אורדבסי, שרלרואה, סכנין, מכבי חיפה, היום.
ואתה בכלל לא מגזים עם ברצלונה...
ועדיין הוא כרגע שחקן ספסל בבית"ר, כשהוא אומנם לא הגיע בתור כוכב של ברצלונה אבל כן בתור שחקן שאמור היה לסחוב את ההתקפה ביחד עם אצילי. הוא חלש ומאכזב מאוד.
לא יכול לראות אותו וכל כך לא מתגעגע אליו! התנועה ההפוכה תמידית, מקבל כדור במתפרצת ורץ לקרן במקום לשער, תנועת ההתבכיינות עם הידיים, פרצוף מבואס ואי חזרה להגנה. תודה שעזב!
הפועלעולה כתב:
ועדיין הוא כרגע שחקן ספסל בבית"ר, כשהוא אומנם לא הגיע בתור כוכב של ברצלונה אבל כן בתור שחקן שאמור היה לסחוב את ההתקפה ביחד עם אצילי. הוא חלש ומאכזב מאוד.
חבל שלנו אין שחקן ספסל שנותן 5 שערים עוד לפני אמצע העונה...
delta7 כתב:וסתם ככה בשביל להזכיר: אצלנו כבש 40 שערים ב-131 הופעות. לא מדהים אבל בהחלט תפוקה לא רעה.
שיחק ארבע עונות, מתוכן שלוש כחלוץ מוביל (באחת מתוכן היה חלק מהתקפה שכובשת פחות משער למשחק בממוצע) . תוריד פנדלים ועכשיו תוסיף את העובדה שמלבד כמה רצפים של משחקים שנפלה עליו השראה הבנאדם היה די אפור.
אז אתה אולי לא זוכר. שהוא הגיע הם פתחו שם שמפניות כאילו הוא מינימום לואיס סוארס. וגם התקשורת ניפחה את זה יחסית. הייתה אפילו כותרת ראשית בוואן אם אני לא טועה.
חברים, אני לא חושב שדובב גבאי הוא ניימאר ואפילו לא דמארי.
אני גם לא מעריץ גדול שלו.
זכורה לי גם היטב התקופה שהוא היה באנקר אצל אלישע לוי למרות שהסריח את הדשא.
מאידך אני לא שוכח ששיחק אצלנו 4 שנים וסיפק לא מעט רגעים יפים.
תודה על מה שנתן, טוב שהיה, עוד יותר טוב שהלך, אנחנו כבר במקום אחר, אבל לא רואה סיבה לעשות ממנו כלום ושום דבר.