שעתיים?yossi כתב:יצא לי לנסוע להרצליה רק בימי חול ברכבת.
ברכב פרטי, שעתיים אני שם?
מתכנן לצאת ישר במוצ"ש.
בשנות ה-80 זה לקח שעתיים.
בנסיעה ממוצעת+, כביש 6 עד סורק ומשם לכביש 4, איילון צפון עד הסירה- 1:25 גג אתה בהרצליה
שעתיים?yossi כתב:יצא לי לנסוע להרצליה רק בימי חול ברכבת.
ברכב פרטי, שעתיים אני שם?
מתכנן לצאת ישר במוצ"ש.
למען האמת בני יהודה קבוצה התקפית ביחס לשאר קבוצות אזור התחתית.adomi כתב:מבחינת צורת המשחק זה יהיה הפועל חיפה 2
get ready
אם כך אז אבוי להם. ה6-1 ההוא עלול לחזור, אלון מזרחי יתהפך בשנתודר אדום בנשמה כתב:למען האמת בני יהודה קבוצה התקפית ביחס לשאר קבוצות אזור התחתית.
אני לא בטוח שהם לא ינסו לשחק מולנו פתוח.
למה אתה חושב ככה?dor69 כתב: אם כך אז אבוי להם. ה6-1 ההוא עלול לחזור, אלון מזרחי יתהפך בשנתו
התקפי=שטחיםדר אדום בנשמה כתב:למה אתה חושב ככה?
יש להם קבוצה התקפית מאוד ועם החלוץ החדש שלהם קל זה לא יהיה.
ואל תשכח שהם גם הביאו את דין מורי שאומנם לא הפך אותם למכבי תל אביב מבחינת הרמה אבל קל לא יהיה מולם...
יש קבוצות שלא יכולות לשחק בונקר במגרש הבייתי שלהם ומול הקהל הבייתי שלהם כי זה יגרור תגובות קשות מאוד מהקהל. נתניה היא כזאת, מכבי חיפה , הפועל ת״א וגם בני יהודה. לא אומר שהם יבואו לשלוט על המשחק, אבל גם לא יחנו אוטובוס על השער, כמו שנתניה ניסתה להעיז נגדנו ושיחקה יחסית פתוח ככה לפי דעתי תשחק בני יהודה, עכשיו יש שבועיים להירגע, לתת מנוחה לשחקנים, לתת להם יום יומיים לחגוג את השער המדהים של שלומי, ואז התפקיד של בכר והצוות המקצועי יהיה להחזיר את השחקנים לפרופורציות, ולפוקוס. אנחנו אלופים בלחזור גרוע מפגרה, ואסור להיכנס לשאננות, זה משחק שאנחנו טובים פה ב 6-7 רמות, חייבים לנצח על זה אין וויכוח פה, צריך ללמוד מהדברים הפחות טובים שהיו אתמול, להחזיר לפוקוס (אם צריך את איתן עזריה) את הובאן וראדי שהיו פחות טובים לפי דעתי אתמול, ולקבל חזרה את בן שהר.dor69 כתב: התקפי=שטחים
שטחים+מליקסון+וואקמה+ברדה+קישור מרכזי=גולים והרבה
אם הם יתיימרו לשחק איתנו בלמי יש יותר גדול זה לא ייגמר טוב.
להערכתי הם יעלו ב4-5-1 לצופף ולמתפרצות.
לגבי הבונקר- בגדול בשביל בונקר טוב צריך משמעת טקטית, ריכוז והרבה רצון לשחק מכוער. אני לא רואה שחקן כמו עגייב למשל מתחיל לרדת עם המגן שלו על הקו 90 דקות.
אחרי הבילבולי ביצים שורה תחתונה- אנחנו הרבה יותר טובים וחייבים לנצח.
גם הפעם זה שתיים בחזקת שלוש?Totti כתב:בונקר של בני יהודה דומה לבונקר של נתניה.
חצי קלאץ
לא, יהיה קשוחdor69 כתב: גם הפעם זה שתיים בחזקת שלוש?
פששש רגע כמה דרגות אנחנו מעל ?זה שי !Totti כתב: לא, יהיה קשוח