העמדה לדין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: העמדה לדין

שליחה על ידי UncleAD »

אביאל כתב: מצטער - אני גם מוצא את עצמי מתעצבן וצועק עד עמקי נשמתי - אבל לא תמצא אותי זורק כלום על איש. לעולם.
לא קונה את השיט הזה של מעידה ולא מרגיש שאני מצטדק.

אין ספק שזה יכול להטריף כששחקנים ושופטים מתנהגים איך שבא להם אבל יש גבול לכל דבר.
לא רק שהבחור לא השתלט על עצמו אלא מעניש 13-15 אלף איש בנדודים בגלל רדיוס אדיוטי.
+1
אתה יודע כמה ילדים יש בדרומי? לא יפתיע אותי אם יגלו שמי שזרק בטווח הגילאים 14-17.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

doctorslayer כתב:
+1
אתה יודע כמה ילדים יש בדרומי? לא יפתיע אותי אם יגלו שמי שזרק בטווח הגילאים 14-17.
לפי מה שראיתי ממש בשבריר שנייה ומרחוק (כך שלא בטוח שאני צודק) זה נזרק מהשורות התחתונות, אותן מאכלסים הגרעין הקשה של הארגון שרובם עברו את ה-17.

סמל אישי של משתמש
Gilad16
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Gilad16 »

Tal_Hbs כתב:

בגדול אני איתך בדעה
אבל ברגע ששוער זורק עליך בקבוק, אני יכול במעט להבין את האוהד שהחזיר לו
זרקו חפצים לפני הגול של אוגו, מצית ועוד משהו לפני, נראה לי זה הסיפור של ההעמדה לדין ולא ההוא שקפץ למגרש אחרי הבקבוק.
ושוב, הייתי ממש קרוב לזועבי שהוא זרק את הבקבוק וזה לא הרגיש לי שהוא זורק עלינו הקהל.
יותר הרגיש שהוא זרק מתסכול על השלט למטה.

סמל אישי של משתמש
Gilad16

שליחה על ידי Gilad16 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לפי מה שראיתי ממש בשבריר שנייה ומרחוק (כך שלא בטוח שאני צודק) זה נזרק מהשורות התחתונות, אותן מאכלסים הגרעין הקשה של הארגון שרובם עברו את ה-17.
אני לא יודע מאיפה או מה נזרק, אם בכלל, אחרי הגול של אוגו,
אבל שני החפצים שנזרקו לפני (אחד היה מצית לא יודע מה השני) הגיעו מהשורות התחתונות אבל לא ממש באזור של הגוש המעודד עצמו.
לא חושב שזה מישהו מהארגון.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אדום בלב בנשמהההה כתב: לפי מה שראיתי ממש בשבריר שנייה ומרחוק (כך שלא בטוח שאני צודק) זה נזרק מהשורות התחתונות, אותן מאכלסים הגרעין הקשה של הארגון שרובם עברו את ה-17.
קשה לי להאמין (או יותר נכון אני מעדיף שלא להאמין) שחברים מהארגון יעשו דבר כזה.
בטח הליבה שהם יודעים מה המשמעות של לנסוע שוב לטדי או לחור אחר ולתקוע 15,000 איש בגלל שבריר שניה של עצבים.
אבל לך תדע, בינתיים הכל ספקולציות.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אביאל כתב: מצטער - אני גם מוצא את עצמי מתעצבן וצועק עד עמקי נשמתי - אבל לא תמצא אותי זורק כלום על איש. לעולם.
לא קונה את השיט הזה של מעידה ולא מרגיש שאני מצטדק.

אין ספק שזה יכול להטריף כששחקנים ושופטים מתנהגים איך שבא להם אבל יש גבול לכל דבר.
לא רק שהבחור לא השתלט על עצמו אלא מעניש 13-15 אלף איש בנדודים בגלל רדיוס אדיוטי.

לא לכולם יש את אורך הרוח כשלך. מה לעשות?

כשאתה יורק למישהו בלבן של העין, גם אדם נורמטיבי מן השורה סביר להניח שיאבד עשתונות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

בדוח השיפוט צויין שבדקות ה60 וה62 הושלכו מצית ולחמניה לעברו של זועבי, ושלאחר הגול הושלכו עוד מצתים.
כלומר גם אם הושלכה לחמניה אחרי הגול היא לא צוינה בדוח.

סמל אישי של משתמש
azb852

שליחה על ידי azb852 »

זרק לפני הגול את זה אני אומר בוודאות.
מה האירגון יעשה אם יתפסו אחד מהם ?!
אל תשתגעו בסדר?! טובות המועדון היא לפני כולם
ומי שעשה את זה צריךֽ לעוף משטח האיצטדיון.

נ.ב הזריקה באה מאיזור שער שלוש s2

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

azb852 כתב:זרק לפני הגול את זה אני אומר בוודאות.
מה האירגון יעשה אם יתפסו אחד מהם ?!
אל תשתגעו בסדר?! טובות המועדון היא לפני כולם
ומי שעשה את זה צריךֽ לעוף משטח האיצטדיון.

נ.ב הזריקה באה מאיזור שער שלוש s2
לא משנה ,כתוב שזה לא צוין בדוח

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

מכבי הייתה אמורה לעמוד לדין השבוע וקיבלו דחיה (אף אחד לא רוצה לתת רדיוס למשחק העונה?) מישהו זוכר על מה?
אני חושב שעל משהו דומה לשלנו, ואם אני לא טועה יש להם תנאי כמונו. מעניין יהיה לראות מה יקבלו לעומת מה אנחנו נקבל...

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dardasmiley כתב:מכבי הייתה אמורה לעמוד לדין השבוע וקיבלו דחיה (אף אחד לא רוצה לתת רדיוס למשחק העונה?) מישהו זוכר על מה?
אני חושב שעל משהו דומה לשלנו, ואם אני לא טועה יש להם תנאי כמונו. מעניין יהיה לראות מה יקבלו לעומת מה אנחנו נקבל...
הם הועמדו לדין על האבוקה ביציע שלהם במשחק מול כפ"ס וביקשו דחייה כי הם רוצים למצוא את הזורקים.

במקביל - לא עומד להם כרגע עונש על תנאי. בכל ההרשעות האחרונות שלהם, הם קיבלו קנס כספי על זריקת מצת (פעמיים) ואפילו פעם אחת קנס על זריקת אבוקה כי הם מצאו את מי שזרק וביטלו לו את המנוי.

אבל שוב - כל הדברים האלה לא ברי השוואה משום שלהם לא עומד עונש על תנאי, מה שמשנה את פני הדברים.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אורי אדום בנשמה כתב:

לא לכולם יש את אורך הרוח כשלך. מה לעשות?

כשאתה יורק למישהו בלבן של העין, גם אדם נורמטיבי מן השורה סביר להניח שיאבד עשתונות.
לי יש אורך רוח? אורי הרבה זמן לא נפגשנו.. :מעשן:

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אדום בלב בנשמהההה כתב: זה אירוע של שבריר של שנייה...סביר להניח שלא שמו לב לזהברגע האמת, מה גם שזה לא גרם לאיזו הפסקה של המשחק (יעני פגיעה בשחקן או קוון או המעסה של ק"ש)

אביאל - לא נכנס לזה, ונקווה שלא נגיע למצב הזה, אבל תהיה בטוח שאם מדובר באוהד מהגרעין הקשה של הארגון והקבוצה תרצה נגיד לשלול לו את המנוי, זה לא יעבור בשתיקה.
אף אחד לא מעל המועדון, אף אחד! לא בעלים, לא מאמן, לא שחקן כזה או אחר ולא אף אוהד, מצידי שיהיה ראש הארגון. היה צריך לחשוב על זה לפני שזרק, אתמול היו בטרנר 16 אלף אוהדים, שכולם היו עצבניים בטירוף על ההצגות של שחקני ק״ש, ובכולם התגרו וכולם היו עצבניים. זה שאוהד מסוים מרשה לעצמו לעשות מעשה שאסור תוך ידיעה שהוא פוגע במועדון וב 16 אלף אוהדים אחרים זה בושה ושיהיה גבר ושיעמוד אחרי המעשים שלו ויקבל את העונש המגיע לו. כמי שאמרתי, אך אחד לא מעל המועדון.

סמל אישי של משתמש
Gilad16

שליחה על ידי Gilad16 »

blueman כתב: אף אחד לא מעל המועדון, אף אחד! לא בעלים, לא מאמן, לא שחקן כזה או אחר ולא אף אוהד, מצידי שיהיה ראש הארגון. היה צריך לחשוב על זה לפני שזרק, אתמול היו בטרנר 16 אלף אוהדים, שכולם היו עצבניים בטירוף על ההצגות של שחקני ק״ש, ובכולם התגרו וכולם היו עצבניים. זה שאוהד מסוים מרשה לעצמו לעשות מעשה שאסור תוך ידיעה שהוא פוגע במועדון וב 16 אלף אוהדים אחרים זה בושה ושיהיה גבר ושיעמוד אחרי המעשים שלו ויקבל את העונש המגיע לו. כמי שאמרתי, אך אחד לא מעל המועדון.
+1

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

אגב עכשיו צפיתי שוב - יש אוהד ב"ש שזורק משהו על השוער לפני שהשוער זורק.. למעשה השוער זורק בחזרה את מה שנזרק עליו(לא שזה הופך את הפעולה ללגיטימית).

נעול