עלייה..? בלי מאמן...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

Re: עלייה..? בלי מאמן...

שליחה על ידי נדב סגרון »

אחי אמרתי לך יש לכם בעיה אם זה שהוא אומר את האמת בגלל זה ניראה לך שהראיונות איתו הם ביזיון כי לא נותן שם חרטות כמו כל השאר אני למשל מת על הראיונות איתו כיזה מצחיק אותי .
בקשר לקהל הצלחות נכון יש הרבה שהם לא קהל הצלחות ואני בטוח שלא עליהם הוא התכוון אבל אחי יש הרבה שהם כן קהל של הצלחות מה לעשות? לא שזה משהו חריג וזה גם דיי טבעי הקבוצה מצליחה בא יותר קהל ומעודדים, הקבוצה לא מצליחה פחות אנשים באים ויש קללות זה בכלל לא הבעיה של הקהל שלנו הבעיה היא שאין סבלנות כל היום אנחנו לחוצים תיראה כמה טופיקים על זה שעוד לא עלינו רשמית ויש לנו רק 15 פער מנצרת 4 משחקים לסיום בואו ניכנס לפרופורציות...
וגם אותי זה מעצבן המשחקים האלה כן וגם לי היה דקה שניים של שריקות בוז אבל לא לגיא לוי הוא בעייני לא האשם הגדול, יותר אשמים השחקנים שאין להם מחויובות לקהל ...
ובקשר לגביע העטים אני לא הסכמתי כל כך עם האמירה שלו אבל אחי אין ספק שגביע הטוטו בכללית ובמיוחד של הלאומית הוא הגביע הכי מסכן בעולם ,והוא אמר את בעיקר בישביל שהשחקנים הזבלים האלה לא יקבלו שאננות, והוא צדק שלוש משחקים אחרי זה היינו בפער שלוש מהמקום השישי פתאום..
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אופיר, יש לי רק שאלה אחת אלייך (לא ממש קשורה).
בתור אחד שקורא לעצמו "אוהד הפועל באר שבע" - אתה מגיע להפגנה ביום שני ב-18:00?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

ברור שהוא בא

אחרת כל היציע עכשיו משתולל!!!

:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

ועדיין הייתי רוצה לשמוע את זה ממנו...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
kamasutrance
Title: This Is Terner
יצירת קשר:

שליחה על ידי kamasutrance »

8red כתב:ועדיין הייתי רוצה לשמוע את זה ממנו...

מתוננן להגיע.. ברור...
בתור אחד שהצביע רוביק ודחף הרבה ( מעבר למה שאוכל לפרט אפילו...) לדחיפתו - אני מרגיש צורך יותר מכולם להגיע...
למה שואל?

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

kamasutrance כתב:

מתוננן להגיע.. ברור...
בתור אחד שהצביע רוביק ודחף הרבה ( מעבר למה שאוכל לפרט אפילו...) לדחיפתו - אני מרגיש צורך יותר מכולם להגיע...
למה שואל?
אתה מבין עכשיו למה שאלתי...?
הפועל אני כבר משתגע

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא יודע מה אתה ראית בהפגנה ניר אבל אני ראיתי שגם לאנשים שמקללים במגרש יש אהבה כמו שלך לפחות להפועל ב"ש

לא ציפתי שהם יבואו אבל באו וכל הכבוד
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

לא אמרתי שאין להם.
אמרתי שרק יש להם דרך ממש מוזרה (שלא לומר טפשית) להראות את זה.
אני יכול להעריך אותם רק על האכפתיות שהם מגלים אבל בשום פנים לא על הדרך המכוערת שבה הם מביעים אותה.
מי שבאמת מעצבנים אותי אלו אותם המוני אדם שבאים למשחקים ובדרך כלל ניגררים שבוע אחד על ידי אלו שמקללים את המאמן ובשבוע שלאחר מכן על ידי מי שמהלל אותו וצועק לו "תישאר, תישאר". תגיד לי אתה אם הם לא צבועים בני צבועים?
לאלו אני קורא "אוהדים של הצלחות" וכמו שציפיתי רובם הגדול לא הגיע להפגנה היום - ואלו מביניהם שכן הגיע - התנהג באותו אופן שבו הוא מתנהג במגרש: בא, יושב בצד ומסתכל. אפס מעורבות ואפס השתתפות במאמץ - אז למה באתם למען השם???
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה