיש מעבר אבל אם מכבי גם השנה זוכים באליפות ויציאו לו חוזה לפניי שאלונה תציע לו אתה חושב שהוא לא יסכים להתקדם אליהם?ForeverRed כתב: לא צריך לרמוז, ברור לי בדיוק מאיפה הדברים שלך נובעים.
קצת חבל לי שאתה ממשיך לחזור על אותן סיסמאות מבלי לפתוח קצת את הראש ולהבין שיש גם הרבה מעבר.
אנחנו לא יודעים הכל.
דר אדום בנשמה כתב:נכון שיש מעבר אבל אם מכבי גם השנה זוכים באליפות ויציאו לו חוזה לפניי שאלונה תציע לו אתה חושב שהוא לא יסכים להתקדם אליהם?
יכול מאוד להיות שהוא כן ישאר אצלנו אבל לך תדע מה יקרה באמת?
ForeverRed כתב: לא צריך לרמוז, ברור לי בדיוק מאיפה הדברים שלך נובעים.
קצת חבל לי שאתה ממשיך לחזור על אותן סיסמאות מבלי לפתוח קצת את הראש ולהבין שיש גם הרבה מעבר.
אנחנו לא יודעים הכל.
ואם שוב יהיה הסכם בעל פה אתה חושב שהוא לא יילך על זה?אורי אדום בנשמה כתב:
ברור שהוא יסכים להתקדם אליהם, רק שבמה זה מפריך את הדברים שציטטת? ברק בכר לא מחוייב לנו גם לעונה הבאה.
דר אדום בנשמה כתב:ואם שוב יהיה הסכם בעל פה אתה חושב שהוא לא יילך על זה?
אורי אדום בנשמה כתב:לא עניין של החלטיות.
רק טענתי שאתה ואף אחד לא יכול לדעת מה יקרה..
אולי הוא ישאף להתקדם?
אי אפשר לדעת..
הודעה קודם לא היית החלטי לגבי זה, עכשיו פתאום אתה כן?
דר אדום בנשמה כתב:לא עניין של החלטיות.
רק טענתי שאתה ואף אחד לא יכול לדעת מה יקרה..
אולי הוא ישאף להתקדם?
אי אפשר לדעת..
אפשר להגיד את זה על 90% מהדיונים בפורום, ובכל זאת דנים עלייהם, אחרת מה היינו עושים בחיינו ?אורי אדום בנשמה כתב:
אז מה הרלוונטיות של הדברים בדיון הזה?
אדום בלב בנשמהההה כתב: אפשר להגיד את זה על 90% מהדיונים בפורום, ובכל זאת דנים עלייהם, אחרת מה היינו עושים בחיינו ?
ה"השתמטות" של בכר משירות צבאי.dardasmiley כתב:
אפשר הסבר במה מדוברות הרמיזות?
אח שלי, עם טענות כמו "סיסמאות" ו"אנחנו לא יודעים הכל" קשה לי להתמודד.ForeverRed כתב: לא צריך לרמוז, ברור לי בדיוק מאיפה הדברים שלך נובעים.
אנחנו לא יודעים הכל.
ולמה במרכאות?ForeverRed כתב: ה"השתמטות" של בכר משירות צבאי.