הבוקר נערכה פגישת אוהדים עם רוביק דנילוביץ'
Re: הבוקר נערכה פגישת אוהדים עם רוביק דנילוביץ'
לא משנה לי איזה גודל האיצטדיון רק שיהיה קרוב לדשא ולא אולימפי או משהו כזה !!!
וגם שיהיה בו יציעים מכל הכיונים ולא רק משנים או שלוש צדדים אלה מכל ה4!!
זה שי !
זה שי !

קשה לי להאמין שיהיו 4 צדדים באיצטדיון של 16 אלף.זה שי ! כתב:לא משנה לי איזה גודל האיצטדיון רק שיהיה קרוב לדשא ולא אולימפי או משהו כזה !!!
זה שי !
כנראה יעשו שני יציאים לרוחב ואפשרות ליציע מאחורי השער (סטייל טדי).

אני מאוד מקווה שזה לא יהיה ככה, זה יותר בכיוון של האוורוה ולא טדי.oran כתב:
קשה לי להאמין שיהיו 4 צדדים באיצטדיון של 16 אלף.
כנראה יעשו שני יציאים לרוחב ואפשרות ליציע מאחורי השער (סטייל טדי).
עם עושים איצטדיון חדש של 16,000 מקומות חייב כמו בלומפילד (שלדעתי הוא האיצטדיון הכי יפה בארץ).
עם כבר מדברים על זה, למה לא מעדכנים אותנו איך האיצטדיון אמור להיראות ? לפחות סקיצה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
נאור היקר הייתה צריך להיות איתנו.נאור סייס כתב: אני מאוד מקווה שזה לא יהיה ככה, זה יותר בכיוון של האוורוה ולא טדי.
עם עושים איצטדיון חדש של 16,000 מקומות חייב כמו בלומפילד (שלדעתי הוא האיצטדיון הכי יפה בארץ).
עם כבר מדברים על זה, למה לא מעדכנים אותנו איך האיצטדיון אמור להיראות ? לפחות סקיצה.
אכן נשאלה השאלה הזו ווראש העיר הסביר שעד שהדגם הטוב והנכון לעיר ימצא רק אז זה יפורסם.
ההיפך, צריך בסגנון טדי כך שבבוא הזמן והתרומה יהיה ניתן לבנות עוד יציע ולהרחיב אותו.
16,000 זה טוב לאור המצב הכלכלי אבל אסור לסגור את האופציה של הרחבה
16,000 זה טוב לאור המצב הכלכלי אבל אסור לסגור את האופציה של הרחבה
נאור, עם כל הביקורת שלנו אני מאמין שבסופו של דבר שכן יהיה איצטדיון הוא היה בסנטדרטים אירופאיים גבוהים, הקופסא 2.0 הוא כזה, האיצטדיון בפתח תקווה עתיד להיות כזה והאיצטדיון בחיפה אמור להיות איצטדיון בין המתקדמים ביותר מסוגו.נאור סייס כתב: אני מאוד מקווה שזה לא יהיה ככה, זה יותר בכיוון של האוורוה ולא טדי.
ההשוואה לאורווה היא לא במקום לדעתי מכיוון שמדובר באיצטדיון מיושן, רחוק מהדשא, בעל 7,000 מקומות בלבד, לא דומה לכלום ממה שעתיד להיות האיצטדיון שלנו.
בלומפילד הוא היכל הכדורגל הישראלי ומתוכנן בצורה טובה.
אבל גם אין לי בעייה עם איצטדיון בסטייל של טדי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עושה רושם טוב על פניו.
נקווה באמת שיצא לפועל...
נקווה באמת שיצא לפועל...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הקטע של האופציה להרחבה זה להשאיר מקום ריק (כמו טדי ), לא אוהב את זה בכלל.
אפילו שבעתיד זה יוכל להישתלם לנו, אני לא רוצה עשרות שנים לראות חלק ריק באיצטדיון, אחת הסיבות שאני מאוד אוהב את בלומפילד.
בקיצור, נחכה לראות את הסקיצה של האיצטדיון ואז ניתן ביקורת.
אפילו שבעתיד זה יוכל להישתלם לנו, אני לא רוצה עשרות שנים לראות חלק ריק באיצטדיון, אחת הסיבות שאני מאוד אוהב את בלומפילד.
בקיצור, נחכה לראות את הסקיצה של האיצטדיון ואז ניתן ביקורת.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עזבו אתכם מהרחבה. לא רואה בזה טעם. בשביל לארח משחקי ידידות של הנבחרת פעם בעשור? או כדי למלא אצטדיון ב-30 אלף פעם במאה?
16,000 זה טיפה מתחת למה שקיוויתי למען האמת.
זה אומר שבמשחקים גדולים ייכנסו רק 14 אלף בארשבעים, מעט מדי מבחינת מימוש מלוא הפוטנציאל - אבל לא רע בכלל.
תנו לי בלומפילד (קצת יותר מ-16 אלף) ואני בעננים!!! האצטדיון הכי טוב בארץ ללא ספק.
זה אומר שבמשחקים גדולים ייכנסו רק 14 אלף בארשבעים, מעט מדי מבחינת מימוש מלוא הפוטנציאל - אבל לא רע בכלל.
תנו לי בלומפילד (קצת יותר מ-16 אלף) ואני בעננים!!! האצטדיון הכי טוב בארץ ללא ספק.
גם אני טענתי היום בפגישה שאם מחליטים ללכת על 12 או 16 שזה יהיה סופי מ-2 סיבות:אליק כתב:עזבו אתכם מהרחבה. לא רואה בזה טעם. בשביל לארח משחקי ידידות של הנבחרת פעם בעשור? או כדי למלא אצטדיון ב-30 אלף פעם במאה?
1. לעולם זה לא יורחב וסתם יפגע באסתיקה.
2. ב"ש לא צריכה יותר מ-12,000 מקומות. באיצטדיון של 16,000 מעל חצי איצטדיון ריק יהיה ברוב המשחקים.
למשחק העלייה הגיעו 12 אלף. למשחק ההוא מול מכבי חיפה ב- 2004 הגיעו 14 אלף. למשחק אליפות (לא בשנים הקרובות, אם בכלל) יגיעו עוד יותר מזה. 12,000 מקומות לדעתי לא יספיקו.אריק כתב:
גם אני טענתי היום בפגישה שאם מחליטים ללכת על 12 או 16 שזה יהיה סופי מ-2 סיבות:
1. לעולם זה לא יורחב וסתם יפגע באסתיקה.
2. ב"ש לא צריכה יותר מ-12,000 מקומות. באיצטדיון של 16,000 מעל חצי איצטדיון ריק יהיה ברוב המשחקים.
יש בעונה שלמה מעל ל-20 משחקים באיצטדיון הביתי. ב-80 אחוז מהמשחקים יגיעו בין 3000-8000
צופים, ב-10% יגיעו 10,000 ובעוד 10% יגיעו 12,000 צופים או יותר.
אותי יותר מעניין שתהיה אוירה ביתית ב-80% מהמשחקים ושהקבוצה לא תשחק מול חצי איצטדיון ריק.
חשוב שתבינו שמה שראיתם מול רמה"ש זה מחזה נדיר שלא יחזור על עצמו יותר מפעם אחת בעונה
ובליגת העל, לאור העלייה במחירי הכרטיסים, יתכן ולא יקרה בכלל.
אתם מוזמנים לבדוק אצל מכבי חיפה הגדולה, עם כמות אוהדים גדולה בהרבה משלנו, כמה פעמים
היו השנה יותר מ-10,000 צופים בקרית אליעזר.
צופים, ב-10% יגיעו 10,000 ובעוד 10% יגיעו 12,000 צופים או יותר.
אותי יותר מעניין שתהיה אוירה ביתית ב-80% מהמשחקים ושהקבוצה לא תשחק מול חצי איצטדיון ריק.
חשוב שתבינו שמה שראיתם מול רמה"ש זה מחזה נדיר שלא יחזור על עצמו יותר מפעם אחת בעונה
ובליגת העל, לאור העלייה במחירי הכרטיסים, יתכן ולא יקרה בכלל.
אתם מוזמנים לבדוק אצל מכבי חיפה הגדולה, עם כמות אוהדים גדולה בהרבה משלנו, כמה פעמים
היו השנה יותר מ-10,000 צופים בקרית אליעזר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק,
באיצטדיון עם תקרה אקוסטית, יש אווירה ביתית גם אם שלוש רבעי ממנו ריק...
באיצטדיון עם תקרה אקוסטית, יש אווירה ביתית גם אם שלוש רבעי ממנו ריק...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חברים, תאמינו או לא, אבל זה עתה התקשר אלי ראש העיר, רוביק דנילוביץ' וזאת לאור מייל חריף מאוד שכתבתי לו לפני הפגישה שלו עם אלונה וההפגנה שלנו על כל נושא ההתחייבות לקבוצה ובנוגע לאצטדיון. לאחר המייל הזה התבקשתי על ידי לישכתו להעביר עליהם את מס' הטלפון שלי.
כאמור - מכיוון שכבר יושרו ההדורים - הודיתי לו על ההתייחסות האישית והוא מצידו עידכן לגבי הפגישה המדוברת עם האוהדים ועם אלונה, איחל ברכות לקבוצה על עלייתה לליגת העל והודה לי על המעורבות.
אמנם צריך להשאר עירניים מאוד לגבי ההבטחות שנתן- אבל כשראש העיר מתקשר בעצמו ונותן יחס אישי - זה בהחלט יפה.
כאמור - מכיוון שכבר יושרו ההדורים - הודיתי לו על ההתייחסות האישית והוא מצידו עידכן לגבי הפגישה המדוברת עם האוהדים ועם אלונה, איחל ברכות לקבוצה על עלייתה לליגת העל והודה לי על המעורבות.
אמנם צריך להשאר עירניים מאוד לגבי ההבטחות שנתן- אבל כשראש העיר מתקשר בעצמו ונותן יחס אישי - זה בהחלט יפה.
הפועל אני כבר משתגע