כבר הרבה זמן יש ביניהם חרא יחסים, זה היה הקש ששבר את גב הגמל.CrazyRed7 כתב: דמאיו אידיוט. הורס לקבוצה שלו את כל העונה עם סיפור צעירי ואבוקסיס.
עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: עונת 2015/16- הכל חוץ מאתנו...
בלי קשר לכל מה אמרת, עדיין בנין יצא טמבל אתמול, אתה מוביל 2-0 עם 10 שחקנים אתה לא יכול להמשיך לשחק כל כך פתוח ועוד בזמן מסוים עם 9 שחקנים כי סוויסה נפצע. הוא לא קרא נכון את המשחק או שהיה עדיין בהלם שהוא מוביל 2-0 בשלב כל כך מוקדם ופשוט היה בשוק. היה חייב לעשות שינוי, להרגיע את המשחק ואת הקצב כדי למזער את הסיכויים שחיפה יחזרו. אם היה יורד עם 2-0 במחצית אני מאמין שהם היו מנצחים. מכבי חיפה לא עלתה למחצית באותו קצב שהיא סיימה את הראשונה, ההתלהבות קצת ירדה, 15 דקות של מחצית מקררות את השחקנים במיוחד במזג אוויר כזה וחלק גדול מההפסד הזה רשום על בנין למרות כל מה שרשמת. אולי מכבי חיפה הייתה מנצחת גם אם הוא היה עושה את השינויים האלו אבל הוא ממש ער להם כשהוא לא עשה אותםTotti כתב:כן, הם הפסידו כי בנין טמבל. לא כי שיחקו 80 דקות בעשרה שחקנים(אדום שערורייתי כמו כל השיפוט של חכמון) חטפו גול עוונטה 4 דק' למחצית שאחותי עוצרת וכל זה בדרבי, מול 20 אלף ירוקים שעדיפים עליהם גם ככה.
אם אתה היית מאמן ומשאיר את סויסה חיפה הייתה אדומה הבוקר. כמה חבל
כל מילה איש כחול.
- red and white
- Title: Almog
https://sports.walla.co.il/item/2913700" onclick="window.open(this.href);return false;
הנה בקשר לביקורת שהועברה פה על בחירת האנשים שישתתפו בוועדה.
מסכים לחלוטין ושם של בן אדם שעלה לי והוא יכול לתרום הרבה יותר משלושתם הוא רוני רוזנטל.
שמעתי אותו פעם אחת מדבר על מצב הכדורגל פה והוא היה נשמע מאוד מבין, החלטי ואחד שמכיר פתרונות גם משאר העולם (הבן בנבחרת הנוער הבלגית).
הנה בקשר לביקורת שהועברה פה על בחירת האנשים שישתתפו בוועדה.
מסכים לחלוטין ושם של בן אדם שעלה לי והוא יכול לתרום הרבה יותר משלושתם הוא רוני רוזנטל.
שמעתי אותו פעם אחת מדבר על מצב הכדורגל פה והוא היה נשמע מאוד מבין, החלטי ואחד שמכיר פתרונות גם משאר העולם (הבן בנבחרת הנוער הבלגית).
ספורט 1, אצילי מועמד לויגו, ידין עובר לנתניה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ספורט5 - יוסי מזרחי קרוב לסיכום בבני יהודה.
איזה משתלם זה להיות מאמן בליגת העל. תן עונה אחת-שתיים טובות ויש לך ג'וב לכל החיים, לא משנה כמה תיכשל.
איזה משתלם זה להיות מאמן בליגת העל. תן עונה אחת-שתיים טובות ויש לך ג'וב לכל החיים, לא משנה כמה תיכשל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
היי חוץ מנתניה הוא לא נכשל כל כך.הפועלעולה כתב:ספורט5 - יוסי מזרחי קרוב לסיכום בבני יהודה.
הוא הצליח באשדוד וגם בביתר..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לקח אליפות בבית"ר.הפועלעולה כתב:ספורט5 - יוסי מזרחי קרוב לסיכום בבני יהודה.
עלה עם נתניה ליגה + גמר גביע.
שנים יפות באשדוד, הפועל ירושלים וגם מכבי פ"ת.
ספורט 5 מדווח שמכבי חיפה לא ממהרים לבצע שינויים לקראת ינואר בגלל ה 3 ניצחונות האחרונים ושהם רוצים לתת לשחקנים הזדמנות להוכיח את עצמם. מקווה מאוד שהם ימשיכו לחשוב ככה ולא יעשו שינויים דרסטיים. בנוסף מה שקרה שם עם קובי מויאל פשוט לא יאומן, מפורסם שלא יחדשו איתו את החוזה לשנה הבאה כלומר השחקן שיחק אולי 3 משחקים, ועקץ את שחק בחוזה לשנתיים
בית דין של מכבי? נדחה הדיון בעניין רימוני העשן בכפ״ס בשבוע מה שאומר שאם יקבלו רדיוס הוא לא יחול על המשחק נגדנו אלא על הבא שלהם.
אני מעדיף את זה ככה, תנו לי אותם בבלומפילד בלי הנחות. הגיע הזמן להילחם בדוב הזה
אני מעדיף את זה ככה, תנו לי אותם בבלומפילד בלי הנחות. הגיע הזמן להילחם בדוב הזה
העונש לשכטר פופוליסטי ומוגזם ואני האחרון שירחם עליו.
דווקא טוב לחיפה...Totti כתב:העונש לשכטר פופוליסטי ומוגזם ואני האחרון שירחם עליו.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
בקשה אישית של יענקלה.Totti כתב:העונש לשכטר פופוליסטי ומוגזם ואני האחרון שירחם עליו.
סגר את זה עם הדיינים.
יוסי מזרחי הוריד הנחיה ראשונה כמאמן בני יהודה-
על השחקנים להתלבש חם בערב.
חחחחחחחחחח ענק
חחחחחחחחחח ענק
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Totti כתב:יוסי מזרחי הוריד הנחיה ראשונה כמאמן בני יהודה-
חחחחחחחחחח ענק
חובה לגלגל קצת כותרות קוריוזיות (מערכת שמזינה עצמה)
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר