יש שם בעיה בצנרת בבית האדום.yossi כתב:למה לא עוברים למשרדים בטרנר?
ברק בכר סיכם לעונה נוספת
- The red one
Re: ברק בכר סיכם לעונה נוספת
טור ענק ומדוייק בנושא ההודעה שיצאה לתקשורת:
https://www.haaretz.co.il/blogs/yoavbor ... tions-page" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.haaretz.co.il/blogs/yoavbor ... tions-page" onclick="window.open(this.href);return false;
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
לא יודע, לא מצאתי בו שום דבר "ענק ומדויק", סתם ביקורת צינית שמנסה להמציא "כותרת" איפה שאין.ניב כתב:טור ענק ומדוייק בנושא ההודעה שיצאה לתקשורת:
אתפלסף קצת ואכתוב שורה משירו המפורסם של יהודה עמיחי,
"זכר אבי עטוף בנייר לבן כפרוסות ליום עבודה"
נכון שזו שורת זיכרון על אבא, אבל המטרה היא להמחיש את המחזוריות והפשטות שהזכרון הזה מעורר בכותב. אז להבדיל אלף הבדלות ושיבדלו לחיים ארוכים כל הנוגעים בדבר, התמונה הזו היא פשוטה, בנאלית ופורמלית בלבד. ברק בכר והפועל באר שבע בשליש הדרך, מסיבות עיתונאים בומבסטיות, כותרות ענק והפנינג סביב החתימה היו פוגעים יותר מתורמים.
החתימה של בכר במועדון היא פרוסות ליום עבודה. שישב שם דודו, שישב גולו(גולו מדודו מספר לגולו כמובן), שישב פרנסואה הולנד- בסוף העונה נעשה פוסטרים מעונבים ונתפור חליפות יוקרה. בינתיים עדיף שולחן מכתר פלסטיק ושתי כסאות רעועים, שלא יהיה נוח מידי ושיחזור לעבוד 5 דק' אחר כך.
שגרה של מועדון בבנייה.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 12 דצמבר 2015, 12:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- red and white
- Title: Almog
מסכים עם כותב הטור
אתה יודע מה? אחדד.Totti כתב:
לא יודע, לא מצאתי בו שום דבר "ענק ומדויק", סתם ביקורת צינית שמנסה להמציא "כותרת" איפה שאין.
אתפלסף קצת ואכתוב שורה משירו המפורסם של יהודה עמיחי,
"זכר אבי עטוף בנייר לבן כפרוסות ליום עבודה"
נכון שזו שורת זיכרון על אבא, אבל המטרה היא להמחיש את המחזוריות והפשטות שהזכרון הזה מעורר בכותב. אז להבדיל אלף הבדלות ושיבדלו לחיים ארוכים כל הנוגעים בדבר, התמונה הזו היא פשוטה, בנאלית ופורמלית בלבד. ברק בכר והפועל באר שבע בשליש הדרך, מסיבות עיתונאים בומבסטיות, כותרות ענק והפנינג סביב החתימה היו פוגעים יותר מתורמים.
החתימה של בכר במועדון היא פרוסות ליום עבודה. שישב שם דודו, שישב גולו(גולו מדודו מספר לגולו כמובן), שישב פרנסואה הולנד- בסוף העונה נעשה פוסטרים מעונבים ונתפור חליפות יוקרה. בינתיים עדיף שולחן מכתר פלסטיק ושתי כסאות רעועים, שלא יהיה נוח מידי ושיחזור לעבוד 5 דק' אחר כך.
שגרה של מועדון בבנייה.
הישיבה של דודו שם היא לא הבעיה, ברמה האישית היא לא לגמרי מפריעה לי.
אבל הלוקיישן, אוי הלוקשיין, זווית הצילום, מה זו החובבנות הזו? זה נראה רע.
מועדון בבנייה? אנחנו בבנייה כבר 9 שנים, בשנים האחרונות אפילו רואים תוצאות, אבל אלה מסוג הדברים שהיו חייבים להשתפר כבר ב2009.
יכול להיות שאני פלצן, אבל אני לא יכול לראות את הדברים האלה, זה נורא. ומכיוון שתמונה אחת שווה אלף מילים, כך זה אצל הטרבליסטית:

עזוב אחשלי, קשקוש בלבוש.
הבאת תמונה מחתימה רשמית(יוקאנוביץ) מול תמונה מהארכת חוזה(בכר).
בעיניי אין צורך בקרנבלים בהארכה הזו, גם התמונה מיותרת. קיבל חוזה, שימשיך לעבוד...אין סיבה לעצור ולעשות טרארם מכל דבר.
הבאת תמונה מחתימה רשמית(יוקאנוביץ) מול תמונה מהארכת חוזה(בכר).
בעיניי אין צורך בקרנבלים בהארכה הזו, גם התמונה מיותרת. קיבל חוזה, שימשיך לעבוד...אין סיבה לעצור ולעשות טרארם מכל דבר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- red and white
- Title: Almog
קודם כל ניב ,התמונה שליוקאנוביץ לא קשורה כמו שטוטי אמר.
ודווקא מה שלי הפריע בתמונה זה זה שדודו דהאן נמצא שם, הוא לא צריך להיות בתמונה,
וגם אם הוא כן נמצא בתמונה איפה הנציג של המועדון
ודווקא מה שלי הפריע בתמונה זה זה שדודו דהאן נמצא שם, הוא לא צריך להיות בתמונה,
וגם אם הוא כן נמצא בתמונה איפה הנציג של המועדון
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת...
התמונה...
השלב הבא ירצו שאסי רחמים ילבש חליפה ושברק בכר יילחץ לו יד שהוא לובש חליפה של זאן פול גוטייה או משהו כזה...
התמונה...
השלב הבא ירצו שאסי רחמים ילבש חליפה ושברק בכר יילחץ לו יד שהוא לובש חליפה של זאן פול גוטייה או משהו כזה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כתבה של כתב משועמם שמנסה לעשות משהו מכלום ושום דבר.
עוד לא שמעתם על בורוביץ'? פרובוקטור.
בדיוק לשם אני מכוון....דר אדום בנשמה כתב:נו באמת...
התמונה...
חליפות יפות ולוקיישנים לא יקדמו את הקבוצה לשום מקום, ואם תדמית זה הדבר שנשאר לקבוצה, מצבינו טוב מאוד. ואני כבר עונה למי שחושב להגיב, לא, זה מתחיל בזה וזה גם לא ישנה שום דבר.ניב כתב:
בדיוק לשם אני מכוון....
https://srv2.jpg.co.il/5/566c1b76a5e42.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; סתם מאמן שלא מתפאר בלבוש מפואר.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מצבנו טוב מאוד, חד משמעית.shovalb9 כתב:
חליפות יפות ולוקיישנים לא יקדמו את הקבוצה לשום מקום, ואם תדמית זה הדבר שנשאר לקבוצה, מצבינו טוב מאוד. ואני כבר עונה למי שחושב להגיב, לא, זה מתחיל בזה וזה גם לא ישנה שום דבר.
https://srv2.jpg.co.il/5/566c1b76a5e42.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; סתם מאמן שלא מתפאר בלבוש מפואר.