אדום זקן, צר לי לאכזב אך טעות ביידך. החוק אוסר במפורש על מכירה של כרטיסים למופעים ואירועי ספורט במחיר גבוהה מהמחיר הנקוב. לא בשקל ולא ב 100, ללא כל קשר לכוחות השוק, להיצע וביקוש או למוכנות של פראיירים לשלם.
לא יודע אם יצא לכם לשים לב לזה, אבל בכל משרד כרטיסים או מקום שמוכר כרטיסים להופעות/ מסיבות וכו יש שלט עם החוק הזה עליו.
"בשנת 2002 אישרה הכנסת את תיקון מס' 67 לחוק העונשין "איסור ספסרות בכרטיסי מופעים", שאותו יזם ח"כ אליעזר זנדברג. על פי סעיף 194 א' לחוק, המוכר כרטיסים ל"מופע" (המוגדר כאירוע ספורט, או מופע אמנותי – בתחומי הנגינה, השירה, הקולנוע, הדרמה או כל תחום אמנותי אחר) במחיר העולה על הנקוב בכרטיס, ואין לו רישיון למכירת כרטיסים ציבוריים על פי חוק רישוי עסקים, דינו קנס כספי גבוה. החוק איפשר למשטרה להלחם בתופעת הספסרות, כאשר קודם לקבלת החוק לא הוגדרה הספסרות בכרטיסי מופעים כעבירה."
ספסרות
Re: ספסרות
אם בנאדם נרשם להגרלה במטרה לעשות קופה על אוהד אחר שנחוש עד כדי כך להגיע למשחק, זה לא פחות מבזיון.
שיקחו את ההיצע וביקוש שלהם וידחפו אותו עמוק לתחת.
שיקחו את ההיצע וביקוש שלהם וידחפו אותו עמוק לתחת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש קטע שהחוק נופל, כדורגל ישראלי זאת לא אמנות זאת נטו התמכרות חחחחחסניור כתב:אדום זקן, צר לי לאכזב אך טעות ביידך. החוק אוסר במפורש על מכירה של כרטיסים למופעים ואירועי ספורט במחיר גבוהה מהמחיר הנקוב. לא בשקל ולא ב 100, ללא כל קשר לכוחות השוק, להיצע וביקוש או למוכנות של פראיירים לשלם.
לא יודע אם יצא לכם לשים לב לזה, אבל בכל משרד כרטיסים או מקום שמוכר כרטיסים להופעות/ מסיבות וכו יש שלט עם החוק הזה עליו.
"בשנת 2002 אישרה הכנסת את תיקון מס' 67 לחוק העונשין "איסור ספסרות בכרטיסי מופעים", שאותו יזם ח"כ אליעזר זנדברג. על פי סעיף 194 א' לחוק, המוכר כרטיסים ל"מופע" (המוגדר כאירוע ספורט, או מופע אמנותי – בתחומי הנגינה, השירה, הקולנוע, הדרמה או כל תחום אמנותי אחר) במחיר העולה על הנקוב בכרטיס, ואין לו רישיון למכירת כרטיסים ציבוריים על פי חוק רישוי עסקים, דינו קנס כספי גבוה. החוק איפשר למשטרה להלחם בתופעת הספסרות, כאשר קודם לקבלת החוק לא הוגדרה הספסרות בכרטיסי מופעים כעבירה."
אבל מסכים עם הטענה שזה לא חוקי וגם לא מוסרי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום זקן,
כמו שכבר אמרו לפני - ספסרות זו עבירה פלילית פראקסלנס.
ומעבר לזה - מדובר במעשה בזוי מבחינה מוסרית, מקווה בשבילך שאתה לא עושה אותו.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אני חושבת שפספסת את המילה "או" בחוק.דר אדום בנשמה כתב:יש קטע שהחוק נופל, כדורגל ישראלי זאת לא אמנות זאת נטו התמכרות חחחחח
אבל מסכים עם הטענה שזה לא חוקי וגם לא מוסרי.
אגב, כשמתייגים את משטרת ישראל עם תמונה מיד2 הם הולכים לעושת עם זה משהו, או ככה לפחות הם טוענים.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אני לא בין הזוכים וגם אם הייתי,בטח שלא הייתי מוכר.אורי אדום בנשמה כתב:אדום זקן,
יחד עם זאת,אני חוזר ואומר,שקודם כל אילו שמשלמים הם האשמים,כי אם הם לא היו קונים בכל מחיר,הכרטיס היה נתקע בגרון של אותם ספסרים/טמבלים וכו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אדום זקן כתב: אני לא בין הזוכים וגם אם הייתי,בטח שלא הייתי מוכר.
יחד עם זאת,אני חוזר ואומר,שקודם כל אילו שמשלמים הם האשמים,כי אם הם לא היו קונים בכל מחיר,הכרטיס היה נתקע בגרון של אותם ספסרים/טמבלים וכו.
על זה אין ויכוח.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אל תשכח רק שתמיד קל להאשים את הקורבן.אדום זקן כתב: אני לא בין הזוכים וגם אם הייתי,בטח שלא הייתי מוכר.
עם כל הכבוד הקורבן כאן הוא אומנם דפוק לדעתי אך ממש לא אשם
אתה הופך לקורבן אם שילמת 1000 שקל וראית את בן אלגרבלי מחרב לך את המשחק וחשבון העו"ש אחרי 8 דק'.
אתה איש עסקים ממולח אם זכית לראות את נאווקמה לוקח את דסה לסיבוב הופעות על הקו בדרך ל-3:0 קליל.
אני מכיר כמה שמוכנים לשלם 1000 שקל, לשבת בבית ולראות את התרחיש השני מתממש לקולות אכזבה מצד שפיגלר את איווניר.
אני בינהם
אתה איש עסקים ממולח אם זכית לראות את נאווקמה לוקח את דסה לסיבוב הופעות על הקו בדרך ל-3:0 קליל.
אני מכיר כמה שמוכנים לשלם 1000 שקל, לשבת בבית ולראות את התרחיש השני מתממש לקולות אכזבה מצד שפיגלר את איווניר.
אני בינהם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]