עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
המשחק הכי חלש שהיה אי פעם בתולדות האנושות
- The red one
אז זהו..שלא...כ-ל משחק (כמעט ללא יוצא מן הכלל) של הפועל תל אביב העונה הוא כזה. לצערנו אנחנו זוכים לראות כל משחק ומשחק כזה, ולצערי הרב גם יוצא לי לראות את רובםגיא חניה כתב:המשחק הכי חלש שהיה אי פעם בתולדות האנושות

איך הפסדנו לעכו?!
אולי די עם ה"איך הפסדנו בעכו???" הזה? עברו חודשיים כבר, תתקדמו
לא הייתי מגזים שכל משחק כזה, אבל בסך הכל כן, זה לא היה החלש ביותר. נגד הפועל רעננה היה באמת סבל מתמשך ומשחק שהרמה בליגת הנשים גבוהה יותר.אדום בלב בנשמהההה כתב: אז זהו..שלא...כ-ל משחק (כמעט ללא יוצא מן הכלל) של הפועל תל אביב העונה הוא כזה. לצערנו אנחנו זוכים לראות כל משחק ומשחק כזה, ולצערי הרב גם יוצא לי לראות את רובם
רואה עכשיו "מגרש פתוח" בערוץ הספורט.
הביאו את עומר בוקסנבאום לאולפן... איזה כיף לשמוע אותו מדבר. עדין כזה נעים לאוזן.
נמאס כבר מהברברים שלמה שרף, רון קופמן, רז זהבי. כל הזמן "בושה" "פח" "***". נמאס מהם
הביאו את עומר בוקסנבאום לאולפן... איזה כיף לשמוע אותו מדבר. עדין כזה נעים לאוזן.
נמאס כבר מהברברים שלמה שרף, רון קופמן, רז זהבי. כל הזמן "בושה" "פח" "***". נמאס מהם
- dardasmiley
מדויק...שמעון א כתב:רואה עכשיו "מגרש פתוח" בערוץ הספורט.
מה הוא מספר??שמעון א כתב:רואה עכשיו "מגרש פתוח" בערוץ הספורט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא משהו ספציפי. פשוט ציינתי שכיף לשמוע אותו.Totti כתב: מה הוא מספר??
הפועל תא הציעה לנתניה את שיימן, דודו ביטון לינגאנה תמורת רומאריו פירס.
נתניה דחתה.
פירס בהחלט שחקן טוב, אבל נראה לי שהפיצוי הולם
נתניה דחתה.
- red and white
- Title: Almog
לא שווה מבחינת הפועל תל אביב.Totti כתב:הפועל תא הציעה לנתניה את שיימן, דודו ביטון לינגאנה תמורת רומאריו פירס.
נתניה דחתה.
שיימן אחלה מגן שמאלי, לא רואה אותם מביאים מישהו טוב יותר ממנו בעמדה הזאת
שיימן אולי הכי חלש בליגה מאז תחילת העונה. בחיפה הוא באמת היה טוב אבל זה לא עובד איתו בהפועל..
עוד דבר, הנבחן הברזילאי של ביתר.
בן 28, 5 שערים בקרירה, גם הם בליגה ט' בקאטר.
חצי ליגה מחכה לו למבחנים
בן 28, 5 שערים בקרירה, גם הם בליגה ט' בקאטר.
חצי ליגה מחכה לו למבחנים
- red and white
- Title: Almog
מנהלת הליגות לכדורגל הקימה, בעקבות בקשות של מספר בעלי קבוצות, ועדת היגוי לקידום הכדורגל המקצועני. בראש הוועדה יעמוד רוג'ר מיטשל, אשר משמש בחודשים האחרונים כיועץ מיוחד למנהלת הליגות. מיטשל שימש בעברו כמנכ"ל ומייסד מנהלת הליגה בסקוטלנד וכחבר הועדה המקצועית של אופ"א, וכיום הוא יועץ בכיר לניהול ספורט מקצועני.
חברי הועדה הנוספים הינם בוני גינצבורג, אלי אוחנה ומשה סיני, בעלי נסיון בינלאומי רב, אשר הסכימו לתרום מזמנם ומהידע הרב שלהם לטובת קידום הכדורגל הישראלי. בנוסף יהיו חברים בוועדה אורן חסון, מנכ"ל מנהלת הליגות, ניר ינקלביץ, משנה למנכ"ל המנהלת ודובר המנהלת, קובי ברדה, אשר ילווה את הועדה בפן התקשורתי.
רוג'ר מיטשל, העומד בראש הועדה
חברי הוועדה יתכנסו מדי שבוע ויפגשו עם קבוצות הומוגניות שונות מתחום הכדורגל הישראלי: ראשי קבוצות ליגת Winner והליגה הלאומית, מאמנים, שחקנים, מנהלים מקצועיים, אוהדים, שופטים ואנשי מקצוע נוספים.
במסגרת זו ידונו בנושאים רבים ומגוונים, בין היתר במבנה הליגות המקצועניות, שיטת המשחקים והתחרויות, מספר השחקנים הזרים, מדיניות ניהול מערך השחקנים הצעירים, ליגת מילואים, תמריצים ו/או מגבלות כספיות לקבוצות וכדומה. בתום תקופה של כ-4-6 חודשים, תגבש ועדת ההיגוי מסקנות אשר יובאו לאישור הגופים מקבלי ההחלטות ובהתאם לכך יבוצעו ויוטמעו השינויים המתאימים
חברי הועדה הנוספים הינם בוני גינצבורג, אלי אוחנה ומשה סיני, בעלי נסיון בינלאומי רב, אשר הסכימו לתרום מזמנם ומהידע הרב שלהם לטובת קידום הכדורגל הישראלי. בנוסף יהיו חברים בוועדה אורן חסון, מנכ"ל מנהלת הליגות, ניר ינקלביץ, משנה למנכ"ל המנהלת ודובר המנהלת, קובי ברדה, אשר ילווה את הועדה בפן התקשורתי.
רוג'ר מיטשל, העומד בראש הועדה
חברי הוועדה יתכנסו מדי שבוע ויפגשו עם קבוצות הומוגניות שונות מתחום הכדורגל הישראלי: ראשי קבוצות ליגת Winner והליגה הלאומית, מאמנים, שחקנים, מנהלים מקצועיים, אוהדים, שופטים ואנשי מקצוע נוספים.
במסגרת זו ידונו בנושאים רבים ומגוונים, בין היתר במבנה הליגות המקצועניות, שיטת המשחקים והתחרויות, מספר השחקנים הזרים, מדיניות ניהול מערך השחקנים הצעירים, ליגת מילואים, תמריצים ו/או מגבלות כספיות לקבוצות וכדומה. בתום תקופה של כ-4-6 חודשים, תגבש ועדת ההיגוי מסקנות אשר יובאו לאישור הגופים מקבלי ההחלטות ובהתאם לכך יבוצעו ויוטמעו השינויים המתאימים
עוד פעם אוחנה? איזה ידע בדיוק יש לו?
"טקטיקה שמקטיקה", "לא למדתי כלום בשנים האחרונות כמאמן". זה האיש שיכתוב מסקנות מקצועיות?
כל הברקוביץ', אוחנה, זוהר, רביבו מייצגים נהדר בקשקשת הלא פוסקת שלהם למה הכדורגל שלנו נראה ככה.
שחררו מהם כבר.
"טקטיקה שמקטיקה", "לא למדתי כלום בשנים האחרונות כמאמן". זה האיש שיכתוב מסקנות מקצועיות?
כל הברקוביץ', אוחנה, זוהר, רביבו מייצגים נהדר בקשקשת הלא פוסקת שלהם למה הכדורגל שלנו נראה ככה.
שחררו מהם כבר.
עומר אצילי הוציא דרכון רומני, מה שכנראה יסלול את דרכו לאירופה בסוף העונה.
כמו קהת, אני מבסוט שהוא לא ילך לחיפה/מכבי.
כמו קהת, אני מבסוט שהוא לא ילך לחיפה/מכבי.