הפועל ב״ש- הפועל חיפה, שני 20:30, טרנר
- red and white
- Title: Almog
Re: הפועל ב״ש- הפועל חיפה, שני 20:30, טרנר
מי ששפט בחצי גמר גביע ברמת גן היה יפת
- The red one
אם אני לא טועה חכמון היה שופט הרחבה שפסל את הגול של פלט והתעלם מהפנדל, לא?red and white כתב:מי ששפט בחצי גמר גביע ברמת גן היה יפת
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יצאתי נעל.red and white כתב:מי ששפט בחצי גמר גביע ברמת גן היה יפת
בכל מקרה טרנר לא יגרום לשופטים לטעות לרעתנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
כןאדום בלב בנשמהההה כתב: אם אני לא טועה חכמון היה שופט הרחבה שפסל את הגול של פלט והתעלם מהפנדל, לא?
- red and white
- Title: Almog
לא ראיתי שכתבת שופט רחבה
...Totti כתב: מה הקשר ביתי או לא?
נראה לך שרועדות לו הביציים כי היציעים קרובים למגרש?
אל מול 20 אלף אדומים וכשופט רחבה או לא חשש לשרוק "מה שראה" וזה לא עומד להשתנות מול 5 פחות או 40 יותר, הוא לא מפחד, פשוט שופט גרוע-
עסוק בחשבונאות בלתי נגמרת, מקזז שריקות, מלא באגו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ואיכשהו תמיד החשבונאות שלו יוצאת לטובת מכבי...Totti כתב: מה הקשר ביתי או לא?
נראה לך שרועדות לו הביציים כי היציעים קרובים למגרש?
אל מול 20 אלף אדומים וכשופט רחבה או לא חשש לשרוק "מה שראה" וזה לא עומד להשתנות מול 5 פחות או 40 יותר, הוא לא מפחד, פשוט שופט גרוע-
עסוק בחשבונאות בלתי נגמרת, מקזז שריקות, מלא באגו.
אצלנו במקצוע קוראים לזה חשבונאות יצירתית...
אתה אורים ותומים מבחינתיdelta7 כתב: ואיכשהו תמיד החשבונאות שלו יוצאת לטובת מכבי...
אצלנו במקצוע קוראים לזה חשבונאות יצירתית...
חחח...Totti כתב: אתה אורים ותומים מבחינתי
כל משחק השנה זה מלחמת עולם גמר גביע משחק על ירידה משחק על מי הולך לשבי אצל דעאש
עוד אחד ועוד אחד בסוף מכבי תיפול!!!!!!!
חסר לשחקנים שיעלו כמו במחצית השנייה נגד נתניה, חייב לשלוח את הפועל חיפה אחרי עוד הפסד לשחק מול מכבי.
גם המזל שלא נגמר במשך 3 שנים אצל מכבי אמור להיגמר מתישהו.
במילה אחת : מ-ל-ח-מ-ה!
עוד אחד ועוד אחד בסוף מכבי תיפול!!!!!!!
חסר לשחקנים שיעלו כמו במחצית השנייה נגד נתניה, חייב לשלוח את הפועל חיפה אחרי עוד הפסד לשחק מול מכבי.
גם המזל שלא נגמר במשך 3 שנים אצל מכבי אמור להיגמר מתישהו.
במילה אחת : מ-ל-ח-מ-ה!
הגזמתם לגמרי.
לא משנה מי שופט אנחנו מנצחים את הפח חיפה, אם אנחנו לא מנצחים את הסרדינים אני מגלח את כל הגוף ומעלה לכאן את התמונה (או שלא).
לא משנה מי שופט אנחנו מנצחים את הפח חיפה, אם אנחנו לא מנצחים את הסרדינים אני מגלח את כל הגוף ומעלה לכאן את התמונה (או שלא).
ספר לי עוד טיפה על הפחד הזה...Totti כתב:
שופטים בבלומפילד לא שורקים "מפחד" קהל או במה. פחד אחר מניע אותם
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הפחד ממכבי קשור כמובן לעובדה שמכבי משחקת המון במשחק המרכזי, ושופטים ידעו שאם יטעו מולה והיא תבקש לפסול אותם ממשחקים שלה, אז הסיכוי שלהם לשפוט את המשחק המרכזי ירד משמעותית, וזה פגיעה קשה מאוד בקרירה של השופטים.
אבל הפחד ממכבי הוא גם בגלל בלומפילד. לצערי לקהל שלנו זה לא הגיע, אבל בבלומפילד הקהל של מכבי הורג את השופט ומפעיל עליו לחץ אדיר. כל ספק נגיעת יד, כל ספק עבירה, כל ספק נבדל, אפילו טעות בזריקת חוץ וכל הקהל באופן אוטומטי צועק ביחד ומפעיל לחץ על השופטים.
הפעם היחידה שזה קרה אצלנו הייתה מול מכבי חיפה בהרחקה של טוואטחה. הקהל שלנו גרם לאדום כשבנפילה של בוזגלו כל הקהל התנפל על השופטים והפעיל עליהם לחץ.
הלוואי ונגיע לרמות של בלומפילד, שבמקום שאוהדים שלנו יגידו לי אבל מה אתה רוצה השופט צדק לא היה פנדל או השופט צדק היה נבדל הם יצטרפו אלי בלחץ על השופט מתי שאפשר. אז באמת נהפוך לקהל של קבוצה גדולה.
אבל הפחד ממכבי הוא גם בגלל בלומפילד. לצערי לקהל שלנו זה לא הגיע, אבל בבלומפילד הקהל של מכבי הורג את השופט ומפעיל עליו לחץ אדיר. כל ספק נגיעת יד, כל ספק עבירה, כל ספק נבדל, אפילו טעות בזריקת חוץ וכל הקהל באופן אוטומטי צועק ביחד ומפעיל לחץ על השופטים.
הפעם היחידה שזה קרה אצלנו הייתה מול מכבי חיפה בהרחקה של טוואטחה. הקהל שלנו גרם לאדום כשבנפילה של בוזגלו כל הקהל התנפל על השופטים והפעיל עליהם לחץ.
הלוואי ונגיע לרמות של בלומפילד, שבמקום שאוהדים שלנו יגידו לי אבל מה אתה רוצה השופט צדק לא היה פנדל או השופט צדק היה נבדל הם יצטרפו אלי בלחץ על השופט מתי שאפשר. אז באמת נהפוך לקהל של קבוצה גדולה.
לא מאמין בבולשיט הזה משה, הפחד ממכבי הוא פחד מוסדי.Sir Alex Ferguson כתב:הפחד ממכבי קשור כמובן לעובדה שמכבי משחקת המון במשחק המרכזי, ושופטים ידעו שאם יטעו מולה והיא תבקש לפסול אותם ממשחקים שלה, אז הסיכוי שלהם לשפוט את המשחק המרכזי ירד משמעותית, וזה פגיעה קשה מאוד בקרירה של השופטים.
הקהל של ביתר אנס שופטים בטדי כמו שבבלומפילד לא יאנסו בעוד 20 שנה ועדיין נהנה פחות משריקות, גם כשביתר היתה בשיאה.
אנשי "מכבי" נחשבו למרכז הכוח של ההתאחדות, איגוד השופטים והיום גם המנהלת וזה לא עתיד להשתנות, כל עוד הליכי הבחירה ישארט פנימיים.
הקהל שורק קצת בוז ומקלל, אבל זה נורא פחות מאשר לדעת שטעות נגד מכבי תמנע את קידומך, כפי שציינת בתחילת ההודעה
השיח הזה גרם לי להיזכר בכתבה מאוד מעניינת שפורסמה לפני כשנתיים בוואלה.
https://sports.walla.co.il/item/2686829" onclick="window.open(this.href);return false;
הכתבה עוסקת ביתרון הביתיות בספורט ומה הגורם לו, כמובן על פי מחקרים בינלאומיים ולא דעתו של הכותב. השורה התחתונה היא שאחרי בדיקה של המון משתנים הובן, במספר דרכים שונות, שיתרון הביתיות בא לידי ביטוי בהחלטות של שופטים בעקבות לחץ של הקהל המקומי. מתוארים שם כמה ניסויים מאוד מעניינים שמגבים את זה.
ככה שאני בהחלט מסכים עם מר פרגוסון וחושב שזה שהקהל של מכבי יושב על השופט עוזר לו מאוד לעזור להם.
https://sports.walla.co.il/item/2686829" onclick="window.open(this.href);return false;
הכתבה עוסקת ביתרון הביתיות בספורט ומה הגורם לו, כמובן על פי מחקרים בינלאומיים ולא דעתו של הכותב. השורה התחתונה היא שאחרי בדיקה של המון משתנים הובן, במספר דרכים שונות, שיתרון הביתיות בא לידי ביטוי בהחלטות של שופטים בעקבות לחץ של הקהל המקומי. מתוארים שם כמה ניסויים מאוד מעניינים שמגבים את זה.
ככה שאני בהחלט מסכים עם מר פרגוסון וחושב שזה שהקהל של מכבי יושב על השופט עוזר לו מאוד לעזור להם.