אתה אולי לא שוכח שהוא שיחק פה 4 שנים, אבל עושה רושם שהיא שכח מהר מאודdelta7 כתב:חברים, אני לא חושב שדובב גבאי הוא ניימאר ואפילו לא דמארי.
אני גם לא מעריץ גדול שלו.
זכורה לי גם היטב התקופה שהוא היה באנקר אצל אלישע לוי למרות שהסריח את הדשא.
מאידך אני לא שוכח ששיחק אצלנו 4 שנים וסיפק לא מעט רגעים יפים.
תודה על מה שנתן, טוב שהיה, עוד יותר טוב שהלך, אנחנו כבר במקום אחר, אבל לא רואה סיבה לעשות ממנו כלום ושום דבר.
דובב
Re: דובב
אז שכח, אז מה? עושה רושם שאתה (ואחרים) לוקח(ים) את זה כפגיעה אישית. הוא לא התנהג כמו השרץ מקרית שמונה ביום א', הוא חגג עם האוהדים שלו, אז מה?blueman כתב: אתה אולי לא שוכח שהוא שיחק פה 4 שנים, אבל עושה רושם שהיא שכח מהר מאוד
קודם כל אני ממש לא לוקח את זה אישית.delta7 כתב: אז שכח, אז מה? עושה רושם שאתה (ואחרים) לוקח(ים) את זה כפגיעה אישית. הוא לא התנהג כמו השרץ מקרית שמונה ביום א', הוא חגג עם האוהדים שלו, אז מה?
גם כשדובב היה פה לא הייתי המעריץ הגדול ביותר שלו בגלל שאני לא אוהב שחקנים מהסגנון שלו ושל נאסר. שחקנים שמרגישים שהם מינימום מסי וזה מתבטא גם על העבודה במגרש. עכשיו אפשר לבוא ולהתווכח על כמות השערים שיש לו, על אם הוא חלוץ טוב לליגה הישראלית כן או לא וכאלו, אבל עובדה אחת שאי אפשר להתווכח זה שהוא פשוט לא מספיק טוב להפועל באר שבע שאני ואני מקווה שגם אתה שואפים אליה. הבן אדם היה פה, נתן 4 עונות סבירות, לא היה שותף לשום רגע גדול של הקבוצה והיה אחד מאותם 11 שהיו שותפים למאורעות ה 20.5. מבחינתי הוא שחקן שלא דורש תשומת לב מיוחדת, טוב שהלך להסריח את הספסל של בייתר.
מסכים 100% - "לא מספיק טוב עבורנו", "לא דורש תשומת לב מיוחדת" וזו בדיוק הסיבה שאני לא מבין מדוע פתחו נושא ע"מ להשמיץ אותו.blueman כתב: קודם כל אני ממש לא לוקח את זה אישית.
גם כשדובב היה פה לא הייתי המעריץ הגדול ביותר שלו בגלל שאני לא אוהב שחקנים מהסגנון שלו ושל נאסר. שחקנים שמרגישים שהם מינימום מסי וזה מתבטא גם על העבודה במגרש. עכשיו אפשר לבוא ולהתווכח על כמות השערים שיש לו, על אם הוא חלוץ טוב לליגה הישראלית כן או לא וכאלו, אבל עובדה אחת שאי אפשר להתווכח זה שהוא פשוט לא מספיק טוב להפועל באר שבע שאני ואני מקווה שגם אתה שואפים אליה. הבן אדם היה פה, נתן 4 עונות סבירות, לא היה שותף לשום רגע גדול של הקבוצה והיה אחד מאותם 11 שהיו שותפים למאורעות ה 20.5. מבחינתי הוא שחקן שלא דורש תשומת לב מיוחדת, טוב שהלך להסריח את הספסל של בייתר.
לא שאני מצדיק, אבל אוהדי כדורגל זה עם מאוד "קנאי", קשה מאוד להתעלם משחקן ששיחק אצלך 4 שנים וידע לא לחגוג מול קבוצתו העתידית אבל שוכח מי "גידל" אותו ב 4 שנים האחרונות. שוב פעם אם תשאל אותי כנראה שלא הייתי פותח עליו נושא חדש כי הוא לא מעניין, אבל עדיין מבין את כל אותם אנשים שבוחרים להיעלב.delta7 כתב: מסכים 100% - "לא מספיק טוב עבורנו", "לא דורש תשומת לב מיוחדת" וזו בדיוק הסיבה שאני לא מבין מדוע פתחו נושא ע"מ להשמיץ אותו.
אפס כבוד והערכה, ידע להיכנס לאבל כשכבש במדים שלנו מול בית"ר אבל כשזה היה להיפך חגג כמו גדול.

את מי הוא מעניין?
שחקן בינוני בקבוצה בינונית.
שחקן בינוני בקבוצה בינונית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חלוץ מצויין ואנדרייטד, בנאדם בלי כבוד.
הקטע של לא לחגוג נהיה די "זול" בשנים האחרונות, שחקנים לא חוגגים נגד קבוצה בלי אוהדים, ששיחקו בה לאיזה חצי עונה בעשור הקודם, ואני גם לגמרי נגד זה.
אבל רבאק, היית פה איזה 5 שנים, התחברת לקהל, כולה משחק גביע טוטו, היית חייב לחגוג?
אבל, אם מוסיפים לזה את זה שהוא לא חגג נגד בית"ר ב4:0 שנה שעברה, אז כנראה שהוא אוהד בית"ר מילדות. אם זה המצב אז אין לי מה להאשים אותו כל כך.
הקטע של לא לחגוג נהיה די "זול" בשנים האחרונות, שחקנים לא חוגגים נגד קבוצה בלי אוהדים, ששיחקו בה לאיזה חצי עונה בעשור הקודם, ואני גם לגמרי נגד זה.
אבל רבאק, היית פה איזה 5 שנים, התחברת לקהל, כולה משחק גביע טוטו, היית חייב לחגוג?
אבל, אם מוסיפים לזה את זה שהוא לא חגג נגד בית"ר ב4:0 שנה שעברה, אז כנראה שהוא אוהד בית"ר מילדות. אם זה המצב אז אין לי מה להאשים אותו כל כך.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לעומתו לנסאר היה כבוד והוא לא חגג...Noam98 כתב:חלוץ מצויין ואנדרייטד, בנאדם בלי כבוד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נסאר אחד השחקנים שאני הכי מצטער שעזבו.דר אדום בנשמה כתב:לעומתו לנסאר היה כבוד והוא לא חגג...
סוג של שחקן בית, היה פה הרבה לפני כל השינוי עם בוזגלו וברדה.
מאוד מכבד אותו, חבל לי שרק שני שחקנים בקבוצה נשארו מאז.
מעבר לזה שאני לא מאמין שיש עליו נושא בכלל.
אני יותר בהלם מזה שהוא הגיע ל3 עמודים.
ושיר צדק מעולה.
אני יותר בהלם מזה שהוא הגיע ל3 עמודים.
ושיר צדק מעולה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite