יותר טוב מלקבל שיחה מאראלה
Re: יותר טוב מלקבל שיחה מאראלה
יש עכשיו אפילו רוב של מנויים "אוהדי אצטדיון", מאמין שכמעט כולם ייכנסו להגרלה וזה אוטומטית אומר שיש לאוהדים אמיתיים הרבה פחות סיכוי לזכות בהגרלה מבשנה שעברה, ושיגיעו הרבה יותר כרטיסים לטרמפיסטים.
אני די בטוח שלא יהיה מצב שלספסר תהיה כמות של כרטיסים, אבל גם בן אדם בודד שמוכר כרטיס בודד, אפילו בשקל מעל המחיר הנקוב, זאת ספסרות.
ולמה נראה לכם שבנאדם שרק השנה גילה את הקבוצה ובא למשחקי בית כבילוי נחמד לשבת, יעדיף לנסוע עד ליפו בשביל עוד איזה משחק ולוותר על בוכטה של איזה 700-800 שקל מזומן ביד?
אני די בטוח שלא יהיה מצב שלספסר תהיה כמות של כרטיסים, אבל גם בן אדם בודד שמוכר כרטיס בודד, אפילו בשקל מעל המחיר הנקוב, זאת ספסרות.
ולמה נראה לכם שבנאדם שרק השנה גילה את הקבוצה ובא למשחקי בית כבילוי נחמד לשבת, יעדיף לנסוע עד ליפו בשביל עוד איזה משחק ולוותר על בוכטה של איזה 700-800 שקל מזומן ביד?
Re: יותר טוב מלקבל משיחה מאראלה
כנ"ל, רק שהייתי גם בסכנין.Totti כתב:לא חשבתי על זה.
ככ מצטער שלא עשיתי.
הלכתי לכל המשחקים מלבד סכנין עד כה
כזאת טעות לא לעשות מנוי חוץ סעמק
אולי חלקכם עדיין לא נחשף לפורום us בפייסבוק של הארגון, מי שלא מוזמן להצטרף.
בכל אופן חשוב להגיד ולהבהיר כל אוהד שמספסרים נגדו מוזמן לפנות לנציגי הארגון בפרטי, לשלוח הודעה למנהלי הפורום בפייסבוק, או לשלוח הודעה לעמוד הרשמי, מכאן כבר תנו לארגון להתנהל כמו שהוא יודע, מבטיח לכם שאותם אנשים יותר לא יעזו לספסר.
בכל אופן חשוב להגיד ולהבהיר כל אוהד שמספסרים נגדו מוזמן לפנות לנציגי הארגון בפרטי, לשלוח הודעה למנהלי הפורום בפייסבוק, או לשלוח הודעה לעמוד הרשמי, מכאן כבר תנו לארגון להתנהל כמו שהוא יודע, מבטיח לכם שאותם אנשים יותר לא יעזו לספסר.
יהיה ספסור אבל קטן מאוד לא בממידמים שהיו בשנה שעברה ובטח לא כמו לפני שנתיים ,זה שי!

יש לי כרטיס למשחק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- red and white
- Title: Almog
WTF. איך יש לךגיל שגיב כתב:יש לי כרטיס למשחק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
הבן של חבר מהעבודה אוהד מכבי....הבן יצא למילואים אז הוא נותן לי את המנוי שלו לשער 7.red and white כתב: WTF. איך יש לך
כמו תמיד אני יעבור בתחילת המשחק אל הגוש האדום.

מי שלא מחזיק את הסלולרי שלו ומתפלל לקבל הודעה שיגיד אני....
חחחחח
כבר 4 חברים התקשרו אלי כולם במתח !
בונים על זכיה שלי....
חחחחח
כבר 4 חברים התקשרו אלי כולם במתח !
בונים על זכיה שלי....
- ForeverRed
ישששששש
זכיתי!!
זכיתי!!