ספסרות
Re: ספסרות
אנשים עדיין מפרסמים בפייסבוק שמוכנים לשלם כל מחיר. הם הדלק של אותם חלאות אדם שנרשמים להגרלה רק כדי למכור את הכרטיס לאותם האנשים במחירים לא הגיוניים.
תתפלא אני ראיתי 600 לכרטיס לא אתפלא אם יש מישהו ששילם 1000 ,זה שי !אדום בלב בנשמהההה כתב: אני לא מאמין שיש מישהו כל כך מטומטם ששילם על כרטיס למשחק כזה 1000 שקל. למשחק אליפות הייתי מבין. לא לכזה.

- The red one
רצה גם תמונה בפייסבוק שמישהו ביקש 2000 אבל זה ברור שהוא סתם כתב.זה שי ! כתב: תתפלא אני ראיתי 600 לכרטיס לא אתפלא אם יש מישהו ששילם 1000 ,זה שי !
זה שדורשים זה משהו אחד השאלה אם באמת אנשים משלמים 600. אם יש בן אדם ששילם 600 על משחק כזה הוא טמבל רציני.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
השאלה האם באמת מוכרים כרטיסים או שגם משקרים לגביי זה?
לכל הידוע לנו לא בטוח שהם בכלל מוכרים כרטיס זה יכול להיות סתם שקר ורמאות
לכל הידוע לנו לא בטוח שהם בכלל מוכרים כרטיס זה יכול להיות סתם שקר ורמאות
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הוא העלה אחרי זה פוסט שזה היה בצחוק.אדום בלב בנשמהההה כתב: רצה גם תמונה בפייסבוק שמישהו ביקש 2000 אבל זה ברור שהוא סתם כתב.
זה שדורשים זה משהו אחד השאלה אם באמת אנשים משלמים 600. אם יש בן אדם ששילם 600 על משחק כזה הוא טמבל רציני.
אני לא מאמין לו. ילד חרא.
בעניים שלי ראיתי מישהו ,בהתחלה דרש 700 ,זה שי !אדום בלב בנשמהההה כתב: רצה גם תמונה בפייסבוק שמישהו ביקש 2000 אבל זה ברור שהוא סתם כתב.

פשוט תתייגו את המועדון/ארגון והם יעבירו את זה הלאה. הלוואי ישללו לכל מי שמספסר את המנויים.
זה יכול לקרות רק בעונה הבאה עד אז זה ימשייך עדיין ,זה שי !הפועלעולה כתב:פשוט תתייגו את המועדון/ארגון והם יעבירו את זה הלאה. הלוואי ישללו לכל מי שמספסר את המנויים.

תסתכל בפייסבוק. אנשים מסכימים לשלם 1000 ש"ח.אדום בלב בנשמהההה כתב: אני לא מאמין שיש מישהו כל כך מטומטם ששילם על כרטיס למשחק כזה 1000 שקל. למשחק אליפות הייתי מבין. לא לכזה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
סניור כתב:אנשים עדיין מפרסמים בפייסבוק שמוכנים לשלם כל מחיר. הם הדלק של אותם חלאות אדם שנרשמים להגרלה רק כדי למכור את הכרטיס לאותם האנשים במחירים לא הגיוניים.
!!!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
עם כל הזעם והכאב ומבחינה הגיונית ורציונלית,אין כאן שום פסול.
בניגוד לעבר,הפעם מי שיש לו כרטיס זכה בו ביושר ולא קיבל טובת הונאה.
אם הוא רוצה למכור זה עניין שלו ואם יש פראייר שמוכן לשלם את המחיר שישלם.
הכל עניין של היצע וביקוש,בדיוק כמו במחירי הדיור ויוקר המחייה,אם יש מי שמשלם,אז זו בעיה שלו ואין כאן שום ספסרות מבחינה חוקית.
זכותו של אדם לבקש עבור משהו שרכש כחוק כמה שבא לו,בוודאי שמדובר כאן בכרטיס אחד ולא בתמונות שראינו כאן לפני שנתיים,של אנשים עם ערימות של כרטיסים ביד.
הכל עניין של היצע וביקוש,בדיוק כמו במחירי הדיור ויוקר המחייה,אם יש מי שמשלם,אז זו בעיה שלו ואין כאן שום ספסרות מבחינה חוקית.
זכותו של אדם לבקש עבור משהו שרכש כחוק כמה שבא לו,בוודאי שמדובר כאן בכרטיס אחד ולא בתמונות שראינו כאן לפני שנתיים,של אנשים עם ערימות של כרטיסים ביד.
אסור לך למכור כרטיס ביותר מהערך הנקוב שלו (שהוא ערך קבוע). שה לא כמו מחיר של רכב למשל שתלוי במשתנים שוניםאדום זקן כתב:עם כל הזעם והכאב ומבחינה הגיונית ורציונלית,אין כאן שום פסול.
מותר לי לדרוש כמה שאני רוצה,אם יש פארייר שמשלם.dor69 כתב: אסור לך למכור כרטיס ביותר מהערך הנקוב שלו (שהוא ערך קבוע). שה לא כמו מחיר של רכב למשל שתלוי במשתנים שונים
לא, אסור לך לדרוש כמה שאתה רוצה. זו עבירה על החוק. זה שאין אכיפה בנושא זה כי יש לנו משטרה שעסוקה בלחקור את עצמה.אדום זקן כתב: מותר לי לדרוש כמה שאני רוצה,אם יש פארייר שמשלם.
מתוך ויקיפדיה:אדום זקן כתב: מותר לי לדרוש כמה שאני רוצה,אם יש פארייר שמשלם.
״ספסרות היא רכישת טובין בתנאי היצע וביקוש התחלתיים במחיר נמוך, מתוך תקווה כי כאשר יפחת ההיצע, יעלה המחיר, והספסר יוכל למכור את הטובין לאנשים הרוצים בהם במחיר גבוה בהרבה מזה שבו נרכשו. המושג מקובל במיוחד בתחום רכישת הכרטיסים להופעות ולאירועי ספורט״
*לצורך העניין אתה זכית בהגרלה בזכות לרכוש כרטיס במחיר נמוך (הערך הנקוב של הכרטיס).
״ספסרי כרטיסים רוכשים מראש כמות גדולה של כרטיסים למשחק או אירוע המושך מבקרים רבים, דבר המביא לכך שלא ניתן יהיה להשיג כרטיסים בקופות, אלא רק אצל הספסרים, במחיר גבוה יותר מהמחיר בו הוצעו הכרטיסים בקופות.
בשנת 2002 אישרה הכנסת את תיקון מס' 67 לחוק העונשין "איסור ספסרות בכרטיסי מופעים", שאותו יזם ח"כ אליעזר זנדברג. על פי סעיף 194 א' לחוק, המוכר כרטיסים ל"מופע" (המוגדר כאירוע ספורט, או מופע אמנותי – בתחומי הנגינה, השירה, הקולנוע, הדרמה או כל תחום אמנותי אחר) במחיר העולה על הנקוב בכרטיס, ואין לו רישיון למכירת כרטיסים ציבוריים על פי חוק רישוי עסקים, דינו קנס כספי גבוה. החוק איפשר למשטרה להלחם בתופעת הספסרות, כאשר קודם לקבלת החוק לא הוגדרה הספסרות בכרטיסי מופעים כעבירה.״
פה אני מאמין שאין איפה להסתבך. ולגבי החלק הראשון אפשר לצאת מנקודת הנחה שגם אם יש לך כרטיס אחד ביד אתה עדיין בטוח שהביקוש גבוה מההיצע ולכן במידה ותמכור במחיר גבוה מהמחיר הנקוב אתה תעבור עבירה.
מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי