כי אצל חלוץ הביטחון משחק תפקיד מרכזי. אחרי המספרת, 90 דקות שלו שווים בסבירות גבוהה שער שיכול להיות תחילתו של רצף כיבושים...
לא מסכים עם זה ועל הדרך לא חושב שזה נכון לגבי ארבטיימן בכושרו הנוכחי.
ההרכב הנוכחי רץ טוב במשחקים החרונים. נכון - הייתה מחצית ראשונה לא טובה נגד הפועל ת"א אבל בשנייה התפוצצצו ונכון היה בונקר מפואר של הפועל חיפה והיינו זקוקים לשלומי מהספסל. אני לא חושב שרק בגלל זה הוא צריך לפתוח בשבת.
אדום בלב בנשמהההה כתב:
לא מסכים עם זה ועל הדרך לא חושב שזה נכון לגבי ארבטיימן בכושרו הנוכחי.
ההרכב הנוכחי רץ טוב במשחקים החרונים. נכון - הייתה מחצית ראשונה לא טובה נגד הפועל ת"א אבל בשנייה התפוצצצו ונכון היה בונקר מפואר של הפועל חיפה והיינו זקוקים לשלומי מהספסל. אני לא חושב שרק בגלל זה הוא צריך לפתוח בשבת.
יש פה אלמנט של הימור, מסכים, אבל הימור מושכל ששווה לקחת.
YNET - דוידזאדה בספק למשחק
לא חשבנו אחרת, לא חשבנו אחרת.
שמתם לב שחוץ מכתבות בספק, ניתוחים וידיעות בלי ערך חדשותי אמיתי (נומה זוכה בתחרות, סוארס היה בפריז וכו') אין להם כבר מה לפרסם עלינו במשך חודש וחצי כבר? איזה כיף.
במידה ונמלא אותו, מניח שנקבל גם כרטיסים לצפוני ו/או לדרומי.
הייתי עכשיו בשפע והתחילו למכור כרטיסים ליציע 7 בלבד, כנראה שנגמרו הכרטיסים למזרחי. בכל מקרה יש שם שלט וגם שאלתי את אחת הבנות שם והארגון וכל מי שקנה מנוי חוץ יושב בשער 7. כלומר השער המזרחי מלא בלי יציעי חוץ
blueman כתב:
הייתי עכשיו בשפע והתחילו למכור כרטיסים ליציע 7 בלבד, כנראה שנגמרו הכרטיסים למזרחי. בכל מקרה יש שם שלט וגם שאלתי את אחת הבנות שם והארגון וכל מי שקנה מנוי חוץ יושב בשער 7. כלומר השער המזרחי מלא בלי יציעי חוץ
blueman כתב:
אם זה הקצב נכון להיום, אני צופה שיפתחו בנוסף למזרחי גם את הצפוני וגם את הדרומי. 4K לפחות