מדהים, אשמח לשמוע איך אתה מגדיר מועילות.doctorslayer כתב:אכלתי את הכובע: ברדה, בינתיים לא מועיל בצורה מטורפת, אבל נותן את המספרים - והכי חשוב זה מספרים.
גם כשחלקכם מפרגנים, זה לא עובר לכם טוב בגרון...לא נורא. רק שיימשך ככה.
מדהים, אשמח לשמוע איך אתה מגדיר מועילות.doctorslayer כתב:אכלתי את הכובע: ברדה, בינתיים לא מועיל בצורה מטורפת, אבל נותן את המספרים - והכי חשוב זה מספרים.
אני יודעאדום בלב בנשמהההה כתב: לא יודע מה עומרי אפק כתב, את ה4 שאתה ציינת הבאתי מעיתון הבוקר של ידיעות.
חחחRedRock כתב:
מדהים, אשמח לשמוע איך אתה מגדיר מועילות.
מה לא מובן? חוץ מלהביא מספרים לא מועיל.RedRock כתב:
מדהים, אשמח לשמוע איך אתה מגדיר מועילות.
איך אתה נסחף חבר.doctorslayer כתב:
מה לא מובן? חוץ מלהביא מספרים לא מועיל.
לא משחרר כדור בזמן כמעט אף פעם, ראש בקיר לא מעט פעמים, לא מפנה שטחים, לא מהיר, מנסה למצוא את הנפילה ב90% מהמקרים, תמיד הולך צעד אחד יותר מדי.
לא חייבים גם לפרגן בכוח, אפשר גם להגיד את מה שחושבים אתה יודע.
דווקא בסכנין ברדה לא הבקיע והיה לדעתי טוב מאוד.doctorslayer כתב:
מה לא מובן? חוץ מלהביא מספרים לא מועיל.
לא משחרר כדור בזמן כמעט אף פעם, ראש בקיר לא מעט פעמים, לא מפנה שטחים, לא מהיר, מנסה למצוא את הנפילה ב90% מהמקרים, תמיד הולך צעד אחד יותר מדי.
אני מבין לפי החתימה שלך כמה אתה אוהב אותו, אבל..
לא חייבים גם לפרגן בכוח, אפשר גם להגיד את מה שחושבים אתה יודע.
אני בטוח ששהר בריא, מביא מספרים כפולים משלו ב70% מהדקות שהוא קיבל, רק שיבריא כבר.
בית"ר? אוקי..Totti כתב: איך אתה נסחף חבר.
עפת רחוק מאוד.
היה משחק אחד או שניים שאת צודק בהם, ביתר הוא עושה יופי של עבודה
מספק את הסחורה מבחינתי זה גם מספרים וגם תרומה לשטף המשחקdoctorslayer כתב:לא אמרתי שלא מספק את הסחורה, תקרא שוב.
הכוונה מלכתחילה להגיד שהוא מביא מספרים, אבל הם די משקרים.
העלית נקודה טובה. כמה שערים יש לזהבי העונה ללא הפנדלים?דר אדום בנשמה כתב:םברדה נהדר העונה דיי לרדת עליו כבר.
אני מעדיף שחקנים כמו ברדה שנותנים את הלב והנשמה 90 דקות מאשר כל שחקן אחר שלא נותן מה שברדה נותן מעצמו...
לא סתם ברדה הוא הכובש הכי טוב העונה אחריי זהבי וזה בלי אף פנדל...
נדמה לי 8 או 9.dor69 כתב: העלית נקודה טובה. כמה שערים יש לזהבי העונה ללא הפנדלים?