סקר: האם תיקו בבלומפילד מול מכבי ת"א יספק אותך?
Re: סקר: האם תיקו בבלומפילד מול מכבי ת"א יספק אותך?
ואם ננצח בשני ולא ניקח אליפות, אז?!
מי שאומר שהוא חותם על תיקו זה לא בגלל פחד ממכבי ולא בגלל לוזריות.
מי שחותם על תיקו יודע שהאליפות לא תוכרע במשחק הזה ותיקו, בבלומפילד, זו תוצאה טובה להמשך.
ווינר זה מי שלוקח תארים. לא מי שמנצח משחק ליגה בתחילת סיבוב שני או מי שמפזר הצהרות לכל עבר.
מי שחותם על תיקו יודע שהאליפות לא תוכרע במשחק הזה ותיקו, בבלומפילד, זו תוצאה טובה להמשך.
ווינר זה מי שלוקח תארים. לא מי שמנצח משחק ליגה בתחילת סיבוב שני או מי שמפזר הצהרות לכל עבר.
+1000CrazyRed7 כתב:ואם ננצח בשני ולא ניקח אליפות, אז?!
מצד שני הפסד שם וזה שוב לרדוף אחריהם פלוס מכה מנטלית
אם ניתן לזהבי מרחבים לבעוט זה יגמר רע. לצופף את המשחק ולשלוח את נאווקמה שיחזיק כדור עד שיצטרפו למתפרצות קטלניות. אפשר בהחלט לנצח ככה ולכל הפחות לא להפסיד
ראיתי בקפדנות את המשחק שלהם מול סכנין. קשה להבקיע מולם, הם יורדים כולם להגנה כולל החלוצים מהר מאוד. בהתקפה הם כובשים עם הבלחות של ערן זהבי או מתנות מהשופטים, בעיקר כי לוקח להם זמן לעלות למעלה. אבל זה עניין של זמן עד שהם ישפרו גם את זה. לדעתי צריך לעשות פשוט הגנה טובה ולנצל מצבים נייחים (5 מ 6 השערים האחרונים שלנו היו ממצבים נייחים) כי בהתקפה מסודרת או מתפרצת יהיה מאוד קשה.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
ראיתי לפרקים ואם סכנין מרוכזת היא כובשת אתמול לפחות שנייםאסי, דגים כתב:ראיתי בקפדנות את המשחק שלהם מול סכנין. קשה להבקיע מולם, הם יורדים כולם להגנה כולל החלוצים מהר מאוד. בהתקפה הם כובשים עם הבלחות של ערן זהבי או מתנות מהשופטים, בעיקר כי לוקח להם זמן לעלות למעלה. אבל זה עניין של זמן עד שהם ישפרו גם את זה. לדעתי צריך לעשות פשוט הגנה טובה ולנצל מצבים נייחים (5 מ 6 השערים האחרונים שלנו היו ממצבים נייחים) כי בהתקפה מסודרת או מתפרצת יהיה מאוד קשה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מסכים לגמרי עם אסי בקטע של ההגנה שלהם
אני רק חולק ואומר שבמתפרצות טובות( ולא מסכנות אותך יותר מידיי) כשטוני מחזיק כדור אפשר לעקוץ+ מצבים נייחים
טוטי ההשוואה לא במקום בכלל, נגד סכנין הם באו פחות דרוכים. אתה רוצה להביא דוגמא טובה? תביא את דינמו קייב את באזל את צלסי (בסמי עופר) . כולם התקשו לכבוש מולם , והם יבואו מוכנים ברמה לא פחותה נגדנו.
לשחק פתוח מולם זה התאבדות, אין לי ספק בזה. צריך לעשות להם מה שהם עשו לבאזל!
ואגב, אני לא מתבייש בגישה, מעדיף להיות חכם ולקבל ביקורת מאשר להפסיד ולהישאר עם המחמאות.
אני רק חולק ואומר שבמתפרצות טובות( ולא מסכנות אותך יותר מידיי) כשטוני מחזיק כדור אפשר לעקוץ+ מצבים נייחים
טוטי ההשוואה לא במקום בכלל, נגד סכנין הם באו פחות דרוכים. אתה רוצה להביא דוגמא טובה? תביא את דינמו קייב את באזל את צלסי (בסמי עופר) . כולם התקשו לכבוש מולם , והם יבואו מוכנים ברמה לא פחותה נגדנו.
ואגב, אני לא מתבייש בגישה, מעדיף להיות חכם ולקבל ביקורת מאשר להפסיד ולהישאר עם המחמאות.
נגד סכנין הם באו פחות דרוכים?adomi כתב:מסכים לגמרי עם אסי בקטע של ההגנה שלהם
יש לי חדשות בשבילך, סכנין היא הלחם והחמאה שלהם החל מרביעי שעבר ומאס ומתמיד
עזוב נו, אפשר להגיד את זה אלף פעם. תראה לי שחקן שיכול לעשות סוויץ כזה מהר בין ליגת האלופות לדוחא?!Totti כתב: נגד סכנין הם באו פחות דרוכים?
יש לי חדשות בשבילך, סכנין היא הלחם והחמאה שלהם החל מרביעי שעבר ומאס ומתמיד
ערן זהבי, קל.adomi כתב:
עזוב נו, אפשר להגיד את זה אלף פעם. תראה לי שחקן שיכול לעשות סוויץ כזה מהר בין ליגת האלופות לדוחא?!
צלסי הביאה להם 4 וקייב 2 לא?adomi כתב:מסכים לגמרי עם אסי בקטע של ההגנה שלהם
צלסי בסמי הביאה 3 שערים מנייחים ורק אחרי שהם נשברו בגול השני.blueman כתב:צלסי הביאה להם 4 וקייב 2 לא?
קייב התקשו מולם בבית, מאוד התקשו. גם בארץ זה היה בעיקר טעויות של ראיקו ויכולת מדהימה של החלוץ שלהם.
ההגנה שלהם חזקה כי כולם עושים הגנה כמו שאסי אמר וזה סוג של בונקר זמני
- ForeverRed
בואו נהיה כנים, מכבי עולה עלינו בעיקר בשני פרמטרים:
1. מנטליות - מסורת, ניסיון במעמדים גדולים, שקט נפשי, פחות לחץ להוכיח, עוצמה של מועדון.
תקראו לזה איך שאתם רוצים.
2. ערן זהבי.
בכל השאר אנחנו שווים ואף טובים יותר.
כל הדיבורים על בונקר והצורך לעקוץ שער ולסגור משחק צריכים לחלוף מהעולם.
1. מנטליות - מסורת, ניסיון במעמדים גדולים, שקט נפשי, פחות לחץ להוכיח, עוצמה של מועדון.
תקראו לזה איך שאתם רוצים.
2. ערן זהבי.
בכל השאר אנחנו שווים ואף טובים יותר.
כל הדיבורים על בונקר והצורך לעקוץ שער ולסגור משחק צריכים לחלוף מהעולם.
כן אבל אל תשכח שבליגת האלופות הם באו לשחק סגנון משחק שונה לגמרי. בונקר!adomi כתב:
צלסי בסמי הביאה 3 שערים מנייחים ורק אחרי שהם נשברו בגול השני.
קייב התקשו מולם בבית, מאוד התקשו. גם בארץ זה היה בעיקר טעויות של ראיקו ויכולת מדהימה של החלוץ שלהם.
ההגנה שלהם חזקה כי כולם עושים הגנה כמו שאסי אמר וזה סוג של בונקר זמני
לא מאמין שהם ישחקו את אותו הדבר נגדנו
השיטה של יוקאנוביץ היא חד מימדית . הוא די מקובע בזה. הוא פתח נגד כפ"ס עם 3 קשרים דפנסיביים. מאמין שישחק נגדנו כמו ששיחק בצאמפיונס.blueman כתב: כן אבל אל תשכח שבליגת האלופות הם באו לשחק סגנון משחק שונה לגמרי. בונקר!
לא מאמין שהם ישחקו את אותו הדבר נגדנו
בכל מצב לפתוח מצופף נגדם ולצנן להם את ההתלהבות כשאתה יוצא למתפרצות ומנסה לעקוץ זה תמיד יותר בטוח ויותר מסוכן
ביום שאפשר יהיה לתגובות המטומטמות שלך ברצינות אעשה זאת.CrazyRed7 כתב: וואו איזה ווינר אתה..גבר אחושרמוטה
**אורי- התנצלתי בראש.
פשוט מאוד מציק לי הלוזריות הנצחית הזו בקהל שלנו.
אתה מבטל דעות(לגיטימיות) של אחרים וקורא להם סמרטוטים ואז התגובה שלי היא היא המטומטמת.RedHell כתב: ביום שאפשר יהיה לתגובות המטומטמות שלך ברצינות אעשה זאת.
**אורי- התנצלתי בראש.
פשוט מאוד מציק לי הלוזריות הנצחית הזו בקהל שלנו.
הגבתי בצורה מטומטמת כי אי אפשר להגיב אחרת להודעה כמו שלך.
סע לשלום