בני יהודה- הפועל באר שבע, יום שבת, 21.11, 19:30.
Re: בני יהודה- הפועל באר שבע, יום שבת, 21.11, 19:30.
.
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 17 נובמבר 2015, 15:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
לפני פחות משעה קניתי כרטיס לשער 6blueman כתב: הייתי עכשיו בשפע והתחילו למכור כרטיסים ליציע 7 בלבד, כנראה שנגמרו הכרטיסים למזרחי. בכל מקרה יש שם שלט וגם שאלתי את אחת הבנות שם והארגון וכל מי שקנה מנוי חוץ יושב בשער 7. כלומר השער המזרחי מלא בלי יציעי חוץ
אם הסופר קלאסיקו ישאיר אוהדים שלנו בבית, אפשר לסגור את הקבוצה.
צריך לעשות למי שמצהיר שהוא נשאר בבית כדי לראות את רונאלדו וניימאר שיימיניג, להחרים מנוי ואפילו לשקול הוצאה להורג בכיכר העירייה
צריך לעשות למי שמצהיר שהוא נשאר בבית כדי לראות את רונאלדו וניימאר שיימיניג, להחרים מנוי ואפילו לשקול הוצאה להורג בכיכר העירייה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מוזר, אני הייתי בסביבות 12 והיא אמרה שנשאר רק ל 7אלדר כתב:
לפני פחות משעה קניתי כרטיס לשער 6
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:אם הסופר קלאסיקו ישאיר אוהדים שלנו בבית, אפשר לסגור את הקבוצה.
לחבר אותו למערכת היירוט ולשגר!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ממש כךאורי אדום בנשמה כתב:
לחבר אותו למערכת היירוט ולשגר!!
גולאג. שום דבר אחר לא יעזור.
שו?
הייתי בשפע שלשום כדי לקחת את הכרטיסים של מנויי החוץ ולא הסכימו לתת לי: "הבחורה שעוסקת במנויי החוץ נמצאת בחופש ותהיה רק ביום ד' או ה'", "הרשימות אצלה ואי אפשר לתת לך את הכרטיסים, לחייב ולסמן שלקחת וחויבת", "רק היא מתעסקת בזה". בקיצור, (שוב) הם מפשלים עם מנויי החוץ ולפי מה שאתם אומרים גם נקבל כרטיסים מאחורי השער במקום בצד...blueman כתב: מוזר, אני הייתי בסביבות 12 והיא אמרה שנשאר רק ל 7
הייתה גם הודעה של הארגון בנושא הזה, גם הם אמרו שמנויי החוץ ישבו בשער 7delta7 כתב: הייתי בשפע שלשום כדי לקחת את הכרטיסים של מנויי החוץ ולא הסכימו לתת לי: "הבחורה שעוסקת במנויי החוץ נמצאת בחופש ותהיה רק ביום ד' או ה'", "הרשימות אצלה ואי אפשר לתת לך את הכרטיסים, לחייב ולסמן שלקחת וחויבת", "רק היא מתעסקת בזה". בקיצור, (שוב) הם מפשלים עם מנויי החוץ ולפי מה שאתם אומרים גם נקבל כרטיסים מאחורי השער במקום בצד...
לא כל כך אכפת לי איפה לשבת אבל ברמת העיקרון זה פשוט זילזול לקחת את מנויי החוץ שתמיד משלמים מראש ומשלמים יותר מכולם ולשים אותם ביציע הפחות טוב.
חלמאות, זילזול, בושה, ביזיון או כל מילה אחרת שתתאר את הפיאסקו הזה.
גם בטדי אגב מנויי החוץ נאלצו להידחס בקופה המאולתרת עם אוהדים שקנו במקום. אם כך אז למה לקחתם עשרה שקלים יותר?
ממש מצער מה שהולך השנה עם מנויי החוץ חברים.
גם בטדי אגב מנויי החוץ נאלצו להידחס בקופה המאולתרת עם אוהדים שקנו במקום. אם כך אז למה לקחתם עשרה שקלים יותר?
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אם יש לך לקוחות שבויים למה להשקיע בהם? ביזיון....
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה באמת פארסה מביכה מנוי אמור לעלות פחות בסך הכללי ממחיר ממוצע של כל כרטיס אבל בפועל משלמים הרבה יותר וגם מקבלים שירות חרא...dor69 כתב:לא כל כך אכפת לי איפה לשבת אבל ברמת העיקרון זה פשוט זילזול לקחת את מנויי החוץ שתמיד משלמים מראש ומשלמים יותר מכולם ולשים אותם ביציע הפחות טוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
דר אדום בנשמה כתב: זה באמת פארסה מביכה מנוי אמור לעלות פחות בסך הכללי ממחיר ממוצע של כל כרטיס אבל בפועל משלמים הרבה יותר וגם מקבלים שירות חרא...
בוא נשים דברים על דיוקם. הכרטיס לא עולה הרבה יותר הוא עולה בדיוק כמו בלי מנוי. המנוי חוץ מבטיח לרוכש כרטיס לכל משחק גם המבוקש ביותר. זה לא אומר שלא יקחו עליו עמלות, לצערי.
מי אתה מצפה שיעשה לך הנחה? כל קבוצות החוץ שמהם אתה קונה?
כמו כל דבר, זה פורמט ראשוני וייקח זמן עד שיבינו איך משפרים ומשכללים אותו לרמת מינימום תקלות. אני חושב שזה טוב שנציף את כל הבעיות, רק ככה ידעו מה לתקן.
אני כן יכול להתחבר לדברים שנאמרו על המיקום של מנויי החוץ. באמת לא לעניין שהם מאחורי השער
בטח שעולה יותר. מחיר כרטיס + עמלת מכירה מוקדמת + עמלת מנוי חוץ מיוחדתdardasmiley כתב:
בוא נשים דברים על דיוקם. הכרטיס לא עולה הרבה יותר הוא עולה בדיוק כמו בלי מנוי. המנוי חוץ מבטיח לרוכש כרטיס לכל משחק גם המבוקש ביותר. זה לא אומר שלא יקחו עליו עמלות, לצערי.
מי אתה מצפה שיעשה לך הנחה? כל קבוצות החוץ שמהם אתה קונה?
כמו כל דבר, זה פורמט ראשוני וייקח זמן עד שיבינו איך משפרים ומשכללים אותו לרמת מינימום תקלות. אני חושב שזה טוב שנציף את כל הבעיות, רק ככה ידעו מה לתקן.
אני כן יכול להתחבר לדברים שנאמרו על המיקום של מנויי החוץ. באמת לא לעניין שהם מאחורי השער