באירופה אפילו השופט שלנו (יפת) שרק כדור חופשי ברחבה נגד שוער שלא שיחרר כדור בזמן...doctorslayer כתב:
הבעיה שבאירופה הם כן מוציאים, וכן תוקעים על העברת זמן כדור חופשי בתוך הרחבה.
פה בארץ כאילו משהו עוצר בעדם.
זמן משחק
Re: זמן משחק
אח שלי, השופטים מתעלמים 85 דקות מבזבוזי הזמן של השוערים ואז מוציאים צהוב, כל זאת כדי לא לעמוד בפני הדילמה של שליפת צהוב שני בהמשך המשחק אם השוער ימשיך לשים עליהם ***.yanivnew91 כתב: צהוב לשוער שמבזבז זמן במחצית הראשונה לא יתן כלום כל עוד על בזבוז נוסף הוא לא יקבל צהוב שני..
השלב הראשון לפתרון הוא צהוב בשלב מוקדם של המשחק. אם השוער ממשיך לשים ***, צהוב שני. מייד כשזה קורה הבעיה הזו נפתרת אחת לתמיד.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 09 דצמבר 2015, 17:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
+10Totti כתב:אמרתי ואמשיך להגיד, צריך לקום "הבנזוונה" הראשון. הגבר שבגברים. האחד והמיוחד, שישלוף כרטיס צהוב שני לשוער שמבזבז זמן, שיוסיף למשחק 17 דקות כל מחצית, שישרוק לאאוט עובר, שיפסוק על בעיטה בלתי ישירה בתוך הרחבה כשכדור חמש לא נבעט דקה.
או לפחות שיאכוף את אחד מהמצויינים לעיל(לא משוכנע עד כמה כולם מתיישרים עם החוקה).
הראשון יהיה פורץ דרך ולאחריו הכדורגל יהיה ספורטיבי יותר.
אין לי בעיה עם בונקר, בונקר זה לגיטימי ובסדר גם אם משחקים עם 10 שחקני הגנה שרק מרחיקים כדורים. יש לי בעיה קשה ויש לכדורגל שלנו גדולה עוד יותר, עם בזבוזי הזמן הבלתי ספורטיביים
לא יהיה פורץ ולא בטיח ימשיכו לעשות את זה ,ביום פציעה זה הדבר היחיד שאולי גם השופט וגם אנחנו יכולים להפסיק , מי שעודה עצמו כאילו נפצע לא יכנס 2 דקות וגם לא לעצור במידה ששחקן נופל סתם פשוט וקל ,זה שי !

אני חושב שזה גם צריך להגיע מהקבוצות עצמם, שחקן נופל על הדשא? להמשיך לשחק כרגיל גם אם הוא שבר רגל, כל עוד השופט לא עוצר בגלל פגיעת ראש פשוט להמשיך ולשחק רק ככה שחקנים יידעו שזה לא טוב להם.
!!!RedHell כתב:אני חושב שזה גם צריך להגיע מהקבוצות עצמם, שחקן נופל על הדשא? להמשיך לשחק כרגיל גם אם הוא שבר רגל, כל עוד השופט לא עוצר בגלל פגיעת ראש פשוט להמשיך ולשחק רק ככה שחקנים יידעו שזה לא טוב להם.
גם לזה כבר מצאו תשובה. מחזיקים את הראש...RedHell כתב:אני חושב שזה גם צריך להגיע מהקבוצות עצמם, שחקן נופל על הדשא? להמשיך לשחק כרגיל גם אם הוא שבר רגל, כל עוד השופט לא עוצר בגלל פגיעת ראש פשוט להמשיך ולשחק רק ככה שחקנים יידעו שזה לא טוב להם.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חח ממש לא מפתיע.
ליגה פח פח פח פח פח פח.
ליגה פח פח פח פח פח פח.
שופטים מפחדים שלא ישבצו אותם
הפוליטיקה מנצחת כאן בכל מקום
מי שאדם אמיץ, לא מתקדם בכלל לנהל משחק בליגת העל..
רק מי שהוא בובה מצליח שם וכמה ששופט יותר יס מן ככה הוא מגיע גבוה יותר
מקווה שאתה טועה...אלדר כתב:שופטים מפחדים שלא ישבצו אותם
אז כבר אין איך לרפא את הכדורגל הישראלי...Totti כתב: גם לזה כבר מצאו תשובה. מחזיקים את הראש...
- ForeverRed
רועי קהת: "ההבדל הוא בקצב הגבוה. בהתחלה היה לי קשה להגיע לדקה 70-80 עם אוויר. ככל ששיחקתי יותר, התרגלתי לקצב. עשיתי את השינוי הפיזי הדרוש. אני לא יודע אם הליגה האוסטרית היא עולם אחר לעומת ליגת העל, אבל יש הבדל. המשחק יותר מהיר וגם הקצב. אנחנו לא כל כך רחוקים מזה בארץ ויכולים להגיע למקומות האלה, אבל צריכים עבודה נכונה מהבסיס ומהגילאים הצעירים".