א. הציפיות לא מוגזמות.CrazyRed7 כתב: כדי שהציפיות המוגזמות יפסקו וכדי שהשחצנות המגעילה הזו לא תחלחל לשחקנים
ב. אם הם יחלחלו לשחקנים זה בטח לא אשמת הפורום ואשמת מי שדורש לרמוס אלא אשמת הצוות המקצועי בלבד.
א. הציפיות לא מוגזמות.CrazyRed7 כתב: כדי שהציפיות המוגזמות יפסקו וכדי שהשחצנות המגעילה הזו לא תחלחל לשחקנים
נו..זה שי ! כתב:גם היה לנו מזל כי היו רגעים שהם יכלו לעקוץ ,זה כדורגל והכל יכול להיות במיוחד במשחק כזה כשכלום לא הלך כמעט , הגיע הזמן להבין שיש גם משחקים כאלה שמוצאים תנשמה עד שבא הגול לא יהיה לנו קל בכל משחק ,זה שיש לנו קבוצה טוב זה אחד זה שלפני המשחק אנשים אומרים לרמוס אותם זה משהו אחר ,זה שי !
מה לעקוץ? עד הגול הם לא בעטו למסגרת.זה שי ! כתב:גם היה לנו מזל כי היו רגעים שהם יכלו לעקוץ ,זה כדורגל והכל יכול להיות במיוחד במשחק כזה כשכלום לא הלך כמעט , הגיע הזמן להבין שיש גם משחקים כאלה שמוצאים תנשמה עד שבא הגול לא יהיה לנו קל בכל משחק ,זה שיש לנו קבוצה טוב זה אחד זה שלפני המשחק אנשים אומרים לרמוס אותם זה משהו אחר ,זה שי !
נכון עניין אותם לקחת נקודה היום לא שיחקת כדורגל ב5 7 דרגות מעליהם כמו שאתה אומר היה לנו גם מזל למה שלומי יבעט עוד 40 פעם ככה הוא לא יבקיע , גורש דפק שם יציאה שבשקט הם יכולים לתת גול צדק איבד כדור אחרון שחלוץ יותר מהיר מללאה שם אותה ,חסר משחקים שקבוצות שבעטו פעם אחת לשער ניצחו ? זה שי !Totti כתב: מה לעקוץ? עד הגול הם לא בעטו למסגרת.
עניין אותם רק לקחת נקודה
זה לא משנה את העובדה שאנחנו האוהדים צריכים צניעות בדיוק כמו השחקנים.dor69 כתב:על מה אתם מדברים? היו לנו רצפים של דקות עם מצבים פסיכיים. ראדי וטוני יותר חדים ואנחנו נותנים 5 היום
במונחים של הפועל באר שבע? פסיכי! רק שימשיך..RedHell כתב: כדיי לבסס את מה שאני אומר קח נתונים:
במחצית:
החזקה בכדור 67-33
בעיטות לשער 15-2
למסגרת 5-1
קרנות 6-1
בסוף המשחק:
החזקה 66-34
בעיטות לשער 22-7
למסגרת 7-2
קרנות 10-3
+5 (כמספר בנצחונות)RedHell כתב:בטופיק נושא שנפתח רשמתי שספציפית פה אני קונה 1-0 ולו רק כדי להמשיך את הרצף ולהגדיל את המורא של היריבות מאיתנו, אך כל המשחק למעט 8 דקות אחרונות של פאניקה בסוף הייתה אך ורק קבוצה אחת.
כדיי לבסס את מה שאני אומר קח נתונים:
במחצית:
החזקה בכדור 67-33
בעיטות לשער 15-2
למסגרת 5-1
קרנות 6-1
בסוף המשחק:
החזקה 66-34
בעיטות לשער 22-7
למסגרת 7-2
קרנות 10-3
בכל שלב במשחק חיפה לא חיפשה סכלל לשחק כדורגל אלא להתגונן ולהתגונן, בנין עלה עם מערך של 3 בלמים ו3 קשרים אחוריים, כשהמשחק מתנהל 30 מטר מהשער של חיפה וכל ה11 שלהם שמה מה חשבת שפשוט יתנו לנו להיכנס לשער?
משחקים כאלה חשוב לדעת לנצח ולא חשוב איך ולמה.
באופן אישי, וכבר כתבתי את זה כאן בנושאים שנפתחו לפני המשחקים מול נתניה והפועל ת"א (והפועל עכו), אני מאמין שאת הדיבורים עושים במגרש ושדיבורים על לפרק או לרמוס צריך לשמור למגרש אחרי שאנחנו כבר ביתרון של שני שערים.CrazyRed7 כתב:המשחק הקשה הזה הוא תשובה לכל השחצנים, היהירים והרומסים למיניהם.
אין משחקים קלים. בטח לא בדיבורים.
היום ראינו כישלון מנטלי של השחקנים שלא הגיעו מוכנים ושיחקו גרוע.
מקווה שהמשחק הזה הוריד אותם וחלק מהאוהדים לקרקע. מזל שזה מגיע עם ניצחון ושער ענק של שלומי.