מתי אמר ובאיזה הקשר?CrazyRed7 כתב:זריהן: "טוטו תמוז או מוחמד גאדיר יגיעו להפועל באר שבע, עדיפות לטוטו תמוז"
מוחמד גאדיר סיכם ל3 וחצי שנים
Re: מוחמד גאדיר
מגרש פתוח..היה דיון בנושא הרכש לינואר
הוא כבר לא מגיב יותר...RedRock כתב:מי אמר סאלם אבו סיאם במכבי?
https://www.nrg.co.il/online/3/ART1/033/931.html" onclick="window.open(this.href);return false;
במכבי יש כמות לא קטנה של חבר'ה בסגנון לה פמיליה.
גם אצלם הכמות גדלה ביחס הפוך לכמות ההצלחות של המועדון...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
צנציפר אתמול ברדיו:CrazyRed7 כתב:זריהן: "טוטו תמוז או מוחמד גאדיר יגיעו להפועל באר שבע, עדיפות לטוטו תמוז"
שחקנים ביקשו מבכר לא להביא את תמוז
- ForeverRed
השאלה אם זה בגלל שהם מפחדים מתחרות או בגלל שזה תמוז.Totti כתב: צנציפר אתמול ברדיו:
שחקנים ביקשו מבכר לא להביא את תמוז
הוא כבר השני שאומר את זה. מעניין מי לא רוצים אותו.. מי היו איתו בהפועל+נבחרת? שהר, גורדנה, ברדה, בוזגלו, אופיר...
מכירים אותו "מקרוב"
שהר, גורדנה, ברדה, בוזגלו, מליקסון, ארבייטמן, צדק, דוידזאדה.
חלקם בעלי אינטרס
חלקם בעלי אינטרס
- ForeverRed
הוא בקושי היה בנבחרת, כך שהמילה "מקרוב" לא בדיוק מתאימה.Totti כתב:מכירים אותו "מקרוב"
חלקם בעלי אינטרס
להוציא חברים להפועל כמובן..
זה בכוונה "מקרוב".ForeverRed כתב: הוא בקושי היה בנבחרת, כך שהמילה "מקרוב" לא בדיוק מתאימה.
להוציא חברים להפועל כמובן..
כל אחד מהם התחכך בו בשלב כלשהו, מי יותר פחות. גם במסגרת הקבוצה, גם בנבחרת הצעירה וגם בבוגרת.
ארבייטמן גם שיחק איתו בהפועל פתח תקווה
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
חייב לחזור לזה-Totti כתב: הוא כבר לא מגיב יותר...
מחצית שנייה שכולה 'מכבי טהורה לעד' ביציעי מכבי בסכנין.
שירי לה פמיליה מחווירים בעדינותם ביחס למה שהלך שם...
ושום מילה מצמד השדרים, למעט "חגיגת פירוטכניקה ביציע של אוהדי מכבי".
אבל על בית"ר קל לדבר.
אל תספר לי...אני יודע.
תספר את זה למי שאמר שאני "מדבר שטויות"
תספר את זה למי שאמר שאני "מדבר שטויות"
חבורה של עלובי נפש שחושבים שהם גיבורי על!
- The red one
בהמשך לדיון שלכם, שלא ממש קשור לגאדיר, שימו לב לסדרת הציוצים של ניצן ליבנה, עיתונאי ואוהד מכבי:
"לפני שכל הכתבים שחרדים ממצב הכדורגל הישראלי ועושים על זה מלא אייטמים אבל באים רק למשחקים של צ׳לסי, תרשו לי לספר לכם מה קרה הערב בדוחא:
ארגון האוהדים ״מכבי פנאטיקס״, שקם על חורבות ״השחקן ה-12״, משליט ביציעים אווירת מאפיה, טרור וגזענות. אין הבדל מהותי בינו ל״לה פמיליה״. הערב הם נכנסו למשחק באיחור של 43 דקות, אחרי שכנראה רבו עם סכנין בחוץ. כשנכנסו התחילו שירי ״מוחמד מת״, ״ברוך (גולדשטיין) נשמה״ ועוד.
לאחר מכן נוספו אבוקות שבטח יעלו לקבוצה כסף ו/או רדיוסים ועוד שירים גזעניים. בזכות העימותים האלה אנחנו מחכים בתוך האיצטדיון, לא יודע עד מתי.
תשאלו מה הסיבה להבדלים ביחס הציבורי בין הביקורים של מכבי ובית״ר בסכנין? לא יודע. רק יודע שאת הקהל שלי גנב נוער כהנא, שגם הוא קיבל שירים.
הסיבה, כנראה וכרגיל, היא משטרה ותקשורת שטחיות שלא מתעניינות בספורט ישראלי ובמה שקורה בו באמת. העיקר שאוהדי הפועל קיללו את עומר אצילי. חבל. ומה שמכעיס בדיון של השבועות האחרונים, מאז יורי, הוא שמערבבים בין קרבות עבריינים למרחב הספורטיבי האמיתי. פשוט לא מדברים על מה שקורה בשטח עושים את זה אנשים שפשוט לא הולכים לכדורגל בארץ והוא לא מעניין אותם, אבל יודעים לצקצק עליו כשמישהו מקבל מכות או כשמכבי משחקת מול מוריניו. זהו"
"לפני שכל הכתבים שחרדים ממצב הכדורגל הישראלי ועושים על זה מלא אייטמים אבל באים רק למשחקים של צ׳לסי, תרשו לי לספר לכם מה קרה הערב בדוחא:
ארגון האוהדים ״מכבי פנאטיקס״, שקם על חורבות ״השחקן ה-12״, משליט ביציעים אווירת מאפיה, טרור וגזענות. אין הבדל מהותי בינו ל״לה פמיליה״. הערב הם נכנסו למשחק באיחור של 43 דקות, אחרי שכנראה רבו עם סכנין בחוץ. כשנכנסו התחילו שירי ״מוחמד מת״, ״ברוך (גולדשטיין) נשמה״ ועוד.
לאחר מכן נוספו אבוקות שבטח יעלו לקבוצה כסף ו/או רדיוסים ועוד שירים גזעניים. בזכות העימותים האלה אנחנו מחכים בתוך האיצטדיון, לא יודע עד מתי.
תשאלו מה הסיבה להבדלים ביחס הציבורי בין הביקורים של מכבי ובית״ר בסכנין? לא יודע. רק יודע שאת הקהל שלי גנב נוער כהנא, שגם הוא קיבל שירים.
הסיבה, כנראה וכרגיל, היא משטרה ותקשורת שטחיות שלא מתעניינות בספורט ישראלי ובמה שקורה בו באמת. העיקר שאוהדי הפועל קיללו את עומר אצילי. חבל. ומה שמכעיס בדיון של השבועות האחרונים, מאז יורי, הוא שמערבבים בין קרבות עבריינים למרחב הספורטיבי האמיתי. פשוט לא מדברים על מה שקורה בשטח עושים את זה אנשים שפשוט לא הולכים לכדורגל בארץ והוא לא מעניין אותם, אבל יודעים לצקצק עליו כשמישהו מקבל מכות או כשמכבי משחקת מול מוריניו. זהו"
ואחרי זה אנשים כמונו עוברים בדיקה רקטאלית בכניסה למגרש בגלל החוליגנים האלה.
תודה רבה.אדום בלב בנשמהההה כתב:בהמשך לדיון שלכם, שלא ממש קשור לגאדיר, שימו לב לסדרת הציוצים של ניצן ליבנה, עיתונאי ואוהד מכבי:
זה מכבי וזה נקי ולבן, אז שום דבר לא נדבק בהם באמת.
יש תוויות שהודבקו בכדורגל הישראלי וכמעט בלתי אפשרי להתנער מהן.
למי שתוהה, הסיכויים שגולדאהר ילך בעקבות הקצנה ביציעים גדולים מהסיכויים שהכשלונות על הדשא ישברו אותו, אבל לשם כך צריך תקשורת אמיתית ואובייקטיבית