לרמוס לרמוס לרמוס, אה?
Re: לרמוס לרמוס לרמוס, אה?
לחצנו מאוד יפה חוץ מרבע שעה לפני הגול דווקא
הכדור עבר מהר מאוד מצד לצד בניסיון למצוא פירצה
היו קורות והרבה כמעט
מרןצה מאוד
הכדור עבר מהר מאוד מצד לצד בניסיון למצוא פירצה
היו קורות והרבה כמעט
מרןצה מאוד
נושא מיותר לגמרי.
מה אתם מנסים להוכיח?
מה אתם מנסים להוכיח?
מספיק שהנגיחה למשקוף בדקה עשרים ומשהו נכנסת ויש "רמיסה רמיסה רמיסה" . וכן, אנחנו כקהל צריכים להתחיל להפנים שיש לנו קבוצה שיכולה לעשות את זה כמעט בכל משחק!
זה מעלה את כמות הלחץ ברמה לא הגיונית.סניור כתב:מספיק שהנגיחה למשקוף בדקה עשרים ומשהו נכנסת ויש "רמיסה רמיסה רמיסה" . וכן, אנחנו כקהל צריכים להתחיל להפנים שיש לנו קבוצה שיכולה לעשות את זה כמעט בכל משחק!
לא כל משחק יכול להיות הצגה, הם בני אדם והגיוני שיהיו משחקים קשים. הרצון יפה לווינריות אבל יכול להתפתח לבוז כשדברים לא יעבדו.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
זה עניין אחר. הקהל חייב להיות סובלני כי ברור שאי אפשר לתת רביעיות כל שבוע.
אני מדבר על זה שאנחנו כן צריכים להאמין שזה אפשרי ולא לפחד להגיד את זה. לא אוהב שמחכים למשחק שבו זה לא נכנס (ועדיין ניצחנו) כדי להגיד "הנה, אמרתי לכם".
אני מדבר על זה שאנחנו כן צריכים להאמין שזה אפשרי ולא לפחד להגיד את זה. לא אוהב שמחכים למשחק שבו זה לא נכנס (ועדיין ניצחנו) כדי להגיד "הנה, אמרתי לכם".
סבלנות
צריך להתרגל לבונקרים של מחצית מקבוצות הליגה
ועכשיו מחכים לנו
בני יהודה כפר סבא סכנין
צפו לבונקרים דומים עם מתפרצות עם ניסיון לעקוץ
אם נבקיע מהר זה יפתח לנו את המשחק
אם לא יהיו חפירות והתבצרות בהגנה עד שנבקיע כמו היום
צריך להתרגל לבונקרים של מחצית מקבוצות הליגה
ועכשיו מחכים לנו
בני יהודה כפר סבא סכנין
צפו לבונקרים דומים עם מתפרצות עם ניסיון לעקוץ
אם נבקיע מהר זה יפתח לנו את המשחק
אם לא יהיו חפירות והתבצרות בהגנה עד שנבקיע כמו היום
כן כן..אני קשקשןאדום זקן כתב: קשקשן.
ארבעה משחקים חיכית בשביל להוציא את ההודעה הזאת.
כן,לרמוס,לכתוש זה מה שאנחנו רוצים,אבל מה לעשות שיש הבדל בין הרצוי למצוי.
אני אמשיך להגיד את זה כל משחק,כי הקבוצה הזאת הרוויחה ביושר את הציפייה ממנה.
וכן,מה שאותי מעודד שלמרות הכל ניצחנו,נקודת מפנה חשובה מאוד במנטליות הלוזרית שלנו.
בשנה שעברה ולפני שנתיים, במחזור העשירי, היינו מעל מכבי ת"א ולא בהפרש נקודות.
את הכסף סופרים במדרגות ומה שיקבע אם אנחנו לוזרים או לא זה הטבלה בסוף העונה.
- The red one
אז בשביל מה פתחת את האשוכל אם אתה בעצמך יודע שמה שיקבע זה הטבלה בסוף העונה ולא אם נרמוס היום או בהרצליה או וואטברCrazyRed7 כתב: כן כן..אני קשקשן
לא מבין אנשים כמוך, אחרי ניצחון כזה הדבר הראשון שקופץ לכם לראש זה לפתוח אשכול כזה?
כאוהד ריאל שרואה כל משחק גם להם יש משחקים פחות טובים שעד שמגיע גול בדקה 60 כלום לא עובד, או משחקים שבכלל הם לא מצליחים לכבוש כמו מלאגה וספורטינג גיחון. אז כן, גם לנו מותר שיהיו ימים פחות טובים.
ועם טיפה יותר חדות של וואקמה וברדה גם היינו כובשים במחצית הראשונה ככה שזה לא היה משחק עקר לגמרי
כאוהד ריאל שרואה כל משחק גם להם יש משחקים פחות טובים שעד שמגיע גול בדקה 60 כלום לא עובד, או משחקים שבכלל הם לא מצליחים לכבוש כמו מלאגה וספורטינג גיחון. אז כן, גם לנו מותר שיהיו ימים פחות טובים.
ועם טיפה יותר חדות של וואקמה וברדה גם היינו כובשים במחצית הראשונה ככה שזה לא היה משחק עקר לגמרי
סתם מבלבל במוח,כאילו ההודעה חיכתה לו מוכנה ואיך שנגמר לחץ שלח.הפועלעולה כתב:לא מבין אנשים כמוך, אחרי ניצחון כזה הדבר הראשון שקופץ לכם לראש זה לפתוח אשכול כזה?
לא מבין את זה,אשכרה כל היום מנסים להוכיח שאתם יותר חכמים
אתה מאבד את זה גבר.CrazyRed7 כתב: כן כן..אני קשקשן
ברגע זה הלכת לאיבוד,אין קשר בין מה שאתה רושם עכשיו,למה שרשמת קודם,לפתיחת הטופיק ההזוי הזה שכל מטרתו היא להוכיח שאתה גבר.
כדי שהציפיות המוגזמות יפסקו וכדי שהשחצנות המגעילה הזו לא תחלחל לשחקניםאדום בלב בנשמהההה כתב: אז בשביל מה פתחת את האשוכל אם אתה בעצמך יודע שמה שיקבע זה הטבלה בסוף העונה ולא אם נרמוס היום או בהרצליה או וואטבר
סבבה.CrazyRed7 כתב: כדי שהציפיות המוגזמות יפסקו וכדי שהשחצנות המגעילה הזו לא תחלחל לשחקנים
מחר באסיפה אני יעביר להם את המסר.
עוד משהו?
כן כן רמיסה , חחח תגידו תודה היו לנו היום איבודי כדור של גן ילדים של מליקסון הוגו וצדק שבקלות יכלו לעשות לנו צרות , גורש ביציאה של ברטז , הרגעים הכי מלחיצים היו אחרי השער שאנחנו בשחקן יותר איבדנו את הראש אף אחד לא היה בעמדה שלו המשחק היה מפוזר לאללה , 1 0 זה שלוש נקודות וזה מה שמעניין נקסט ,זה שי !

אל תלמד אותי כדורגל. אני כותב מה שאני רואה ומה שאני מרגיש - נכון או לא נכון, כל אחד יחשוב מה שבא לו.אדום זקן כתב: אתה מאבד את זה גבר.
ברגע זה הלכת לאיבוד,אין קשר בין מה שאתה רושם עכשיו,למה שרשמת קודם,לפתיחת הטופיק ההזוי הזה שכל מטרתו היא להוכיח שאתה גבר.
לי מפריעים משפטים כמו בכותרת כי זה משפיע על השחקנים ומשפיע על הקהל(בדקה 30 פחות משלושה שערים זה בושה) ואתה יודע שזה משפיע(גם שחקנים ובעיקר הרבה אוהדים קוראים כאן).
לא מתאים לך נושאים כאלה?אתה יכול לא לקרוא. אם בכל זאת קראת והחלטת להגיב, תכבד דעות של אחרים בלי "קשקשן" למיניהם.