דר אדום בנשמה כתב:
אף אחד לא מזלזל במאור בוזלו אבל אתה מזלזל במאור שהעלה אותך לליגת העל וסחב את הקבוצה עונה וחצי בליגת העל והעונה מצליח בלי בוזגלו לסחוב את הקבוצה להתמודד על האליפות.
העובדה היא שבוזגלו חצי עונה בעונה שעברה לא נתן תפוקה כזאת גדולה ולמרות עונה וחצי ענקיות שלו הוא גם לא השחקן המושלם וגם לפעמים הוא נעלם במשחקים גדולים.
מה שחשוב ששני המאורים, וואקמה וכולם יהיו בריאים ובכושר טוב על מנת שנרוץ לאליפות ושלא נהיה תלוים בשחקן אחד אלא בקבוצה אחת חזקה.
אין שום קשר בין השניים.
א'. כן זלזלו בבוזגלו, תקרא בעצמך הרי הדבר היחיד שהוא מצוין בו זה ברשתות החברתיות.
ב'. אף אחד לא ייחל למליקסון להיות גרוע, הלוואי ויהיה טוב ויוביל אותנו לאליפות, הביקורת פה לא נועדה להעיף את מליקסון לספסל בכל מחיר גם אם זה במחיר של להפסיד תואר קבוצתי.
ג'. התגובות פה בפורום נהיו כאילו כל אחד פה הוא מינימום פרגוסון "אתה לא מבין בכדורגל, אין לך מושג וכו'".. תרדו אל העם חברים, לא זכור לי שמישהו מכם פה אימן את צ'לסי, וגם לא את הפועל מרמורק.
ד'. מהתגובה הראשונה בנושא - אני לא מזלזל במליקסון, אני מניח לכם נתונים יבשים, מתוך 50+ משחקים מליקסון היה טוב ב6-7, אתם יכולים להתווכח עד מחר, אלה נתונים שהוא בעצמו סיפק, לא דעתי עליו.