yedidel כתב:
בטח שעולה יותר. מחיר כרטיס + עמלת מכירה מוקדמת + עמלת מנוי חוץ מיוחדת
ספסרות לגאלית
yedidel כתב:
היצלת חוץ המיוחדת זה פשוט עמלת אינטרנט שמשום מה לוקחים גם למי שרכש מנוי חוץyedidel כתב:
כאילו שלא יצא לנו כבר לקנות כרטיס לבלומפילד במחיר של כל עמלות העונה גם יחד ועוד להתערבב בזבל אנושי על הדרך בשביל זה. לי אישית זה שווה את העמלות, אבל כמובן שיש מה לשפר.אורי אדום בנשמה כתב:והקטע הוא שחוץ ממשחקים נגד מכבי בבלומפילד המנוי הזה לא באמת שווה הרבה.
אז למי שאין מנוי קורטים לזה עמלת אינטרנט ולמי שיש קוראים עמלת מנוי חוץ. מה ההבדל?yedidel כתב:
dor69 כתב:הקטע הוא לא המחיר אלא הטיפול.. אני חושב שמגיע למנוי חוץ:
א. תור נפרד בקופות האיצטדיון כדי לא להידחס עם אלו שקונים במקום
ב. לשבת ביציע הטוב ביותר שמקצים לנו
זה המינימום הנדרש משפע לעשות וזה לא תמיד קורה
נכון, ואם באים לקחת כרטיס בשפע אז שגם יתנו לנו אותם.dor69 כתב:הקטע הוא לא המחיר אלא הטיפול.. אני חושב שמגיע למנוי חוץ:
א. תור נפרד בקופות האיצטדיון כדי לא להידחס עם אלו שקונים במקום
ב. לשבת ביציע הטוב ביותר שמקצים לנו
זה המינימום הנדרש משפע לעשות וזה לא תמיד קורה
dardasmiley כתב:
אז למי שאין מנוי קורטים לזה עמלת אינטרנט ולמי שיש קוראים עמלת מנוי חוץ. מה ההבדל?
כמה,בסוף שילמת על כרטיס?
גם מכבי חיפה בחוץ ואולי הפועל תל אביב.אורי אדום בנשמה כתב:והקטע הוא שחוץ ממשחקים נגד מכבי בבלומפילד המנוי הזה לא באמת שווה הרבה.
אדום בלב בנשמהההה כתב: גם מכבי חיפה בחוץ ואולי הפועל תל אביב.
אורי אדום בנשמה כתב:
לגבי הפועל ת''א - יש מצב שאתה צודק, למרות שאני די סקפטי שהעונה הם מסוגלים להביא יותר מ-8-9.
מכבי חיפה? אשתקד זכורים לפחות 4,000 שלנו בסמי עופר, ככה שלא חושב שאמורה להיות בעיה.
רציתי להיכנס לאימון אבל לא היה נעים לנסות להיכנס דרך המשרדים אז לא ניסיתי.אדום בלב בנשמהההה כתב:כן אבל אל תשכח שהעונה יש לך הרבה הרבה יותר מנויים. למרות שהמשחק ביום חול..גם תלוי במצב של חיפה..
לגבי האימון בוסרמיל - אם פתוח ניתן להיכנס, אם לא? לא.