הפסימי שלי, הוא שאני מקווה שלא יהיה נושא פסימי יותר גדול ביום שלישי.Totti כתב:הפסימי מבחינתי שלא סוגרים את האשכול הזה ועוברים להתעסק אך ורק ביום שני.
תן לנו אופטימי של 25 עמודים, זה החלום.
הפסימי שלי, הוא שאני מקווה שלא יהיה נושא פסימי יותר גדול ביום שלישי.Totti כתב:הפסימי מבחינתי שלא סוגרים את האשכול הזה ועוברים להתעסק אך ורק ביום שני.
או במילה אחת, לשחרר.Totti כתב:משהו אחרון לפוסט הזה, שהוא מבחינתי האבחון והניתוח הטוב ביותר שמישהו אמר על שלומי ארבייטמן מאז ומעולם.
שגיא כהן:
שלומי ארבייטמן לא נוגע הכדור בכלל, שחקנים מעדיפים ללכת לבד, לכדרר עוד כדרור, לבעוט מ-20 מטר, רק לא למסור לו. הוא חלוץ טוב, אבל חברים שלו לא סומכים עליו. בחיים צלא ראיתי חלוץ בקבוצת צמרת שנוגע כל כך מעט בכדור כמו ארבייטמן. הוא כבד, לא יודע את מקומו על המגרש. כשצריך לרוץ לעומק הוא רץ לרוחב. כשצריך לזוז ימינה הוא זז שמאלה. אין שום קשר בין 9 שחקני השדה בהפועל באר שבע לשלומי ארבייטמן, הוא לא נספר בכלל והוא אמור להיות דמות מרכזית.
במילים האלו פחות או יותר, סיכם הפרשן של ערוץ הספורט את מה שכולנו מדברים עליו שנה שלמה.
שלומי ארבייטמן שחקן טוב, חלוץ ליגה שנתן ויתן מספרים בכדורגל שלנו- הוא לא חלק מהפועל באר שבע מודל ברק בכר ולא יהיה חלק.
שלומי שחקן מהאסכולה הישנה. חלוץ. לא יודע שום דבר אחר. לא מגוון. גם כשרוצה הוא לא יודע.Totti כתב:הוא לא חלק מהפועל באר שבע מודל ברק בכר ולא יהיה חלק.
מדוייקTotti כתב:משהו אחרון לפוסט הזה, שהוא מבחינתי האבחון והניתוח הטוב ביותר שמישהו אמר על שלומי ארבייטמן מאז ומעולם.
שגיא כהן:
שלומי ארבייטמן לא נוגע הכדור בכלל, שחקנים מעדיפים ללכת לבד, לכדרר עוד כדרור, לבעוט מ-20 מטר, רק לא למסור לו. הוא חלוץ טוב, אבל חברים שלו לא סומכים עליו. בחיים צלא ראיתי חלוץ בקבוצת צמרת שנוגע כל כך מעט בכדור כמו ארבייטמן. הוא כבד, לא יודע את מקומו על המגרש. כשצריך לרוץ לעומק הוא רץ לרוחב. כשצריך לזוז ימינה הוא זז שמאלה. אין שום קשר בין 9 שחקני השדה בהפועל באר שבע לשלומי ארבייטמן, הוא לא נספר בכלל והוא אמור להיות דמות מרכזית.
במילים האלו פחות או יותר, סיכם הפרשן של ערוץ הספורט את מה שכולנו מדברים עליו שנה שלמה.
שלומי ארבייטמן שחקן טוב, חלוץ ליגה שנתן ויתן מספרים בכדורגל שלנו- הוא לא חלק מהפועל באר שבע מודל ברק בכר ולא יהיה חלק.
+93847371728482818Totti כתב:הפסימי מבחינתי שלא סוגרים את האשכול הזה ועוברים להתעסק אך ורק ביום שני.
אהה, אנחנו קבוצת בונדסליגה ולא ידעתי..אדום זקן כתב:כמה חביתות אתם יכולים להיות?
מצד אחד בוכים על מקצוענות,מצד שני מבלבלים תמוח על עייפות.
איזה עייפות בדיוק,שיש הפרש של חמישה ימים בין המשחקים?
למה מכבי שיחקו 5 משחקים בשבועיים וצלחו אותם? כולל ליגת האלופות כן? לא גביע הטוטו.
אז אם ככה,בוא נעשה מחזור כל שבועיים,נשים צמר גפן על הרגליים של השחקנים,נקשור קצת נענע בשיער וככה אף אחד לא יהיה עייף וייפצע.