yossi כתב:הדשא לעונה הזו אבוד.
לשבת מעכשיו עם מי שצריך ולהכין תוכנית מסודרת לקיץ.
אין מצב שסובלים מזה גם בעונה הבאה.
הבעיה שאם נשחק באירופה(והנראה שכן..) נצטרך שוב לנדוד.
לגבי המשחק:
הנעת הכדור של סוארז מאחורה זה מתכון לאסון,הגול נבע ממסירה לא טובה שלו.
חצי מהכדורים שלו בלי כתובת וחלקם הופכים למצבים מסוכנים נגדנו.
צריכים לדאוג שתמיד יהיה שחקן שיבוא אליו לקבל כדור.
גורדנה..זה כבר לא זה.
שני הבנים ואוגו שיחקו 120 דק', נקווה שהעייפות לא תשפיע לקראת מכבי.
כמה חביתות אתם יכולים להיות?
מצד אחד בוכים על מקצוענות,מצד שני מבלבלים תמוח על עייפות.
איזה עייפות בדיוק,שיש הפרש של חמישה ימים בין המשחקים?
למה מכבי שיחקו 5 משחקים בשבועיים וצלחו אותם? כולל ליגת האלופות כן? לא גביע הטוטו.
אז אם ככה,בוא נעשה מחזור כל שבועיים,נשים צמר גפן על הרגליים של השחקנים,נקשור קצת נענע בשיער וככה אף אחד לא יהיה עייף וייפצע.
simply-red כתב:
הבעיה שאם נשחק באירופה(והנראה שכן..) נצטרך שוב לנדוד.
לגבי המשחק:
הנעת הכדור של סוארז מאחורה זה מתכון לאסון,הגול נבע ממסירה לא טובה שלו.
חצי מהכדורים שלו בלי כתובת וחלקם הופכים למצבים מסוכנים נגדנו.
צריכים לדאוג שתמיד יהיה שחקן שיבוא אליו לקבל כדור.
גורדנה..זה כבר לא זה.
שני הבנים ואוגו שיחקו 120 דק', נקווה שהעייפות לא תשפיע לקראת מכבי.
אוהדי בית״ר מצחיקים אותי. בדרך לאוטו הם ״התגרו״ בי, הבטחתי להם לשלוח להם פרחים במידה והם לוקחים גביע הטוטו אבל בתנאי שישלחו לנו פרחים על הדאבל השנה. כמו כן המספרים 3 ו-4 נזרקו הרבה לאוויר
תורג׳מן... אם הוא ישחק ככה בבלומפילד, מיכה או ורמוט יחגגו. אם אני יוקאנביץ׳, הייתי מנצל תהזדצנות ואפילו מסיט את טב"ח לצד ימין. מצד שני נגד ק"ש הוא היה מצויין, נקווה שיום שני יהיה היום עסל שלו.
העידוד במזרחי. אני כבר כמה שנים ביציע עידוד(אם זה שער 5 או הדרומי), ורציתי פעם אחת לשבת עם אבא בטרנר, לנסות חוויה קצת אחרת. פשוט סיוט, איך אפשר לראות ככה משחק? אווירה מתה, באמת שאני כבר לא מתפלא איך לא מעודדים שם, האווירה הכללית היא של לקום מדי פעם ולקלל את ארביטמן תורג׳מן, גורדנה, או כל שעיר לעזאזל אחר. בטח שבטח שלא חס וחלילה לעודד. מוריד תחשק.
וזה ממש לא ביקורת על היציע הזה. זה פשוט שונה ויש כאלה שזה מתאים להם, לי לא.
120 דקות. חבל שאוגו התעייף ושיחק כל כך הרבה, כולל את כל שאר מי ששיחק הרבה/נפצע. חבל גם על בוזגלו, לפי מה שהבנתי הוא קיבל אישור לשחק 30 דקות גג.
Noam98 כתב:תורג׳מן... אם הוא ישחק ככה בבלומפילד, מיכה או ורמוט יחגגו. אם אני יוקאנביץ׳, הייתי מנצל תהזדצנות ואפילו מסיט את טב"ח לצד ימין. מצד שני נגד ק"ש הוא היה מצויין, נקווה שיום שני יהיה היום עסל שלו.
העידוד במזרחי. אני כבר כמה שנים ביציע עידוד(אם זה שער 5 או הדרומי), ורציתי פעם אחת לשבת עם אבא בטרנר, לנסות חוויה קצת אחרת. פשוט סיוט, איך אפשר לראות ככה משחק? אווירה מתה, באמת שאני כבר לא מתפלא איך לא מעודדים שם, האווירה הכללית היא של לקום מדי פעם ולקלל את ארביטמן תורג׳מן, גורדנה, או כל שעיר לעזאזל אחר. בטח שבטח שלא חס וחלילה לעודד. מוריד תחשק.
וזה ממש לא ביקורת על היציע הזה. זה פשוט שונה ויש כאלה שזה מתאים להם, לי לא.
120 דקות. חבל שאוגו התעייף ושיחק כל כך הרבה, כולל את כל שאר מי ששיחק הרבה/נפצע. חבל גם על בוזגלו, לפי מה שהבנתי הוא קיבל אישור לשחק 30 דקות גג.
היציע שישבת בו אתמול הוא לא המזרחי, אלא שילוב של מזרחי + מערבי + צפוני.
אני יושב בשער חמש במשחקים והאווירה שונה ממה שאתה מתאר.
גורדנה- אפס מחויבות, קיבל התכווצות שרירים בדקה 75 ככה (ממה בדיוק?!?!?! אתה משחק בול 5 דק' בשבוע בממוצע יא שמן)
מליקסון- בעיטת פנדל ספק זריקת ז**/ספק שחצנית/ספק הבנתי שאין מצב שלבקוביץ לוקח פנדל אחד.
ארביטמן- אלוהים ישמור, מה אתה עוד רוצה? לעמוד על הקו מול שער ריק? בחייאת שלומי תתעורר היום, שלא תמצא את עצמך מתעורר בעכו עוד חודש.
בוזגלו- 50 דק' משחק אחרי 3 חודשים (אפילו מסי לא חזר לכל כך הרבה דק' במשחק הראשון)
סוארז- פתח את העונה לא טוב, הראה שיפור ביכולת בתקופה האחרונה ושוב משחק חלש להחריד, הגול של דובב 100% עליו.
גולת הכותרת- מנטליות לוזרית, הרגשה שתואר נראה רק באוניברסיטה, חשבתי שאת גביע הטוטו נביא כסיפתח, גם שם נפלנו.
לא מספיק בכבוד שלהם להחזיר לאלונה ולו במעט מהכסף שהיא שמה במועדון? מה 1.3 מיליון שקל באים ברגל?
למעט ברדה,צדק,אוגו ולפעמים וואקמה, וואלה לא רואה שחקנים שבאים לאכול את היריבה, לטרוף את הדשא.
למרות שזה בפסימי, אי אפשר שלא לציין ואני חייב להוסיף,
שיר צדק הרכש הכי טוב השנה בפער (הייתי בטוח שראדי הוא הרכש הכי טוב, אבל לא, צדק ללא ספק)
doctorslayer כתב:גורדנה- אפס מחויבות, קיבל התכווצות שרירים בדקה 75 ככה (ממה בדיוק?!?!?! אתה משחק בול 5 דק' בשבוע בממוצע יא שמן)
מליקסון- בעיטת פנדל ספק זריקת ז**/ספק שחצנית/ספק הבנתי שאין מצב שלבקוביץ לוקח פנדל אחד.
ארביטמן- אלוהים ישמור, מה אתה עוד רוצה? לעמוד על הקו מול שער ריק? בחייאת שלומי תתעורר היום, שלא תמצא את עצמך מתעורר בעכו עוד חודש.
בוזגלו- 50 דק' משחק אחרי 3 חודשים (אפילו מסי לא חזר לכל כך הרבה דק' במשחק הראשון)
סוארז- פתח את העונה לא טוב, הראה שיפור ביכולת בתקופה האחרונה ושוב משחק חלש להחריד, הגול של דובב 100% עליו.
גולת הכותרת- מנטליות לוזרית, הרגשה שתואר נראה רק באוניברסיטה, חשבתי שאת גביע הטוטו נביא כסיפתח, גם שם נפלנו.
לא מספיק בכבוד שלהם להחזיר לאלונה ולו במעט מהכסף שהיא שמה במועדון? מה 1.3 מיליון שקל באים ברגל?
למעט ברדה,צדק,אוגו ולפעמים וואקמה, וואלה לא רואה שחקנים שבאים לאכול את היריבה, לטרוף את הדשא.
למרות שזה בפסימי, אי אפשר שלא לציין ואני חייב להוסיף,
שיר צדק הרכש הכי טוב השנה בפער (הייתי בטוח שראדי הוא הרכש הכי טוב, אבל לא, צדק ללא ספק)
עם חלק אני יכול להסכים אבל מליקסון? בוזגלו? לוזריות? תעשה לי טובה